Веганське масло - купити Масло та маргарин у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Веганське масло у Чернигові


Перехід на веганство має на увазі відмову від продуктів тваринного походження. Люди, практикуючі дану систему харчування, повністю виключають деякі види продуктів, а також змінюють своє життя. Адже веганство - це не тільки особлива дієта, але і філософія. Вегани не їдять тварин, а також не дозволяють собі експлуатувати їх у своїх потребах. Тому відмовляються від косметики, тестированной на тварин, від натуральної шкіри, вовни і т.д.

Масло для вегетаріанців. Що це таке

Харчування в рамках нових правил зовсім не означає, що Вам потрібно попрощатися з улюбленими продуктами. Адже сьогодні можна знайти корисну та поживну альтернативу, вписавши їх тим самим меню для вегана. Винятком не є і вершкове масло, заміною якого стане спеціальне масло для вегетаріанців. Роблять його не з коров'ячих вершків, а продуктів рослинного походження, в числі яких кокосове, мигдальне масло або інші горіхові масла, а також соя. Для збільшення поживної цінності також додають пробіотики, які сприяють кращій засвоюваності і сприятливо діють на шлунково-кишковий тракт.

Масло веганське - це заміна звичайного вершкового масла. Воно не тане при кімнатній температурі, а при заморожуванні не перетворюється в моноліт. Відрізняється злегка жовтуватим відтінком і яскравим кисломолочним смаком, незважаючи на відсутність молока або вершків в складі. Вершкове масло для веганів прекрасно поводиться при виготовленні випічки, корисного хліба, заварних кремів або інших десертів. Також можна використовувати веганське масло для бутербродів, намазуючи його на хлібці або інші хлібобулочні вироби. Підходить для канапе, тарталеток.

Калорійність веганского масла залежить від вихідної сировини. В середньому, харчова цінність продукту знаходиться в межах 600-700 ккал. Фактично це такий же показник, як і у звичайного вершкового масла. Однак сироїдчіский продукт не містить транс жирів, в ньому менше холестерину, але більше вітамінів, мінералів та інших корисних речовин.

Масло веганське і його особливості:

  • Повністю органічне з натуральним складом.
  • Користь для організму. З веганським маслом страви стають смачнішими і кориснішими.
  • Легка засвоюваність. Продукти рослинного походження перетравлюються організмом легше.
  • Приємний смак, який підкреслює інші продукти.
  • Можливість використання для приготування їжі. Веганське масло замінить класичне вершкове масло в рецептах.
  • Відсутність негативних реакцій з боку травної системи. Вживаючи в їжу масло для веганів, можна не переживати про такі неприємні відчуття, як здуття, діарея, надмірне газоутворення.
  • Не містить цукру, глютену, яєць, лактози.

Користь продукту полягає в більш щадному складі, а також легкій засвоюваності. Веганське масло гхі сприяє схудненню. У тілі з'являється легкість, йдуть набряки, поліпшується перистальтика кишківника. Оказує комплексну очисну дію на організм, в результаті чого Ви не тільки краще себе почуваєте, але і виглядаєте здоровіше. Підходить вершкове масло для веганів, вегетаріанців, а також людей, які дотримуються посту. Смак якісної органічної альтернативи оцінять шанувальники звичайної смачної їжі.

Купити веганське масло в Києві

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує широкий асортимент натуральних органічних продуктів харчування за доступними цінами. На нашому сайті Ви можете купити з доставкою веганське масло дивовижної якості. Вам не потрібно розбиратися в тонкощах приготування і шукати перевірений рецепт веганского масла. Достатньо зайти в наш онлайн-каталог і вибрати продукт, який припаде до смаку. 100% органічні, корисні продукти для збалансованого раціону. Оптовим замовникам пропонуємо приємні знижки на покупки. Співпрацюємо з представниками сегмента HoReCa, забезпечуючи своєчасну обробку і відправку замовлень по Україні. Менеджери на зв'язку цілодобово. Задавайте питання, цікавтеся про знижки та спеціальні пропозиції. На АкваМаркет купувати приємно і вигідно. Спробуйте хоча б раз і переконайтеся в цьому самі.