Форми для льоду - купити Аксесуари для льоду у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Форми для льоду у Чернигові


Естетика подачі всіляких напоїв передбачає використання льоду. Його додають не тільки в коктейлі або лимонади, які ми п'ємо влітку. У барах, ресторанах цілий рік використовують лід для напоїв. Це зручно, красиво і ефектно. Завдяки кубикам льоду рідина зберігає оптимальну температуру, а ще красиво виглядає в келиху або фужері.

Приготувати крижані шарики, кубики або прямокутники допоможе якісна форма для льоду, яку можна знайти не тільки на професійній, а й на домашній кухні. Компактні пристосування зручні в експлуатації. Із завданням впорається навіть дитина. Головне - замовити хорошу форму, виготовлену з якісних матеріалів.

Які форми для льоду купити

Здавалося б, які складнощі можуть виникати з вибором подібних аксесуарів. Вироби мало чим відрізняються один від одного, тому можна купити першу ліпшу форму і вирішити задачу. Але все не так просто. Виробники випускають різноманітні аксесуари, що відрізняються за розмірами, матеріалом, формою, властивостям. Кожен варіант має свої особливості, в яких варто розібратися. Давайте розглянемо основні види форм для льоду:

  • Пластикові. Міцна конструкція, яка чітко тримає форму, не згинається. Пластикова форма для льоду може мати різну кількість відсіків для рідини. У наповненому вигляді ємність можна переносити зі столу до морозильної камери. Однак витягувати кубики непросто, оскільки матеріал складно гнеться і витягнути відразу весь лід практично неможливо.
  • Силіконові форми для льоду. Практичні, еластичні, добре гнуться. Відрізняються різноманіттям форм і розмірів. При необхідності можна витягти потрібну кількість льоду, а залишок помістити назад в морозильну камеру. Силіконові форми для льоду виробляються з безпечних матеріалів, які не впливають на смак і аромат замороженої рідини.

Що стосується форм-фактора, то тут покупцям надано практично всеосяжний вибір. Можливо, Вам сподобається класична форма для льоду кубики або півкола. Для веселої вечірки або тематичного заходу можна підібрати оригінальні форми у вигляді рибок, фруктів, черепашок, ягід. Візуально незвичайний лід підкреслить концепцію заходу, приверне увагу гостей і подарує їм гарний настрій. Любителям креативу можна купити форму для льоду у вигляді пігулок, черепів, динозаврів, затонулих кораблів. Подібне оформлення напоїв не залишить байдужим ні дорослих, ні дітей.

Незвичайні способи застосування

Ключовою первагою виробів є їхня універсальність. Форма для льоду кругла підійде для виготовлення всіляких заготовок. Наприклад, в ній можна заморожувати ароматне масло, відвар трав для косметичних процедур. А ще вироби з силікону - це відмінна форма для шоколаду. Приготувати корисні цукерки або оригінальні десерти тепер можна своїми руками. Потрібно лише темперувати шоколад, приготувати начинку (горіхи, сухофрукти, свіжі фрукти) і залити все в осередку. Силіконова форма для шоколаду не вплине на смакоароматичні властивості продукту. Готові цукерки будуть смачними і ароматними.

Де купити за вигідною ціною

Замовити онлайн форми для льоду силіконові і пластикові Ви можете в даному розділі сайту АкваМаркет. Ми пропонуємо продукцію кращих брендів, яку можна купити з доставкою по демократичній ціні. Завдяки сайту кожен може замовити форми, не обмежуючи себе в кількості придбаної продукції. У нашому магазині навіть брендові ємності обійдуться недорого за рахунок прямих поставок від виробників. Доставка діє по Києву і всій Україні. Замовте товари прямо зараз, щоб якомога швидше оцінити практичність таких корисних придбань. Якісна форма для льоду з контейнером, незвичайні форми у вигляді тварин, фруктів або букв, ємності для приготування великої кількості заготовок - все це і багато іншого Ви знайдете в нашому магазині. Нагадуємо, що при оптових замовленнях діють знижки!