Згущене молоко - купити Згущенка у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (16)

Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Dollo, 200 г, Згущене молоко кокосове, скло
Dollo, 200 г, Згущене молоко кокосове, скло
9600
Вжити до 06.04.2024
Артикул: 90000
Dollo, 200 г, Згущене молоко вівсяне, скло
Артикул: 89999
Первомайський МКК, 370 г, Молоко згущене незбиране з цукром, 8,5% Первомайський МКК, 370 г, Молоко згущене незбиране з цукром, 8,5%
Артикул: 9045
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Первомайський МКК, 440 г, Молоко згущене незбиране з цукром 8,5%
Артикул: 9046
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Смакуйте, 25 шт. х 22 г, Згущене молоко в стіках Смакуйте, 25 шт. х 22 г, Згущене молоко в стіках
Артикул: 88345
Смакуйте, 25 шт. х 35 г, Згущене молоко в стіках Смакуйте, 25 шт. х 35 г, Згущене молоко в стіках
Артикул: 88344
Первомайський МКК, Упаковка 20 шт. х 440 г, Молоко згущене незбиране з цукром, 8,5%
Артикул: 9046
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Nature's Charm, 320 г, Вівсяне молоко згущене, ж/б Nature's Charm, 320 г, Вівсяне молоко згущене, ж/б
Артикул: 83919
Nature's Charm, 320 г, Молоко згущене кокосове, з цукром, 12,5% Nature's Charm, 320 г, Молоко згущене кокосове, з цукром, 12,5% Nature's Charm, 320 г, Молоко згущене кокосове, з цукром, 12,5%
Артикул: 67459
Первомайський МКК, Упаковка 45 шт. х 370 г, Молоко згущене незбиране з цукром, 8,5%
Артикул: 9045
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Згущене молоко у Чернигові


Згущене молоко - улюблені ласощі мільйонів українців. Це корисний і досить поживний продукт, одержуваний з цільного коров'ячого молока з додаванням цукру. Згущене молоко використовується в харчовій і кондитерській промисловості для приготування тортів, тістечок, десертів. Але багато хто любить просто їсти його ложкою з баночки, або додавати до млинців, оладків, сирників або іншої випічки.

Види згущеного молока, які можна купити в Києві

Раніше продавалося всього два види згущеного молока - звичайне і варене (іриска). Сьогодні асортимент продукції істотно розширився. Виробники пропонують різні варіанти, розраховані на смак і можливості кожного споживача. Яку згущенку купити? Розберемося в різноманітті асортименту. За жирністю згущене молоко ділиться на:

  • Цільне з цукром. Класичний продукт, який набув широкого поширення в кулінарії. Саме на такий вид припадає велика частина продажів. Цілісне згущене молоко з цукром смачне, корисне, поживне і підходить як для вживання в якості самостійного продукту, так і для приготування різноманітних десертів. Продукт містить не менше 8,5% жиру з масовою часткою білка близько 35%.
  • Молоко згущене нежирне. Більш легкий, дієтичний продукт жирністю не більше 1% і масовою часткою білка близько 35%. Нежирне згущене молоко Рогачов, Ічня може входити в раціон людей, які дотримуються строгий дієти, адже при невеликій жирності продукт містить велику кількість білка.

Випускається згущене молоко звичайне і згущене молоко з різними смаками. Найпростіший і найпоширеніший варіант - згущене молоко з какао або кавою. У нього приємний присмак і темно-коричневий колір. Також можна знайти молоко 7% жирності з цукром. Шанувальникам рослинної альтернативи неодмінно сподобається згущене молоко з кокосового молока. Воно не містить продуктів тваринного походження, тому рекомендоване в раціоні веганів, вегетаріанців, хто поститься або людей, які в силу певних причин не вживають тваринний білок. Але навіть якщо Ви п'єте звичайне молоко, варто купити кокосове згущене молоко тільки тому, що у нього характерний горіховий смак. Воно ніжне, вершкове і володіє приємним післясмаком, який не походить на інші варіанти продукту.

Ще один спосіб класифікації - консистенція згущеного молока. В даному випадку нам доступні такі продукти:

  • Звичайне згущене молоко. Молоко звичної консистенції, з цукром, без цукру, знежирене або з вмістом смакових добавок.
  • Варене згущене молоко. Більш концентроване і густе, має карамельний присмак. Упізнати його можна по характерному темно-коричневому кольору. Раніше готували іриску самостійно, а тепер її можна купити в готовому вигляді.

Склад, калорійність і корисні властивості

Оскільки перетворення молока відбувається при температурі не вище 60 градусів, продукт зберігає початковий склад основної сировини. Отже, вітамінно-мінеральний склад згущеного молока відповідає складу цілісного молока, з якого воно виготовлене. Різниця полягає лише в жирності і наявності цукру. У згущеному молоці є вітаміни А, РР, групи В, Е, холін, а також кальцій, фтор, натрій, сірка. Присутній ряд незамінних амінокислот. Калорійність на 100 грамів становить 320 ккал. Але оскільки у продажу є різні види згущеного молока, точну енергетичну цінність варто дивитися на конкретній банці. Наприклад, ось кілька наочних показників, як калорійність залежить від основної сировини:

  • Кокосове згущене молоко - 184,9 кКал.
  • Класична згущене молоко з кавою - 315 кКал.
  • Згущене молоко без цукру - 191 кКал.

Регулярне вживання якісного продукту в кількості одна-дві столові ложки на добу матиме позитивний вплив на стан організму. Кальцій зміцнює зуби, кістки, нормалізує метаболізм і зміцнює м'язи. Солі фосфору і глюкоза стимулюють роботу головного мозку, підвищуючи концентрацію уваги. Також зміцнюється імунітет, підвищуються захисні функції організму. Корисне згущене молоко при ГВ, оскільки воно сприяє нормальному розвитку нервової системи дитини, органів слуху і зору.

Яку згущене молоко вибрати

Сьогодні є багато торгових марок, які виробляють згущене молоко. Однак не вся продукція однаково корисна і смачна. Експерти перевірили найбільш популярні марки і виявили лідерів. Краще згущене молоко не містить шкідливих консервантів і низькоякісних жирів рослинного походження, а також антибіотиків. Смак продукту насичений, а склад збалансований з точки зору змісту корисних компонентів. У число кращих продуктів увійшле згущене молоко Ічня, Полтавочка, Рогачов, Первомайський МКК - те сама згущене молоко з хлопчиком, яке знайоме практично кожному.

Купити натуральні і корисні солодощі з доставкою по Києву та Україні Ви завжди можете на сайті АкваМаркет. В наявності продукція перевірених брендів, якісна і корисна. Згущене молоко в банках, пляшках, дой-паках різного об'єму для використання в побуті або кондитерської промисловості. При оптовому замовленні діють вигідні знижки. Замовляйте згущенку онлайн, не виходячи з дому. Широкий асортимент, зручні способи оплати, доставка без вихідних.