Чайник-заварник - купити Чайники та термопоти у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Olens Скай, 1100 мл, Чайник-заварник,  чавунний, синій
Olens Скай, 1100 мл, Чайник-заварник,  чавунний, синій
1620
Артикул: 80250
Olens, Бабка, 1000 мл, Чайник заварочний, чавун Olens, Бабка, 1000 мл, Чайник заварочний, чавун
Артикул: 80249
Olens, Улюблений, 300 мл, Чайник заварочний, скляний
Артикул: 80248

Чайник-заварник у Чернигові


Заварник - обов'язковий атрибут неспішної чайної церемонії. Спеціальна ємність, в якій настоюють ароматне листя чаю, створює особливий настрій. Сучасний посуд відрізняється гарним оформленням і високою практичністю. Як вибрати заварник для чаю, щоб отримати максимум задоволення від чаювання?

Види заварників

Перше, на що варто звернути увагу - це матеріал, з якого виготовлена ​​ємність. Кожен матеріал має свої характеристиками, що згодом впливає на якість приготованого напою. Розглянемо найбільш популярні рішення:

  • Керамічний чайник для заварювання. Має високу теплозберігаючу здатність, тому зберігає чай гарячим максимально довго. Міцний посуд з товстими стінками. Заварник для чаю керамічний створює особливу атмосферу затишку і домашнього тепла.
  • Металевий заварник. Виглядає стильно і ефектно. Популярний завдяки високій міцності. Матеріал зносостійкий, витримує будь-які механічні дії, в тому числі і падіння з висоти.
  • Порцеляновий заварник. Сподобається естетам, так як виглядає витончено і елегантно. Порцелянові моделі, як правило, випускаються в невеликих розмірах.
  • Скляний заварник. Завдяки своїй прозорості дозволяє спостерігати за процесом приготування напою. Особливо, якщо всередину помістити листя, ягоди або квіти. Чайник зі скла стане унікальним елементом декору, створить особливий настрій.

Чайник-заварник. Особливості конструкції

Посуд представлений ​​на ринку у великому різноманітті. Присутні різні розміри і форми, тому підібрати виріб можна на будь-який смак. Незважаючи на популярність моделей довгої форми, чайники круглі не здають позицій. На думку експертів, саме кругла форма дозволяє заварити напій максимально смачно. Краще не вибирати моделі, в яких кришка «люфтить» і не щільно прилягає до шийки. Але обов'язково зверніть увагу, щоб на кришці або в шийці були отвори для виходу пари. Тоді чай буде «дихати», а не «задихатися».

Зручні заварні чайники з ручкою «С» подібної форми. Краще, якщо вона буде великих розмірів, щоб повний посуд було зручно тримати. Чим більше розмір, тим більш асиметричною повинна бути ручка. Тоді при нахилі Ви не відчуєте дискомфорту.

Як вибрати заварник для чаю

Щоб напій виходив смачним і ароматним, а догляд за посудом не викликав труднощів, слід правильно підібрати чайник для заварювання. Придивіться до моделей, які представлені на сайті АкваМаркет. У нас зібрано широкий асортимент:

  • Класичні заварники з сіточкою і без.
  • Глечики різного об'єму.
  • Френч-преси з металевим або пластиковим корпусом.

Якщо Вам потрібен скляний заварник, віддавайте перевагу моделям з товстого скла. Такі ємності міцні і довше зберігають тепло, не бояться перепадів температур. Моделі з кераміки володіють накопичувальним ефектом, тому з часом трохи вбирають смак і аромат чайного листя. Напій, приготовлений в такому посуді, стає ще більш цікавим і багатогранним. Чайник-заварник з глини з етнічним орнаментом гармонійно доповнить традиційну чайну церемонію в японському, індійському, китайському стилі. Ось ще кілька практичних порад, які допоможуть купити заварник для чаю:

  • Важливо, щоб кришка щільно прилягала до корпусу. Інакше в ємність буде потрапляти повітря, а чай не завариться належним чином.
  • Заварник з фільтром стаціонарним або знімним допомагає відразу відфільтрувати напій від листя.
  • Оптимальний кут нахилу носика 300-350 градусів. Такий чайник навіть без сита буде зручним у використанні, оскільки при нахилі заварка не ​​буде переливатися в чашки разом з рідиною.
  • Гурмани відзначають, що заварник круглої форми забезпечує рівномірний нагрів листя і ефективне заварювання напою.

В іншому вибір індивідуальний і залежить тільки від вподобань покупця. Вид, обсяг, матеріал, дизайн - все підбирають по своєму смаку. А наш магазин допоможе всім, хто хоче знайти свій ідеальний заварник для чаю. В онлайн-каталозі є моделі з класичним або сучасним дизайном, великі і маленькі ємності, виготовлені з якісних матеріалів. Завдяки прямим партнерським відносинам з виробниками на АкваМаркет можна купити заварник для чаю в Києві за максимально вигідною ціною. Для оптових замовників діють приємні знижки, що дозволяють заощадити ще більше. Львів, Харків, Київ, Одеса, Яремче - місцезнаходження покупця не має значення, оскільки ми доставляємо посилки по всій країні. Не пропустіть можливість купити дешево якісний чайник для заварювання і отримати його додому або в офіс.