Пластир - купити Аптечка у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (12)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Alpe, 10 шт, Пластир світлий, класичний, 76 х 19 мм
Артикул: 66606
Alpe, 10 шт, Пластир тілесний, класичний, 76 х 19 мм
Артикул: 66608
Манорм, 10 шт., Пластир на тканинній основі, тілесний Манорм, 10 шт., Пластир на тканинній основі, тілесний
Артикул: 11537

Пластир у Чернигові


Пластир знайдеться в кожній аптечці, незалежно від її призначення. Цей невигадливий аксесуар обов'язково присутній в дамських сумочках, туристичних рюкзаках, бардачку автомобіля. Пластир це дійсно універсальні ліки, які застосовується в абсолютно різних ситуаціях. Сучасний ринок медичних товарів пропонує покупцям всілякі види пластирів, призначені для медичних, косметичних цілей.

Згідно з офіційною термінологією пластиром прийнято вважати лікарську форму для зовнішнього застосування. Для виробництва використовують натуральні або синтетичні матеріали з високими показниками пластичності. Цільнотканий пластир має клейку основу, яка прилипає до шкіри і фіксується на ній. З причини своєї практичності і зручності пластирі застосовуються по всьому світу і є одним з головних засобів надання першої допомоги. Також їх використовую, щоб доставляти лікарські засоби всередину організму. Це зручно, якщо людина в силу певних обставин не може пити таблетки або робити уколи. Клейка основа з лікарським просоченням фіксується на шкірі, проникає в кровотік і забезпечує необхідний ефект. Також за допомогою виробів фіксують края ран, закривають порізи, роблять перев'язки. Загалом, призначення пластирів - допомога в фіксації тканин і надання лікувальної дії.

Відмінності виробів

Аксесуари можна класифікувати за різними ознаками, розділяючи всю масу товарів на ті чи інші категорії. Якщо розглядати їх з точки зору медичного застосування, то пластирі бувають:

  • Епідерматичні. Засіб надання невідкладної допомоги. Пластир котушка може застосовуватися для виконання перев'язки після хірургічного втручання. Вироби добре фіксуються на шкірі і так же легко знімаються.
  • Ендерматичні. Застосовуються для лікування шкірних захворювань, наприклад, мозолів, грибкових інфекцій.
  • Діадерматичні. У складі присутні лікарські препарати, які проникають в кровотік шляхом всмоктування через шкіру. Надають лікувальний ефект в залежності від призначення.

Що стосується форми випуску, то виробляють пластирі у вигляді рулонів, котушок або окремих виробів. Продають їх поштучно або упаковками, форм-фактор може бути абсолютно різним: коло, прямокутник, квадрат. Розміри також відрізняються, щоб споживачі могли підібрати аксесуари з урахуванням цільового призначення.

Пластир для надання невідкладної допомоги та його особливості

Епідерматичні і ендерматичні вироби практично ідентичні. Вони використовуються для фіксації країв рани, зупинки невеликих кровотеч. Подібні медичні засоби отримали широке застосування, оскільки володіють універсальністю. Ви можете купити пластир, щоб закрити ранку або поріз, замаскувати прищик або зафіксувати пов'язку.

Зверніть увагу, що пластир бактерицидний має спеціальну марлеву прокладку з просоченням антисептика. Найчастіше це фурацилін, зеленка або хлоргексидин. Завдяки такій особливості він здатний знезаражувати невеликі пошкоджені ділянки шкіри. Це зручно, якщо Ви поранилися далеко від будинку, і немає можливості повноцінно обробити рану.

Також можна знайти медичний пластир з знеболюючими просоченнями з ібупрофену, диклофенаку. Безумовно, це тимчасовий захід, але завдяки такому виробу можна знизити больові відчуття від травми.

Діадерматичні пластирі та їх різноманітність

Часом щоб вирішити медичну проблему людині досить підібрати хороший діадерматичний пластир. Перевагою такого виду лікування стає відсутність негативного впливу на шлунок. Коли ви п'єте таблетки, органи шлунково-кишкового тракту неодмінно реагують на медикаменти. У разі використання пластиру ніякого дискомфорту не відчувається. Асортимент товарів неймовірно широкий. Ви можете купити онлайн гідрогелевий пластир для лікування різних захворювань. Ми розглянемо лише найпопулярніші види товарів:

  • Мозольний пластир. Ефективний для зовнішнього застосування в області сухих мозолів, які приносять так багато дискомфорту. Пластир від мозолів Саліпод наклеюють на певну зону і тримають 1-3 діб, після чого видаляють. Лікарський шар сприяє вилученню «стрижня» мозолі, а ранка швидко гоїться. До речі, використовувати Саліпод можна як для лікування, так і для профілактики сухих мозолів.
  • Антинікотиновий пластир. Містить певну кількість нікотину, який проникає в організм через шкіру. В результаті тяга до сигарет притупляється.
  • Перцевий пластир. Перевірений спосіб боротьби з болями при артриті, невралгії, люмбаго, міозиті. Як активна речовина використовується сухий екстракт пекучого перцю 5-8%. Перцевий пластир це допоміжний засіб лікування простудних захворювань. Завдяки розігріваючому ефекту просочення підсилює місцевий кровообіг, знімаючи неприємні відчуття в певній області тіла. Перцевий пластир допоможе при хворобливості м'язів, сухожиль. Він популярний у спортсменів, які часто страждають від ударів або всіляких розтягувань. Також ефективний перцевий пластир для спини і поперекових відділів хребта.
  • Антицелюлітний пластир. Має зігріваючу дію і розганяє кров в проблемних областях, тим самим сприяючи розсмоктуванню зайвої жирової тканини.
  • Пластир з анальгетиками. Застосовується при остеохондрозі, травмах, проблемах з суглобами. Пластир Олфен не має зігріваючого дії, на відміну від перцевого, але служить місцевим знеболюючим засобом.

Також у продажу можна знайти контрацептивні, протигрибкові, косметичні пластирі широкого застосування. А замовити їх за найвигіднішою в Києві ціною Ви можете на сайті АкваМаркет. В наявності сертифіковані продукти від перевірених брендів, які використовуються для надання невідкладної допомоги та лікування різних захворювань. Широкий вибір лейкопластирів: охолоджуючі, зігріваючі, бактерицидні, водостійкі. Зверніть увагу, що при замовленні оптом діє спеціальна ціна.