Соковижималка для цитрусових - купити Соковижималки у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Соковижималка для цитрусових у Чернигові


Тренд на здоровий спосіб життя значно підвищив попит на соковижималки для цитрусових. Ці побутові прилади все частіше стали з'являтися в будинках українців, дозволяючи їм втілити мрії про свіжий сок на сніданок. Цитрус прес володіє простою конструкцією, зрозумілим способом роботи. Він гранично простий і зручний в експлуатації, а ще у нього дуже доступна ціна. Щоб приготувати сік з апельсинів або грейпфрутів достатньо розрізати плоди навпіл, а потім рівномірно вдавлювати фрукт в спеціальний конус. Насадка, що обертається, видавить з м'якоті рідину і перенаправить її в ємність, звідки сік слід розлити в стакани. Оскільки використовують пристрої не тільки в побуті, але і в ресторанах, готелях або барах, на ринку можна купити соковижималку для цитрусових професійну, звичайну і для домашнього застосування. Особливості та переваги кожного виду техніки ми розглянемо докладніше.

Навіщо потрібна соковижималка для цитрусів

Вибір на користь цитрус-пресів роблять люди, яким подобається сік з апельсинів, лимонів, мандаринів або грейпфрутів. Оскільки процес приготування соку з цих плодів має свої особливості, соковижималки для цитрусів роблять окремі. Вони не схожі по конструкції на аналогічні прилади, розраховані на інші фрукти або плоди.

Цитрус вижималка виглядає як глечик, у верхній частині якого встановлена ​​ конусоподібна насадка з ребрами. Саме на неї потрібно поставити половинку фрукта. У процесі руху ребра насадки будуть видавлювати сік. Вам потрібно трохи натискати на половинку плоду, щоб насадка глибше просувалася всередину. За своєю суттю соковижималка для цитрусових є вузькоспеціалізованим приладом, розрахованим на переробку однієї категорії плодів. Це ідеальний варіант для любителів соків з високим вмістом вітаміну С. У залежності від використовуваного механізму є такі види пристроїв:

  • Ручна соковижималка для цитрусових. Видавлювати сік потрібно за допомогою фізичної сили. Деякі пристрої працюють за принципом ручної м'ясорубки, а деякі як звичайний прес.
  • Соковижималка електрична. Має вбудований мотор, який приводить в дію ребристу насадку. Сік видавлюється без фізичних зусиль, достатньо підключити апарат до мережі і натиснути на кнопку.

Складно однозначно сказати, яка соковижималка краще. Ручну можна брати з собою всюди, навіть туди, де немає можливості підключитися до електрики. Це додаткова економія. А електричні працюють швидше і у них вище ККД. Відповідно, якщо Ви плануєте використовувати пристрій часто, то краще взяти електричний прес для цитрусових.

Як вибрати соковижималку для цитрусових

Вибираючи електричну модель, обов'язково враховуйте потужність. Вона пропорційна швидкості приготування соку. Преси потужністю 300-500 Вт відмінно підійдуть для домашнього використання, а в кафе або готелі краще встановити цитрус прес потужністю від 650 Вт і вище. Оскільки попит на соковижималки зростає, топові виробники оснащують їх додатковими функціями, в числі яких:

  • Автовиброс м'якоті. Система самостійно фільтрує вміст, витягуючи з нього дрібні частинки шкірки або перетинок.
  • Захист від перегріву. Продовжує термін експлуатації техніки, виключаючи ймовірність поломки через перегрів.
  • Система «капля-стоп». Зручна функція, завдяки якій Ваш кухонний стіл завжди буде ідеально чистим без зайвих крапель соку.
  • Імпульсний режим. Передбачає обробку плода з невеликими перервами в оборотах насадки. Це зручно для роботи з щільними і великими плодами.

Корпус цитрус-преса може бути виготовлений як з пластика, так і з металу. Пластикові моделі легше і дешевше, металеві важче і дорожче. Однак пластик боїться механічних пошкоджень, тому чашу легко розбити. Преси з металу витримують механічні навантаження і не деформуються. Обсяг чаші так само як і дизайн самого пристрою підбирають індивідуально з урахуванням особистих смаків і особливостей інтер'єру кухні.

Де купити соковижималку для цитрусових вигідно

В умовах локдауна багато українців зіткнулися з проблемою: де купити цитрус прес, якщо магазини закриті. Відповідь проста. Замовити якісний апарат за оптимальною ціною Ви можете на сайті АкваМаркет. В даному розділі онлайн-каталогу зібрані кращі ручні і механічні цитрус преси Leifheit, Fissman, Philips, Gorenje. Оригінальна техніка для кухні з гарантією виробника та можливістю доставки в будь-яке місто України. Вибирайте цитрус-прес онлайн. Кожна позиція має докладні характеристики і повнокольорові фото. Замовлення буде доставлено в найкоротші терміни, а розплатитися за нього Ви можете зручним для Вас способом (діє готівковий і безготівковий розрахунок).