Безлактозне масло - купити Масло та маргарин у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Безлактозне масло у Чернигові


Безлактозне вершкове масло відрізняється від звичайного лише тим, що в ньому немає лактози. В іншому жирність і смак продуктів повністю ідентичний. Однак в ході виробничого процесу лактозу в вершковому маслі примусово ділять на глюкозу і галактозу, щоб тим самим поліпшити засвоюваність продукту. При цьому безлактозне масло це смак і аромат звичного нам вершкового масла тільки без ризику негативних наслідків з боку травної системи. Продукт повністю безпечний для здоров'я, містить життєво важливі поживні речовини, білки і вітаміни. Серед інших корисних компонентів масла безлактозного можна відзначити:

  • Кальцій, який бере участь у формуванні нових клітин і тканин.
  • Калій, що поліпшує регулювання водного балансу організму.
  • Вітамін D, який бере участь в засвоєнні кальцію і покращує розвиток кісткових тканин.
  • Вітаміни групи В, необхідні для нормального функціонування зору, зміцнення імунітету, поліпшення обмінних процесів.

Навіщо виробляють безлактозні продукти

Більшості людей нічого не варто випити склянку молока або з'їсти бутерброд з маслом. Однак є й ті, у яких вживання звичайних молочних продуктів провокує неприємні абдомінальні симптоми, такі як нудота, здуття живота, діарея, підвищене газоутворення. Пов'язано це з тим, що шлунок не здатний перетравлювати лактозу.

Як виробляють безлактозние продукти

Традиційно кількість лактози в продуктах зменшується в процесі ферментації. Наприклад, коли визріває сир або сквашується кефір, то лактоза розпадається природним чином. Для примусового розщеплення використовується технологія мембранної фільтрації. У сировину додають певний фермент, завдяки якому виробники отримують продукт, ідентичний за смаком і ароматом, але з вмістом лактози менше 0,01%. Примітно, що калорійність безлактозного масла нижче, оскільки продукт містить на 35% менше вуглеводів.

Користь масла безлактозного аналогічна користі звичайного продукту. Вершкове масло без лактози входить в список дієтичних продуктів, які допустимі в рамках суворої дієти або харчування за принципами ЗСЖ. Однак з огляду на високу калорійність, слід дотримуватися рекомендованих добових норм споживання продукту. У цьому випадку Ви не помітите негативних наслідків ні з боку органів шлунково-кишкового тракту, ні з боку збільшення маси тіла.

Купити масло безлактозне з доставкою

Кілька років тому людям, що страждають гиполактазією (саме так називається в медичній сфері непереносимість лактози), доводилося відмовляти собі у вживанні улюблених молочних продуктів. Однак сьогодні ситуація змінилася, тому що в продажу з'явилося безлактозне масло, склад якого адаптований під особливості функціонування організму людини з непереносимістю.

В даному розділі магазина АкваМаркет Ви можете купити безлактозне масло Latter, Valio, Montanari Gruzza, замовивши його онлайн з доставкою по Києву та Україні. Ми пропонуємо 100% натуральні, смачні, корисні безлактозні продукти, які можна застосовувати в дієтах і схемах харчування людей, які страждають гиполактазією. Вершкове масло без лактози - це приємний смак і молочний аромат, натуральний склад і однорідна текстура. Вся продукція сертифікована і пройшла багатоетапний контроль якості. Наявність різних форматів і розмірів упаковки дозволить підібрати продукт в рамках будь-яких потреб. А для оптових клієнтів діють спеціальні знижки, що дозволяють додатково заощадити на придбанні безлактозного вершкового масла великими партіями. Продукт підходить для приготування випічки, десертів, інших страв або в якості основного інгредієнта для тостів, бутербродів, канапе. Не відмовляйте собі в молочці. Замовте безлактозне масло з доставкою і побалуйте себе корисними продуктами харчування без шкоди для здоров'я.