Термобокси - купити Лід для напоїв у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Ezetil, Контейнер ізотермічний, 24,1 л, синій Ezetil, Контейнер ізотермічний, 24,1 л, синій
Артикул: 38875
Pinnacle, Eskimo, Термобокс, 34,5 л, червоний
Артикул: 38879

Термобокси у Чернигові


Ізотермічний контейнер або термобокс займає сьогодні особливе місце в списку необхідних аксесуарів для комфортного побуту. Вироби, виготовлені з міцного пінополістиролу, зберігають заданий температурний режим всередині ємності. В результаті продукти залишаються гарячими або холодними протягом декількох годин або днів (в залежності від моделі контейнера). Володіючи мінімальною теплопровідністю, термобокси захищають заморожені продукти від відтавання, а гарячі - від охолодження. Тож не дивно, що ізотермічні контейнери стали гідною альтернативою дорогим і менш мобільним рефрижераторам.

Переваги термобоксів:

  • Легка вага.
  • Екологічність. Для виготовлення використовуються тільки безпечні для здоров'я людини матеріали, які не токсичні і не виділяють шкідливих речовин при нагріванні або охолодженні.
  • Стійкість до впливу мікроорганізмів.
  • Доступна вартість.
  • Різноманіття тіпоформ і варіантів.
  • Універсальність застосування. Виробники пропонують купити в Україні термобокс будь-якої форми розмірів, що значно розширює сферу використання продукції.
  • Невибагливість у догляді.
  • Довговічність. При дотриманні рекомендацій по догляду і експлуатації термобокс для льоду прослужить від 2 до 4 років.

Основні сфери застосування

Завдяки високим експлуатаційним якостям і широкої різноманітності видів термобокси набули широкого поширення в різних сферах діяльності людини. Безумовно, їх використовують в сфері громадського харчування і фармацевтичної галузі. Де ще застосовується термобокс із пластику:

  • Медична галузь (транспортування крові, органів і медикаментів)
  • Сільське господарство.
  • Складське господарство.
  • Оптова та роздрібна торгівля.
  • Область вантажоперевезень.
  • Промисловий сектор.

Підходить термобокс для льоду та інших продуктів глибокої заморозки. Якщо правильно упакувати продукцію, відпадає необхідність у використанні рефрижератора. Ізотермічний контейнер збереже товарний вид продукції, і її якість протягом певного періоду часу.

Застосування виробів у медичній галузі гарантує збереження лікарських препаратів, крові, імунобіологічних засобів. Термобокс медичний підтримує герметичність, амортизацію і оптимальний температурний режим всередині.

Не менш популярні аксесуари в сфері громадського харчування і торгівлі. Зараз можна купити в Києві термобокс, що відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам. Полегшені варіанти мають високу мобільність, їх легко носити з порційним товаром. Термобокс для їжі збереже продукти гарячими або холодними в залежності від поставленої мети. Це зручно, якщо необхідно доставити їжу з ресторану, бару чи кафе.

Які види термобоксів можна купити з доставкою

АкваМаркет відібрав широкий асортимент продукції для оптових і роздрібних клієнтів. На полицях нашого інтернет-магазину Ви знайдете термоящики будь-якого розміру і типу. Ми пропонуємо купити термобокс для їжі і продуктів. Моделі з жорстким корпусом, які стануть в нагоді в побуті або в області комерційної діяльності. Особливості таких виробів - відмінна герметичність, підтримка заданої температури протягом тривалого терміну. Це відмінні аксесуари для торгівлі, відпочинку і туризму. Ви можете підібрати довговічний, практичний термобокс з пінопласту за доступною ціною.

Також в наявності ізотермічні сумки для зберігання і транспортування напоїв, продуктів. Відмінні риси моделей - м'які стінки, прошивка з нейлону. Вони зручні для коротких поїздок або транспортування продуктів на роботу, в школу. Контейнери різної місткості для будь-яких цілей.

Завдяки прямим партнерським відносинам з виробниками вартість контейнерів у нас нижча, ніж в інших магазинах Києва. Додайте до цього оперативну доставку по Україні, а також можливість купити термобокс цілодобово, і Ви отримаєте ідеальну формулу вигідної покупки. Більш того, в нашому магазині діють спеціальні ціни для оптових замовників. Вартість боксів знижується в залежності від обсягу замовлення. Більше замовляєте, більше економите.