Памперси - купити Догляд за дитиною у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Huggies, 60 шт, Хаггіс, Підгузки, Розмір 4, 8-16кг Huggies, 60 шт, Хаггіс, Підгузки, Розмір 4, 8-16кг Huggies, 60 шт, Хаггіс, Підгузки, Розмір 4, 8-16кг
Артикул: 86310

Памперси у Чернигові


Одноразові підгузники, звані просто «памперси», стали справжньою революцією в області догляду за дітьми. Тепер замість того, щоб прати пелюшки, можна недорого купити підгузники для новонароджених або трусики-памперси для дітей старшого віку. Це зручно не тільки для новонароджених, а й для їхніх батьків. Купити підгузник трусики в Україні доцільно з точки зору економії часу і зусиль по догляду за дитиною. Ціна памперсів в Києві досить доступна, а якщо врахувати підвищення особистого комфорту, то вироби і зовсім можна назвати безцінними. Тепер можна довше насолоджуватися тишею під час безтурботного сну немовляти, адже не потрібно постійно міняти пелюшки. Завдяки оптовим цінам, встановленим в нашому інтернет-магазині, Ви можете дешево забезпечити трусиками Памперс, Хаггіс, Nappyclub свого малюка і купити товари про запас у великій кількості. Але навіть у разі роздрібного замовлення ціна упаковки Памперс буде значно нижча, ніж в роздрібних мережах міста Київ, Харків, Одеса. Щоб купити багаторазовий підгузник в Києві відправте товар в корзину, вкажіть контактні дані і спосіб оплати.

Памперси для дітей. Що це таке

Сучасні підгузники - це трусики на липучках з боків. Вони надягають на немовляти для того, щоб вбирати виділення. Зараз можна купити памперси різного типу, що відрізняються дизайном і конфігурацією. Всі вони виробляються з натуральних і гіпоалергенних матеріалів. При цьому ціна памперсів в Україні залишається гранично низькою.

Основа виробу - волокна з високою дихаючою здатністю: мікрофібра, бамбук. Завдяки таким якостям шкіра малюка не запріває, на ній не з'являються подразнення або алергія. Шари матеріалу утримують вологу всередині, перешкоджаючи проникненню назовні. В результаті попка малюка залишається сухою, виділення не протікають на одяг. Підгузки памперс одноразові зручні в експлуатації. Можна купити труси-підгузник з різною абсорбуючою здатністю і тривалістю носіння. Від характеристик буде залежати ціна підгузників для новонароджених. Варіюється кількість шарів, а також час носіння. Чим довше можна використовувати виріб, тим вище ціна трусиків Хаггіс, Памперс. Якщо Ви хочете купити памперс недорого, краще замовляти товари оптом.

Історія походження підгузників

Перша згадка про підгузки відноситься до початку 40-х років ХХ століття, коли англійська домогосподарка Валері де Ферранті зробила перші спроби виготовити памперс своїми руками. Однак звичний варіант з'явився в 1970 році, коли купити підгузник дешево запропонувала компанія «Procter & Gamble». Головний інженер Віктор Міллз легко перетворив нову розробку в комерційний хіт. Одноразові паперові вироби, що з'явилися на ринку, миттєво стали бестселером. Безумовно, Україна побачила продукцію набагато пізніше.

Сучасні моделі далекі від перших паперових прототипів. Сьогодні виробники пропонують купити підгузники трусики з багатошарового еластичного матеріалу з високими показниками поглинання. Зазвичай памперс складається з декількох шарів:

  • Зовнішній. Запобігає протіканню рідини назовні. Як правило, проводиться з поліестеру, завдяки чому оптова ціна підгузків вже знижується.
  • Середній. Шар целюлози і суперабсорбентів вбирає виділення, перетворюючи рідину на гель.
  • Внутрішній. Тут застосовуються ніжні і м'які матеріали, які не подразнюють ніжну дитячу шкіру. У виробничому процесі категорично заборонено використовувати агресивні відбілювачі. Перевага віддається органічній бавовні і іншим натуральним матеріалам.

