Сушарки для посуду - купити Інвентар для кухні у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (11)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Proff, Сушилка для посуду, пластик, асорті, 29 х 41 см Proff, Сушилка для посуду, пластик, асорті, 29 х 41 см
Артикул: 76083
Proff, Сушилка для посуду, пластик, асорті, 34 x 45 см Proff, Сушилка для посуду, пластик, асорті, 34 x 45 см
Артикул: 76082

Сушарки для посуду у Чернигові


Сушарки для посуду необхідні не тільки на домашній, але і на професійній кухні. Ці аксесуари використовуються для просушування чашок, тарілок, вилок і інших предметів. Завдяки зручній організації розміщувати і зберігати посуд на сушарці вельми зручно. Крім того, багатий асортимент моделей, представлених на сучасному ринку, дозволяє підібрати виріб для будь-якого кухонного простору. Системи зберігання посуду з різними відділеннями сподобаються навіть найвибагливішим господаркам. А всілякі розміри і форми сушарок допоможуть влаштувати зручне зберігання посуду навіть у великій кількості.

Популярні види сушарок

Виріб являє собою невеликий піддон, в якому є секції різного розміру. За глибиною і варіантами організації відділення сушарки призначені для тарілок, для ложок і виделок, для чашок або іншого габаритного посуду. Якщо говорити про матеріали корпусу, то їх кілька. Найбільш затребувані:

  • Сушарки для посуду пластик. Її переваги це легка вага, практичність, довговічність, простота догляду. Матеріал не псується від постійного контакту з водою, не втрачає свій зовнішній вигляд і характеристики. Крім того, купити сушилку для посуду пластикову можна абсолютно недорого.
  • Металеві сушарки. Міцні і довговічні вироби. Залежно від моделі можуть мати хромоване або емальоване покриття. Однак термін служби не перевищує 2-3 років, після чого неминуче з'являється корозія.
  • Дерев'яні моделі. Менш затребувані і виконують, скоріше, декоративну функцію. Можуть використовуватися для зберігання попередньо висушеного посуду.

Залежно від типу сушарка буває окремою або вбудованою. Останні дозволяють створювати ергономічний простір на кухні, оскільки повністю ховаються в кухонній шафі. Однак в експлуатації таких виробів є свої мінуси. Крім того, переставити сушилку буде практично неможливо, або для цього доведеться повторно пошкодити стінки фасаду, щоб вкрутити кріплення. Окрема сушарка для посуду легко встановлюється в будь-якому місці і так само легко пересувається. Якщо вбудована сушарка для посуду, як правило, навісна, то тут можна встановити систему зберігання на мийку, на стільницю або в інше підходяще місце.

Класифікують вироби за кількістю ярусів на такі різновиди:

  • Однорівнева сушарка для тарілок або кухлів. Компактна і займає невеликий простір.
  • Двох'ярусна сушарка для посуду. Складається з двох ярусів різної глибини, які з'єднуються в одну конструкцію. Як правило, такі сушарки йдуть з піддоном, тому в них зручно розміщувати посуд різних розмірів і типів. При необхідності виріб легко розібрати, помити і зібрати назад.
  • Універсальна сушарка для посуду. Випускаються з одним, двома або трьома рівнями, оснащуються відділеннями для ложок, виделок, ножів.

Як вибрати настільну сушилку для посуду

В даному випадку дуже важливо підібрати дійсно стійку модель. Тому перед покупкою варто перевірити, наскільки рівний виріб. Поставте його на рівну поверхню і перевірте, чи не хитається конструкція. Також зверніть увагу на дизайн. Оскільки сушарка буде стояти на стільниці, потрібно грамотно вписати її в інтер'єр. Для сім'ї з двох чоловік досить одноярусної моделі, а ось для трьох і більше осіб знадобиться двох'ярусна сушарка для посуду. Ось ще кілька порад, як вибрати сушку:

  • Зробіть завмер місця, де буде стояти конструкція. Так більше шансів придбати сушилку, яка поміститься на відведеній території.
  • Зверніть увагу на якість піддонів. Якщо Ви підбираєте модель з двома ярусами, то краще, якщо на кожній секції буде свій піддон. Так вода не стікатиме на посуд в нижньому ярусі.
  • Обов'язково оцініть стилістичне виконання. Чи буде конструкція виглядати гармонійно в Вашому інтер'єрі?
  • Перевірте максимальне навантаження. Формула розрахунку проста: три тарілки на кожні 10 см довжини виробу.

В асортименті нашого інтернет-магазину є всілякі модифікації сушарок для посуду, які ідеально доповнять будь-який інтер'єр. Великі і маленькі, одно- і двоярусні, металеві та пластикові моделі за ціною виробника. Менеджери АкваМаркет охоче допоможуть підібрати конструкцію під конкретні габарити. Кожна позиція в онлайн-каталозі має докладний опис із зазначенням розмірів і актуальної вартості. Помилитися неможливо. Доставка оперативна і працює не тільки по Києву, але і по всій Україні. Замовте сушилку з доставкою та заощаджуйте дорогоцінний час.