Термопот - купити Чайники та термопоти у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Термопот у Чернигові


Багато українців чули про такий незвичайний пристрій, як термопот. Однак не всі мають більш докладну інформацію щодо функціональних можливостей приладу. Що вміє термопот і навіщо його купувати? Давайте розберемося докладніше у всіх питаннях, що цікавлять.

Насамперед варто сказати, що термопот – це своєрідний гібрид чайника та термоса. Як випливає з цього, пристрій має широкий функціонал. За допомогою девайса можна не тільки кип'ятити воду, а й підтримувати її постійну температуру протягом тривалого часу.

Винаходом термопоту ми завдячуємо справжнім цінителям чаю, а саме – японцям. Саме в Японії випустили перший термопот, створений спеціально для того, щоб заварювати листовий чай згідно з правилами. Пристрій нагріває воду до температури 80, 90, 95 градусів Цельсія, що є оптимальним для приготування різних сортів чаю в рамках рекомендацій виробника.

Переваги побутової техніки

Зараз купити термопот у Києві не є проблемою, оскільки такі пристрої в широкому асортименті представлені в магазинах побутової техніки. Популярність приладів забезпечують очевидні переваги:

  • Повна безпека обумовлена ​​конструкцією корпусу. Зовнішня частина пристрою залишається прохолодною, навіть якщо вода всередині досягає максимальної температури.
  • Можливість закип'ятити воду заздалегідь, оскільки більшість сучасних моделей мають таймер і функцію відкладеного старту.
  • Підтримка заданої температури води протягом тривалого часу. Якщо чайник періодично доводиться підігрівати, витрачаючи електроенергію, то термопот не потребує подібних маніпуляцій. Декілька годин у Вас у вільному доступі гаряча вода для приготування улюблених напоїв.
  • Стильний дизайн. У магазинах Києва, Одеси, Дніпра можна купити термопот у будь-якому стилістичному виконанні. Техніка гармонійно впишеться в інтер'єр та стане його логічним доповненням.
  • Економічна витрата електроенергії. Особливості роботи пристрою роблять його максимально енергоефективним та економічним.

Зараз випускаються різні види термопотів, кожен із яких по-своєму унікальний. Покупець легко підбере потрібний розмір, обсяг, відповідний матеріал, дизайн та функціональні можливості у рамках свого бюджету. Замовити чайник або термопот за максимально вигідною ціною Ви завжди можете в нашому інтернет-магазині.

Особливості пристрою та його відмінності від електрочайника

Принцип роботи електрочайника всім нам знайомий. Конструкційно це невелика ємність з кришкою, ручкою та шийкою, з якої витікає рідина. Щоб закип'ятити воду, її потрібно залити всередину, а потім натиснути на кнопку і дочекатися нагріву. Після закипання чайник поступово остигає, тому щоб приготувати ще один кухоль чаю, доведеться кип'ятити воду знову.

Термопот працює інакше. Він поєднує у собі можливості чайника та термоса. Всередині корпусу, що герметично закривається, знаходиться нагрівальний елемент, який підтримує задану температуру протягом певного періоду. Прилад не піднімають, не нахиляють, бо він дуже важкий. Для розливу води тут встановлена ​​помпа. Є кілька способів подачі води:

  • Повністю автоматична помпа, яка працює від мережі.
  • Ручна кнопка, яка працює навіть без підключення до мережі.
  • Клапан, на який натискають чашкою.

Багато моделей термопотів поєднують відразу кілька способів розливу води, щоб використання пристрою було максимально зручним за наявності електрики, а також за її відсутності. Як нагрівальний елемент використовується диск або спіраль. Останні дешевші, але менш надійні та безпечні. Термопот з нагрівальним диском обійдеться трохи дорожче, але він зручніший і практичніший.

Як вибрати термопот

Магазини України пропонують велику кількість різноманітних моделей пристроїв будь-якого дизайну – від стильних містких приладів до компактних девайсів, які підходять для домашнього використання. Вибирати, безумовно, варто не лише на вигляд. Враховуйте інші характеристики. Наприклад, пластикові моделі завжди дешевші, а металеві дорожчі. Але останні потішать тривалішим терміном служби. Дискові нагрівальні елементи надійні та довговічні, хоча спіральні приваблюють доступною ціною. Колби з металу здаються практичними, але вони бояться подряпин. А ось скло стійке до механічних впливів, проте може розбитися від випадкового падіння чи тиску на прилад.

Щодо обсягу, то тут краще орієнтуватися на кількість користувачів. Вдома можна обмежитися пристроєм на 2-2,5 літри, а в офіс, коворкінг або інше людне місце краще купити термопот на 3 і більше літри.

Магазин АкваМаркет допоможе Вам знайти ідеальний варіант термопоту за якістю, функціональністю та ціною. У нашому каталозі є безліч рішень, недорогі та преміальні пристрої для використання у закладах сегменту HoReCa. Ви можете легко підібрати прилад безпосередньо на сайті та купити з доставкою в Харків, Дніпро, Львів, Запоріжжя чи інше місто України. Оригінальна побутова техніка від найкращих виробників із гарантією!