Прийнявши рішення купити в Харкові підгузник багаторазовий або одноразовий, Ви можете бути впевнені в якості продукції та її безпеці для малюка. Крім того, ціна памперсів в Харкові доступніша, ніж вартість тканинних пелюшок.

Памперси і їх переваги

Згідно з численними опитуваннями, більшість респондентів вважає за краще купити дешево памперс в Україні. Секрет успіху простий. Набагато легше купити в інтернет-магазині Памперс або Хаггіс підгузники, ніж прати пелюшки. Якщо Вам все ще здається, що ціна підгузників Хаггіс висока, ознайомтеся з перевагами виробів:

  • Спрощена процедура догляду за малюком. Батьків позбавили необхідності постійно прати і сушити пелюшки.
  • Здатність «рости» разом з дитиною. Виробники випускають різні розміри підгузників. Батьки можуть купити підгузник Хаггіс з урахуванням особливостей розвитку малюка. Так, в магазинах можна купити японський підгузник для новонароджених і трусики-підгузники для дітей до 3 років. Достатньо купити Памперс, Хаггіс потрібного виду відповідно до особистих вподобань. Розміри памперсів вказуються на упаковці.
  • Здорова шкіра. Кожен одноразовий і багаторазовий підгузник виробляється з дихаючих матеріалів. Якщо купити підгузник Joy, то у малюка точно не буде алергії або попрілостей. Такі вироби підходять навіть малюкам з чутливою шкірою.
  • Різноманітність моделей і дизайнів. У продажу є памперси на кнопках, зав'язках, липучках, а також підгузники трусики. При бажанні можна купити памперс трусики однотонні або з малюнком. Асортимент настільки великий, що проблем з підбором не виникне.
  • Добре фіксуються на тілі, не сповзають і не здавлюють шкіру. Головне в цьому випадку - це купити підгузник Huggies, який точно відповідає віку і росту дитини.

Де купити підгузник недорого

Одноразові підгузники - це неймовірний комфорт. Пропонуємо купити підгузник Памперс, який відмінно абсорбує рідину і не викликає подразнення на шкірі. Пачка памперсів стане в нагоді на прогулянках, в поїздках і вдома. Одноразові труси-підгузник не потрібно прати, а багаторазові памперси невибагливі в догляді. Отже, купити памперс оптом - значить спростити життя і догляд за дитиною, залишивши час на відпочинок або спільні ігри з малюком. Крім того, педіатри настійно рекомендують купити памперс новонародженим, оскільки згідно з дослідженнями підгузники Huggies, Joy, Nappyclub в 30 разів знижують ризик виникнення пелюшкового дерматиту.

Щоб вигідно купити японські підгузники оптом не обов'язково обходити місцеві аптеки чи магазини. Досить заглянути в АкваМаркет. Тут Ви знайдете будь-які види підгузників і найнижчі ціни в Україні на товари для дітей. Пропонуємо купити багаторазові підгузки в Україні з доставкою додому. Розуміючи, наскільки напруженою може бути життя батьків, ми працюємо цілодобово. Тому купити памперс в Києві Ви можете в будь-який зручний час.

Оформлення замовлення на АкваМаркет займає кілька хвилин. Вам гарантована найкраща ціна памперсів для новонароджених. Упаковка обійдеться зовсім недорого, а продукція порадує дивовижною якістю. В каталозі є кілька фільтрів для швидкого пошуку: ціна багаторазових підгузників, розмір, бренд. АкваМаркет пропонує купити в Україні підгузники Nappyclub, Pampers, Huggies і інших відомих торгових марок. Є вироби з ароматом алое, ромашки або без ароматизаторів. Також зверніть увагу на акції: ми часто проводимо розпродажі, в рамках яких ціна японських підгузників знижується вдвічі!