Світле пиво - купити Пиво у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Світле пиво у Чернигові


Пиво світле за популярністю займає третє місце в світі після чаю і води. Це один з найдавніших і улюблених алкогольних напоїв в світі. Сьогодні про його користь ведуться численні суперечки. Однак шанувальники пінного продовжують дегустувати нові сорти, обговорюючи багатогранність букета.

Найбільшим помилкою вважається поділ напоїв: світле пиво називають лагер, а темне - ель. Це не зовсім вірно, оскільки різновидів лагерів і елів різного кольору є величезна кількість. Так, популярні види світлого пива - біттер, альтбір - відносяться до категорії елю, при цьому вони одночасно входять в групу пива світлих сортів. Тому класифікація пива - річ досить тонка і в ній варто розбиратися окремо.

А якщо Ви хочете спробувати відмінне світле пиво від кращих виробників, рекомендуємо купити його в магазині АкваМаркет онлайн. В наявності великий асортимент напоїв, які можна замовити з доставкою по Києву та Україні. Смачне світле пиво Corana Extra, Staropramen, Львівське 1715, Grimbergen. Понад сто найменувань, різноманітний формат упаковки і можливість купити світле пиво оптом, отримавши додаткову знижку. Ви можете замовити пиво Оболонь, Heineken, Tuborg в пляшках або банках будь-якого обсягу. Зручний онлайн каталог пива з швидким пошуком по асортименту дозволить Вам в лічені хвилини підібрати оптимальний товар і замовити його в потрібній кількості.

Технологія виробництва світлого пива

Якщо Вам цікаво, чим відрізняється світле пиво від темного, то тут є кілька моментів. І технологія виробництва - один з них. В даному випадку використовують світлий солод. Для нього ячмінь пророщують порядка тижня, після чого висушують на протязі 16-24 годин при температурі 80-85 градусів Цельсія. Шишки хмелю обов'язково використовують зеленувато-жовті, свіжі і блискучі.

Для приготування пива очищену воду змішують з солодом і залишають на ніч в спеціальній дерев'яній діжці. Потім рідину переливають в каструлю, додають сіль і кип'ятять пару годин. Після цього в суміш вводять шишки хмелю і ще раз проварюють протягом півгодини. Напій обов'язково проходить фільтрацію. Наступний крок - додати дріжджі і цукор. Тепер пиво залишають відпочивати і бродити протягом дня, після чого напій можна розливати по пляшках.

Оскільки ячмінь для світлого пива пророщується і висушується швидко, технологія виробництва світлого пива простіше і швидше, ніж варіння темного. Зате міцність напою виходить досить високою. Помилково вважати, що темне пиво міцніше світлого. Міцність пива залежить від терміну бродіння напою. Чим він довше, тим міцніше буде пиво. Варіюючи тривалість бродіння, можна навіть світле пиво зробити набагато міцніше. Калорійність світлого пива в середньому становить 42 кКал на 100 грамів напою.

Чи є у пива користь

Незважаючи на те, що пиво - це напій алкогольний, у нього є і корисні якості. Звичайно, проявляються вони тільки в разі, якщо вживати напій в рекомендованих дозах. Скільки можна пити пива в день? На думку лікарів, оптимальна норма має на увазі 1-2 порції.

До складу пива входять природні антиоксиданти, вітаміни, що сприяють зміцненню серцево-судинної системи. Якщо регулярно пити пиво, можна знизити ризик виникнення серцевих захворювань. Мінерали, які містяться в пиві, сприяють загальному зміцненню організму. Зокрема, в пиві є магній, фосфор, натрій, цинк, мідь, кремній. Оскільки пиво - це продукт бродіння, в ньому багато вітамінів групи В, які зміцнюють нервову систему.

Як правильно пити світле пиво

Оскільки історія пива налічує не одне десятиліття, його подача також має свої особливості. Рекомендуємо дотримуватися простих правил сервіровки і гастрономічної сполучуваності, щоб повною мірою відчути смак пінного. Отже, подають світле пиво в високому скляному стакані або гуртку. Вживати напій безпосередньо з пляшки і банки не рекомендують, оскільки в такому випадку пиво втрачає деякі смакові якості. Оптимальним буде тара об'ємом 0,33-0,5 л. У занадто великій склянці пиво нагріється і швидко видихається, а в маленькому не поміститься необхідна кількість.

Для того щоб повністю розкрити букет напою, пиво наливають в келих, нахиливши його на 45 градусів. Це також допоможе контролювати рівень піни. Зробіть два-три великих глотка, а потім витримайте невелику паузу. Саме так пиво повністю розкриє букет і межі аромату. Далі пийте напій не поспішаючи, невеликими ковтками.

Добре поєднується пиво світле з різними морепродуктами, сушеною і в'яленою рибою. Подають його до запеченого легкого м'яса, білої морської риби. Світле міцне пиво підходить для щільних гарнірів і ароматних соусів. Безумовно, ідеальне доповнення до світлого пива - це всілякі снеки: сухарики, насіння, сушене куряче м'ясо, легкі сосиски, чіпси.

Примітно, що світле пиво набуло поширення в кулінарії. Його використовують для приготування різноманітних страв та коктейлів. Наприклад, є відмінний рецепт млинців на пиві, які можна готувати не тільки на Масляну, а й повсякденно. Також популярний рецепт пивного кляра для креветок і грибів.

Для яких би цілей Ви не купували пиво, великий вибір напоїв від топових виробників запропонує інтернет-магазин АкваМаркет. Світле пиво Stella Artois, Dab, Leffe, Bud з доставкою по всій Україні.