Молотки - купити Ручний інструмент у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Молотки у Чернигові


Молоток - це збірний термін, який насправді має на увазі цілу групу ручного ударного інструменту. Наразі молотки випускають абсолютно різні, придатні для виконання тих чи інших робіт. Інструменти отримали широке застосування у сфері будівництва. Знайти молоток можна практично у кожному будинку, адже саме за допомогою цього вироба можна і картину повісити, і відремонтувати стілець. Основними конструктивними елементами інструменту є:

  • Головка. Ударна частина виготовлена ​​з високоміцного металу. Головка молотка складається з трьох елементів: бойка, клину та шкарпетки.
  • Рукоятка. Основа, за яку ми тримаємо інструмент під час виконання роботи. Роблять ручки металеві, дерев'яні або з фібергласу. Як правило, на ручці наносять маркування та назву фірми-виробника, щоб ідентифікувати інструмент навіть після тривалої експлуатації.

Молотки витримують суттєві навантаження, мають тривалий термін служби і стануть у нагоді в будь-якому господарстві. Замовити онлайн молоток Stanley, Neo Tools Ви можете у цьому розділі нашого інтернет-магазину. АкваМаркет підібрав великий асортимент ручного інструменту для будь-яких цілей. Замовити автомобільний або слюсарний молоток Ви можете з доставкою з Києва в будь-яку точку країни.

Класифікація ручного інструменту та особливості його застосування

Зараз у продажу є різні види молотків і таке різноманіття не випадкове. Як показує практика, далеко не всі роботи можна виконати за допомогою одного інструмента з універсальним призначенням. Забити цвях столярним молотком Topex можна, а ось пробити отвір у металевому листі або якісно відбити частину цегли навряд чи. Власникам транспортних засобів знадобиться особливий автомобільний молоток, щоб виконати ті чи інші процеси. Тому виробники випускають великий вибір інструменту з певними формами бойків, типами ручок та діапазоном мас. Ось найпоширеніші види молотків:

  • Теслярський. Класичний молоток, що знайдеться практично у кожного. Теслярський молоток Lemanso підходить для роботи по дереву. Деякі бойки спеціально намагнічені, щоб було зручно працювати однією рукою. Молотки з роздвоєним носком підходять для того, щоб витягувати цвяхи.
  • Слюсарний. Відрізняється опуклою формою бойка та тильною частиною у вигляді клина. Рукоятки покривають маслостійкими покриттями для підвищення безпеки та комфорту роботи.
  • Для каменю. Використовується мулярами, щоб сколювати цеглу чи інші матеріали. У інструмента плоский бойок і тильна частина у формі кирки.
  • Для плитки. Легкі та компактні молотки, якими відколюють невеликі частини плитки для роботи. Завдяки формі та розміру інструмент забезпечує високу точність.
  • Аварійний молоток. Особлива модель інструменту, яку розміщують у салонах транспортних засобів, наприклад автобусів. За допомогою аварійного молотка розбивають скло для екстреної евакуації людей із салону.
  • Автомобільний молоток. Це функціональний ручний інструмент автомобіліста, який використовується для ремонту кузова. Головна особливість інструменту полягає у принципі роботи. Автомобільний молоток створює зусилля, що втягує, тому при забиванні не деформує поверхню, а навпаки, тягне метал на себе.

Для кожного виду роботи необхідно мати свій молоток. Тому дуже важливо розуміти, як вибрати ручний інструмент та забезпечити собі найкращу ефективність та мінімальну втому. Менеджери АкваМаркет готові допомогти знайти відповідний інструмент з урахуванням Ваших фінансових можливостей та поставлених завдань. Якісні молотки за найкращими цінами, оперативна доставка замовлення у будь-яку точку країни, знижки для оптових покупців. Молотки слюсарні, зварювальні, столярні, покрівельні та ін. Замовляйте молотки, кувалди та киянки прямо зараз! А ми відправимо товар до пункту призначення у день оформлення замовлення.