Догляд за протезами і брекетами - купити Догляд за порожниною рота у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Догляд за протезами і брекетами у Чернигові


Сучасна стоматологія вирішує масу різноманітних проблем, включаючи виправлення прикусу, вирівнювання зубного ряду або протезування відсутніх зубів. Однак установка знімних або незнімних конструкція зобов'язує власника більш ретельно доглядати за порожниною рота. Мова йде не тільки про ретельне чищення протезів або брекетів, але і використання спеціальних косметичних засобів. Регулярний догляд за протезами дозволяє зберегти їх первозданний вигляд, збільшити термін експлуатації і перешкоджати виникненню інфекцій. Як доглядати за брекетами і протезами рекомендує стоматолог, враховуючи вид використаної конструкції.

Особливості догляду за зубними протезами та іншими конструкціями

Брекети, імплантанти і протези довго збережуть естетичний вигляд і характеристики тільки в тому випадку, якщо за ними правильно доглядати. Кожен вид конструкцій вимагає певного підходу, однак загальні рекомендації однакові для всіх варіантів. Так, після кожного прийому їжі обов'язково слідує промивка або чистка конструкції. Це профілактика розмноження бактерій і мікробів. Знадобиться спеціальна зубна щітка для брекетів, протезів або імплантатів. Також для чищення потрібно використовувати спеціальні косметичні засоби. Чим чистити зубні протези залежить від виду конструкції. В ідеалі підійде щадна зубна паста, яка продається в аптеках. Зубна паста для брекетів і протезів відрізняється особливим складом. У ній відсутні абразивні частинки, здатні пошкодити знімну або незнімну конструкцію.

Асортимент засобів, доступних у продажу, дуже різноманітний. У нашому магазині Ви можете купити з доставкою догляд за зубними протезами, брекетами і імплантатами від провідних світових виробників. Вся косметика пройшла контроль якості і відповідає високим стандартам безпеки. Сайт АкваМаркет працює цілодобово, щоб Ви могли замовити онлайн іригатор або зубні йоршики. Доставка по Києву і Україні здійснюється в найкоротші терміни.

Асортимент засобів по догляду за знімними і незнімними конструкціями

Завдяки різноманітності сучасної косметики догляд за брекетами став максимально зручним і ефективним. Раніше для цих цілей готували спеціальні розчини з содою, марганцівкою. Сьогодні досить купити крем для фіксації зубних протезів Корега або хороший йоршик, щоб очистити міжзубні проміжки. Продукція Корега, Лакалут, Дентек не тільки ефективна, але і безпечна.

Засоби догляду бувають фіксуючі і очищаючі. Перша група - це гелі, креми, клеї, за допомогою яких здійснюється фіксація зубних протезів. Засоби забезпечують надійне прилягання конструкції і правильно розподіляють навантаження при жуванні. Хороша фіксація зубних протезів запобігає потраплянню їжі під конструкцію, є профілактикою натирання ясен. Знімні протези знаходяться на одному місці, не з'їжджають. Однак на ніч такі конструкції обов'язково слід знімати. Купити крем для фіксації зубних протезів Корега Ви можете на нашому сайті за доступною ціною. Також у продажу є порошки, клеї, засоби для очищення і дезінфекції.

Не менш ретельним повинен бути догляд за брекетами. Їх потрібно правильно чистити, щоб видаляти залишки їжі. Вам знадобиться зубна щітка для брекетів, а також кілька доглядових засобів. Основним з них є зубна паста для брекетів. Спеціальні безабразівние склади делікатно діють на матеріали, гарантують ефективну очистку і збереження цілісності самої конструкції і зубної емалі. Існує ціла інструкція, як доглядати за брекетами правильно. Ось як вона виглядає поетапно:

  1. Очищення передньої поверхні зубів і самої конструкції V-подібної щіткою.
  2. Частка ділянок між брекетами і яснами.
  3. Ретельна і акуратна очистка дуги, гачків і замків.
  4. Обробка далеких зубів за допомогою пучкової щітки.
  5. Видалення нальоту з язика за допомогою скребка або ребристої поверхні звичайної щітки.

Професійний догляд за брекетами і протезами - трудомісткий процес. Але він може бути простим і ефективним, якщо у Вас під рукою є необхідні засоби. На АкваМаркет Ви можете замовити будь-які аксесуари та сертифікований догляд за протезами, рекомендований стоматологами України, Європи, Америки.