Фруктове пиво - купити Пиво у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Фруктове пиво у Чернигові


Крім класичного лагера або пряного елю є ще багато різноманітних сортів пива, що полюбилися гурманам в усьому світі. До одного з таких різновидів можна віднести фруктове пиво. Це досить своєрідний, але тим не менш смачний і незвичайний напій на основі класичного пива. Дана група напоїв досить вузька, однак і тут є що продегустувати. Вишневий Beer Mix, Hoegaarden з грейпфрутом, пиво Гараж з лимоном або лаймом - кожен варіант подарує насолоду особливим смаком. Гурмани люблять фруктові ламбіки за неповторний ягідний аромат і освіжаючий смак. Тож не дивно, що такі напої зайняли міцне місце в асортименті інших сортів пива. Ламбік люблять, цінують і п'ють в усьому світі.

Пропонуємо і Вам відкрити для себе різноманіття смакових композицій пива з фруктовим смаком. Магазин АкваМаркет відібрав для вас кращі сорти фруктових ламбіків, приготованих з високоякісних інгредієнтів. Онлайн Ви можете купити з доставкою в Київ і по Україні пиво Бір Мікс, Гараж, Хугарден з вподобаним смаком. Зверніть увагу на асортимент. Є цитрусові, ягідні, фруктові мікси, які точно сподобаються гурманам. Нагадуємо, що при оптовому замовленні діє знижка.

Як з'явилося фруктове пиво

Існує думка, що появою фруктових ламбіків ми зобов'язані стародавнім єгиптянам, які додавали в пиво фініки і гранат. Однак численні дослідження показують, що насправді фруктові ламбіки з'явилися в Бельгії в 1930 році. Класичний варіант звичного напою стали варити саме тут. Місцеві фермери мали труднощі зі збутом надлишків фруктів, які стали використовувати для приготування пива. Так і з'явився звичний нам пивний мікс з додаванням фруктових або ягідних соків.

На перший погляд здається, що фруктове пиво - це улюблений напій дівчат. Саме представниці прекрасної половини людства частіше віддають перевагу суміші пива з фруктовим соком, тоді як чоловіки все-таки віддають перевагу класичним сорти пива. Однак якщо вірити статистиці продажів, сьогодні фруктові ламбіки однаково популярні як у жінок, так і у чоловіків. Незвичайні комбінації інгредієнтів породжують сміливі смакові композиції. Пиво з персиком, лаймом, малиною, чорницею, виноградом і навіть ананасом. Сучасні виробники мають широкі можливості в створенні смаків, тому пиво фруктове існує в самих різних варіантах.

Фруктове пиво і його особливості

Складно чітко виділити характеристики пива на фруктовому соку, оскільки склад, міцність і щільність безпосередньо залежать від основи. Аромат може бути яскраво вираженим або, навпаки, більш слабким. Те ж саме стосується смаку. Додаткові відтінки смаку, фініш і інші характеристики визначає не тільки фруктовий компонент, але і пиво-основа.

Класичні сорти

Фруктовий ель сьогодні виробляється у величезній кількості. Тому є багато різновидів з характерними особливостями смаку. Ми зупинимося на класичних сортах, відомих у всьому світі. Наприклад, ламбік - це одна з найстаріших груп фруктового пива. Йому властивий не тільки насичений фруктовий смак, але і особливий склад. Ламбіки не містять дріжджі, тому бродять мимовільно. Ламбік - це, в основному, пшеничне пиво, тому готовий мікс виходить легким, освіжаючим, приємним.

Крик - це ще один сорт бельгійського фруктового пива. В його основі лежить класичний ламбік, змішаний з кислою вишнею сорту Морелло. Однак сьогодні готують крик і в інших регіонах, тому вишню Морелло замінили інші сорти, вирощувані в тому чи іншому регіоні. Крик - це сухе і кислувате фруктове пиво. У нього помірна міцність і глибокий фруктовий аромат.

Гез являє собою суміш молодого (1-річного) і старого (2-3-річного) ламбіка, що проходить повторну ферментацію. У приготуванні використовується витриманий хміль, тому в готовому напої його смак і аромат практично не уловлюються. Готовий напій кислуватий, свіжий, сухий.

Руж - класичний сорт фруктового пива, який отримують шляхом змішування міцного елю і вишневого лікеру або соку, використовуваного в кондитерському виробництві. Напій відрізняється темним, насиченим кольором, смаком з нотами сухофруктів і портвейну. Пиво руж легко п'ється, хоча в ньому міститься досить багато алкоголю.

Про сорти фруктового пива можна говорити нескінченно. Це велика група напоїв, яка представляє собою окрему сторінку в історії розвитку пивоваріння. А якщо Ви хочете переходити безпосередньо до дегустації, рекомендуємо замовити фруктове пиво онлайн на нашому сайті. Бір Мікс, Гараж, Біртейль це лише мала дещиця того, що Ви можете знайти в онлайн-каталозі. Фруктове пиво кращих українських і світових виробників за доступною ціною!