Презервативи - купити Контрацепція у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (23)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Contex, Classic, 12 шт., Презервативи класичні Contex, Classic, 12 шт., Презервативи класичні
Артикул: 40945
Contex, Classic, 3 шт., Презервативи класичні Contex, Classic, 3 шт., Презервативи класичні
Артикул: 12876
Contex, Extra Sensation, 12 шт., Презервативи ребристі Contex, Extra Sensation, 12 шт., Презервативи ребристі
Артикул: 12873
Contex, Light, 12 шт., Презервативи ультратонкі Contex, Light, 12 шт., Презервативи ультратонкі
Артикул: 12874
Contex, Light, 3 шт., Презервативи ультратонкі Contex, Light, 3 шт., Презервативи ультратонкі
Артикул: 12877
Durex, Classic, 12 шт., Презервативи класичні Durex, Classic, 12 шт., Презервативи класичні
Артикул: 29460
Durex, Dual Extase, 12 шт., Презервативи рельєфні Durex, Dual Extase, 12 шт., Презервативи рельєфні
Артикул: 29459
Dureх, Elite, 3 шт., Презервативи ультратонкі Dureх, Elite, 3 шт., Презервативи ультратонкі
Артикул: 29464

Презервативи у Чернигові


Презерватив - це засіб бар'єрної контрацепції. Вони розраховані на одноразове використання. Сучасні презервативи тонкі і зручні, вони практично не впливають на якість відчуттів під час статевого акту. При цьому контрацептив виконує кілька функцій. В першу чергу, презервативи захищають від небажаної вагітності. Крім цього вони захищають від захворювань, що передаються статевим шляхом (наприклад, від гепатиту В і ВІЛ). Презервативи сьогодні є найпопулярнішим засобом контрацепції. Їх виробляють з ультратонкого і еластичного латексу. Товщина стінок виробів не перевищує 1 мм. Презервативи рекомендують використовувати під час анального, вагінального і орального сексу.

Сьогодні у продажу є абсолютно різні види презервативів, тому кожен споживач зможе вибрати контрацептиви на свій смак. Якщо говорити про очевидні переваги презервативів, то це:

  • Ефективний і надійний захист від захворювань, що передаються статевим шляхом.
  • Запобігання від небажаної вагітності.
  • Доступна вартість.
  • Зручна упаковка.
  • Простота і зручність використання.
  • Повна портативність і мобільність. Носити контрацептив можна навіть в кишені піджака, і це буде непомітно.
  • Відсутність протипоказань і побічних ефектів. Презервативи на відміну від інших засобів контрацепції з впливають на здоров'я, не впливають на гормональний фон.

В асортименті сучасних контрацептивів також є і жіночий презерватив. Він являє собою тонкий гумовий мішечок, по обидва боки якого розташовані два гнучких кільця. Одне з них більш тонке, інше (внутрішнє) товстіше. Принцип дії у контрацептиву практично той самий. Різниця полягає в тому, що цей продукт потрібно вводити всередину піхви. Процедура не зовсім зручна, тому звичайні презервативи залишаються більш популярними і затребуваними.

У нашому магазині Ви можете замовити презервативи онлайн з доставкою в будь-яку точку країни. В наявності продукція відмінної якості. Всі вироби пройшли серію тестів і відповідають найвищим стандартам безпеки. Вибрати й купити контрацептиви онлайн Ви можете в будь-який час доби, скориставшись зручним онлайн-каталогом.

Які презервативи краще

Ринок засобів контрацепції рясніє різноманітними брендами, кожен з яких випускає цілу лінійку захисних засобів. Лідерами ринку незмінно залишаються презервативи Дюрекс і Контекс. Не менш популярні в Україні презервативи Dolphi і Viva. Бренди сміливо експериментують з асортиментом, тому вибрати дійсно є з чого. Виникає питання, що краще?

Однозначно не можна сказати, які саме засоби контрацепції хороші. Кожен бренд має своїх шанувальників. Найчастіше споживачі вибирають класичні або ультратонкі презервативи. Але крім цих контрацептивів в асортименті є й інші рішення.

Презервативи з лубрикантом мають додаткову змазку, яка спрощує введення члена під час вагінального і анального сексу. Презервативи Durex зі сперміцидним змащенням - посилений засіб контрацепції. Якщо навіть матеріал порветься, спеціальна речовина, нанесена на поверхню вироба, нейтралізує дію сперматозоїдів і як результат допоможе уникнути небажаної вагітності.

Випускають презервативи кольорові, ароматизовані, з різним смаком, ребристі, з вусиками. Фігурні вироби краще використовувати з постійним статевим партнером. А ось для першого статевого акту з новим партнером краще взяти презервативи Contex з додатковою змазкою. Вибирайте особливо міцні презервативи для УЗД або заняття анальним сексом.

Які презервативи купити

Є багато рекомендацій, як вибрати презерватив. Важливо брати до уваги не тільки особливості самого товару, але і уважно підбирати розмір. Саме цей критерій є основним. Якщо вибрати розмір неправильно, то всі захисні властивості виробу зійдуть нанівець.

Згідно зі статистикою, близько 60% чоловіків користується презервативами, які не підходять їм за розміром. Помилка призводить до дискомфорту і істотно підвищує ризики. Тому не потрібно гнатися за максимально великими контрацептивами. Краще підібрати розмір презервативів, який точно відповідає розміру статевого органу. Всупереч поширеній думці, важлива не скільки довжина, стільки ширина вироба. Саме вона визначає ступінь комфорту і безпеки. У виробників є стандартна розмірна сітка з відповідним маркуванням:

  • S - базовий розмір шириною 4-3 см.
  • M - середній розмір шириною 5 см.
  • L - великий розмір шириною більше 5 см.
  • XL - супер великий розмір шириною більше 6,2 см.

При цьому довжина всіх презервативів залишається практично незмінною і становить 17-18 см.

Перед покупкою варто переконатися в цілісності упаковки, упевнитися, що термін придатності не вийшов. У кожній упаковці обов'язково є докладна інструкція, як правильно одягнути презерватив і як його утилізувати. Рекомендуємо уважно прочитати її перед використанням.

Купити презервативи онлайн в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет відібрав якісні засоби контрацепції, які можна купити з доставкою по всій Україні. У нашому онлайн-каталозі зібрано величезний асортимент оригінальної продукції, виробленої відповідно високим стандартам якості і безпеки. Ароматизовані, ультратонкі презервативи і контрацептиви зі змазкою в зручній упаковці будь-місткості. Замовити презервативи оптом і в роздріб Ви можете як онлайн безпосередньо на сайті, так і по телефону.