Безалкогольне пиво - купити Пиво у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Безалкогольне пиво у Чернигові


Безалкогольне пиво - аналог звичайного напою, в якому міститься мінімальна кількість етанолу. Це далеко не новинка, так як виробляти подібні напої стали ще в середні століття. У монастирських пивоварнях готували так зване «слабке пиво», яким тамували спрагу в період епідемій в умовах обмеженого доступу до питної води. Сьогодні пиво безалкогольне неймовірно популярно як раз за рахунок зниженої міцності.

Чим безалкогольне пиво відрізняється від алкогольного:

  • Більш складний процес виробництва. Деалкоголізації здійснюється одним з трьох способів: випарювання, мембранна фільтрація, зупинка бродіння. Незважаючи на ідентичну технологію, виробництво безалкогольного пива вимагає більше часу і ресурсів.
  • Ціна. Трудомісткість виробничого процесу впливає на вартість. Безалкогольне пиво в середньому на 10-15% дорожче звичайного аналога.
  • Склад. Безалкогольне пиво не містить білків і жирних кислот так само, як і алкогольний продукт. Склад нутрієнтів в напоях практично однаковий.
  • Калорійність. Поживна цінність нульовки менша, оскільки в безалкогольному продукті міститься в 6-8 разів менше етанолу. Отже, калорійність безалкогольного пива становить близько 26-29 кКал на 100 грам проти 43 кКал у звичайного.
  • Продається тільки в пляшках або банках. Оскільки в складі відсутній спирт, який є натуральним консервантом, пиво безалкогольне не реалізують на розлив. Його продають тільки в банках і пляшках, забезпечуючи тим самим нормальне зберігання продукту протягом усього терміну придатності.

Незважаючи на подібні особливості, смак і аромат нульовки повністю ідентичний алкогольному продукту. Тому багато любителів хмільного напою можуть насолоджуватися його смаком, не відчуваючи стану сп'яніння. Безалкогольне пиво користується попитом у людей, які стежать за раціоном. З причини низької калорійності напій не викликає збільшення маси тіла. Це важливий нюанс для всіх пивоманів, адже головна небезпека алкогольного пива полягає в різкому наборі ваги. Тому якщо відкинути всілякі закуски у вигляді снеків, чіпсів і сухариків, безалкогольне пиво при дієті цілком допускається. Тільки варто бути морально готовим до того, що після стаканчика пінного апетит розіграється неймовірно сильно.

Безалкогольне пиво за кермом

Незважаючи на назву, нульовка, так чи інакше, містить певну кількість алкоголю. Міцність напою часом досягає 0,5%. Безумовно, певний відсоток алкоголю містять багато безалкогольних напоїв. Так, в квасі, кумисі, айрані, кефірі присутньо до 0,2% спирту. Тому безалкогольне пиво за кермом - не найкраща ідея. Стільки етанолу можливо не позначиться на реакції водія, проте може викликати питання з боку співробітників поліції. Залежно від ваги водія одна випита пляшка Балтики нульовки покаже 0,2-0,4 проміле на алкотестері. Варто також відзначити, що міцність пива безалкогольного відрізняється в залежності від регіонального походження. Дуже часто напої зарубіжного виробництва більш міцні, оскільки в деяких країнах допустима межа вмісту алкоголю досягає 1,5%. Тому перш, ніж випити пляшку Хугарден або Бад, подивіться на етикетці, скільки оборотів в безалкогольному пиві даного виробника.

Чи можна вагітним безалкогольне пиво

Ще одне нагальне питання, яке часто задають щодо даного напою. Оскільки в складі все-таки присутня частка етанолу, вживати пиво вагітним не рекомендується. У період вагітності майбутнім мамам краще повністю відмовитися від алкоголю, щоб подарувати здоров'я собі і малюкові. Але якщо тяга до напою неймовірно висока, можна купити безалкогольне пиво і вжити його в невеликій кількості. Головне - вибрати якісний продукт без барвників і шкідливих компонентів. Наприклад, пиво Карлсберг, Пауланер, Стелла Артуа відрізняється хорошим складом і характерним приємним смаком. На думку експертів, вагітним можна вживати до 2,5 порцій алкоголю в тиждень. Ця кількість відповідає пляшці світлого пива середньої міцності.

Магазин АкваМаркет відібрав для Вас тільки якісне пиво безалкогольне, яке можна купити з доставкою в Київ і по Україні. В наявності продукція перевірених брендів, фасована в банки і упаковки різної місткості. Ви можете замовити пиво оптом, щоб заощадити не тільки час, а й гроші. Пиво нульовка Балтика, Хугарден, Карлсберг, Стелла Артуа порадує приємним хмільним смаком і мінімальним вмістом етанолу в складі. Купуйте онлайн, залишайтеся вдома. Доставка здійснюється без вихідних.