Пергамент - купити Харчова упаковка у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (20)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Fackelmann, Килимок для випічки, тефлоновий, 33х40 см
Артикул: 79054
Novax, 5м х 39см, Папір для випічки пергаментний
Артикул: 54599
PROservice, 50 м х 38 см, Пергамент для випікання, білий
Артикул: 20622
Бонус, 5 м, Пергамент для випічки, білий Бонус, 5 м, Пергамент для випічки, білий
Артикул: 87118
Мелочи Жизни, 5 м х 29 см, Пергамент для випічки Мелочи Жизни, 5 м х 29 см, Пергамент для випічки
Артикул: 5119
Мелочи Жизни, 5 м х 39 см, Папір для випічки
Артикул: 20703
Фрекен Бок, 5 м х 29 см, Пергамент для випікання
Артикул: 13830
Фрекен Бок, 5 м, Пергамент для випічки, широкий
Артикул: 69499
Фрекен Бок, 50 м х 31 см, Папір для випічки, пергаментний
Артикул: 47819
alt
Поштучно
alt
Упаковкою

Пергамент у Чернигові


Папір - самий екологічний матеріал для контакту з харчовими продуктами. Він не тільки зберігає властивості самого продукту, але і перешкоджає появі стороннього смаку, аромату. Тож не дивно, що в продажу з'явився папір для випічки. Пергамент - це можливість приготувати улюблені страви без масла і без зайвих зусиль. Папір пергаментний отримав широке застосування в харчовій промисловості та кулінарії. З його допомогою зручно готувати м'ясо, рибу, десерти, овочі, забувши про пригорілі края або брудне деко. А низька калорійність страв радує людей, які прагнуть зберегти гарну фігуру і стежать за харчуванням.

Пергамент являє собою тонкий шар пористого фільтрованого паперу, який продається в листах або в рулонах. Він не пропускає жирів і вологи. Матеріал має високі термостійкі характеристики, тому при впливі високих температур не плавиться і не горить, не виділяє ніяких шкідливих речовин або газів. Подібні властивості пергаменту дозволяють значно спростити життя мільйонів господинь. Тепер не потрібно відмивати листи або форми для запікання, адже достатньо перед приготуванням застелити її папером для випічки, який не вимагає додаткового змащування. Особливості матеріалу зробили пергамент харчовий універсальним в застосуванні на кухні. З його допомогою:

  • Розкочують липке і пісочне тісто, а потім відразу переносять в форму для випічки.
  • Готують м'ясні, рибні, овочеві страви і десерти.
  • Розігрівають їжу в мікрохвильовій печі.
  • Створюють трафарети для прикраси пирогів або тортів.

Також не варто забувати про те, що пергамент - сама екологічна біоупаковка для будь-яких продуктів.

Вибираємо папір для випічки

Пергамент буває різний, в тому числі і низької якості. Такі матеріали, як правило, роблять маловідомі бренди, які економлять на вихідній сировині. Перше правило покупки якісного пергаменту - вибір на користь відомої фірми-виробника. В Україні добре зарекомендував себе пергамент для випічки Дрібниці Життя, Фрекен Бок. Він володіє чудовими експлуатаційними властивостями і має необмежений термін зберігання.

Також при виборі пергаменту слід звернути увагу на тип паперу. Відповідне маркування є на упаковці товару. Тут є три варіанти:

  • Підпергамент. Матеріали порівняно низької якості і невеликим коефіцієнтом термостійкості. Деякі виробники намагаються продавати підпергамент під виглядом повноцінного паперу для випічки. Однак це «чорновий» матеріал, призначений для інших цілей. Використовувати його для випічки не рекомендується.
  • Пергамент. Матеріал, виготовлений з чистої целюлози з високим показником жаростійкості. Витримує температуру до 230 ° С. Відрізняється доступною ціною і хорошими властивостями.
  • Силіконізований пергамент. Папір з полімерною пропиткою, яка надає матеріалу підвищену міцність при високих температурах.

Як використовувати пергамент для випічки

Схема застосування матеріалу неймовірно проста, а варіантів використання пергаменту маса. Можна не тільки застеляти їм деко, але і робити конверти. Найпростіший спосіб, безумовно, зробити трафарет і застелити їм форму для випічки. Для цього відріжте необхідну кількість матеріалу від рулону або візьміть аркуш пергаменту. Приміряйте його до розмірів форми, при необхідності відріжте ножицями зайве. Застеліть ємність, потім викладайте в неї продукти і готуйте в духовці звичним чином. Пам'ятайте, що пергамент силіконізірованний Фрекен Бок, Дрібниці Життя не потрібно додатково змащувати маслом. Продукти до нього не пригоряють і не прилипають.

Ще один популярний варіант застосування пергаменту - конверти папільот для запікання. У центр відрізка паперу складіть продукти, два протилежних кінця підніміть і перенесіть лист в форму для випічки. Поверніть лист як обгортку цукерки, при необхідності зафіксуйте края шпажками.

У магазині АкваМаркет можна купити пергамент Новакс, Бонус, виготовлений з 100% целюлози. Листи з силіконовим покриттям з обох сторін мають прекрасні жаростійкі властивості. Матеріал не горить і не димить, витримує максимально високі температури. Завдяки силіконовій поверхні листи не потрібно додатково змащувати маслом, що позбавить Вас від зайвого жиру в раціоні. Щоб купити з доставкою папір для випічки оформите замовлення на сайті і виберіть зручну систему оплати. В наявності рулони і листи різних розмірів, кольорів. Матеріали для побутового та професійного використання на кухні ресторану, пекарні. Оптовим клієнтам надаємо приємні знижки і можливість купити пергамент за найнижчою в Києві ціною.