Дитячі йогурти - купити Йогурт у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Milupa, 207 г, Йогурт абрикос-банан, для дітей від 8 місяців, 2,5%
Артикул: 85157

Дитячі йогурти у Чернигові


Дитячий йогурт – це корисний та поживний продукт харчування, який забезпечує малюка необхідними речовинами для зростання та розвитку організму. Йогурт, як і сир чи молоко є джерелом легкозасвоюваного білка, кальцію та інших корисних мікроелементів. Не варто помилятися і вважати, що йогурт Яготинський дитячий нічим не відрізняється від дорослого. Дитяче харчування - не вигадка, не хитрість рекламників і не прийом маркетологів. Це окрема категорія продуктів харчування, яка випускається зовсім за іншими рецептурами та стандартами. До дитячого харчування пред'являються більш високі вимоги, тому щоб робити йогурти такі дитячі виробники, як Яготинський, Простоквашино, Ростишка здійснюють ретельний контроль якості на кожному етапі виробництва продукції. Для виготовлення дитячих йогуртів використовуються спеціальні штами молочнокислих бактерій. Також стежать виробники за концентрацією бактерій у продукті, рівнем кислотності, вмістом цукру та іншими параметрами. Готовий кисломолочний продукт має високу ферментативну активність, які визначають його позитивні властивості і сприятливий вплив на організм.

Натуральний йогурт: користь

Чому саме йогурти вибирають як перший прикорм? Справа в тому, що при сквашуванні закваски молочний білок частково розщеплюється, випадаючи в кислому середовищі в дрібні пластівці. Як результат, потрапляючи в шлунок, такий продукт засвоюється легше та швидше. Це ідеальний варіант для дитини, організм якої тільки вчиться розщеплювати складні продукти. Розщепленню піддається також лактоза, тому алергічних реакцій також виникає менше.

У чому полягає користь дитячого йогурту? Це джерело молочнокислих бактерій, які покращують роботу кишечника та зміцнюють імунітет. Кальцій, перебуваючи у кислому середовищі, також краще засвоюється, а дитячому організму цей елемент необхідний для нормального формування кісток, профілактики рахіту та остеопорозу. Важливий компонент йогурту – молочна кислота, яка має бактерицидні властивості.

За допомогою йогурту можна лікувати діарею та дизентерію. Згідно з дослідженнями, діти віком 6-24 місяців, які страждають від подібних неприємностей, набагато швидше йдуть на оздоровлення, якщо регулярно вживають в їжу натуральний йогурт без добавок.

Не варто забувати про те, що дитячі йогурти з 6 місяців Lactel містять багато вітамінів та мінералів, необхідних малюкові. У тому числі вітаміни групи В, вітамін D, Е, А, К, рибофлавін, тіамін, кальцій, фосфор, залізо, натрій, які відіграють важливу роль загальному розвитку організму.

З якого віку вводити йогурт у раціон дитини

Починати прикорм кисломолочними продуктами педіатри рекомендують із 6-8 місяців. У день малюку дають не більше 50 г йогурту, розділяючи порцію на різні прийоми їжі. Перед тим, як давати дитині йогурт дитячий Яготинський, Humana, краще проконсультуватися з сімейним лікарем, який надасть докладні рекомендації, у тому числі й за обсягом порції, яка потрібна Вашому малюкові.

Як вибрати йогурт для дітей до року

Зростання дитячого організму вкрай потребує протеїну та інших корисних речовин, що містяться в кисломолочних продуктах. Саме тому їх використовують як перший прикорм для немовлят. При виборі продукту важливо уважно вивчити склад. Йогурт дитячий якісний не містить барвників синтетичного походження, біодобавок або ароматизаторів. Більше того, дитяче харчування часто виробляється навіть без цукру, щоб не провокувати негативні реакції з боку системи травлення. Вибирайте дитячий йогурт Агуша без фруктів та ягід, краще додавати їх окремо. Продукти з добавками підходять старшим діткам, а малюкам поки можна обійтися без них.

Зверніть увагу, що біойогурт для дітей має різну жирність, яка впливає на калорійність продукту. В ідеалі, підбирати йогурт малюкові краще разом із педіатром. Лікар підкаже, який продукт краще підійде для конкретного раціону з урахуванням загальної калорійності, стану здоров'я та потреб дитини.

Купити з доставкою дитячий йогурт у Києві

Час батьків на вагу золота, оскільки догляд за дитиною потребує максимум залучення. Саме тому інтернет-магазин "АкваМаркет" пропонує Вам купити дитяче харчування з доставкою. У нашому каталозі зібрані якісні продукти для Вашої дитини. Йогурт Активія, Ростишка, Яготинський та інших топових виробників, купити який можна як оптом, так і в роздріб. Смачні, натуральні живі йогурти, що мають у складі корисні мікроорганізми та бактерії, які потрібні для правильної роботи шлунка та кишечника малюка.