Терки - купити Інвентар для кухні у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (9)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Fackelmann, 22х21 см, Терка для імбиру, з контейнером Fackelmann, 22х21 см, Терка для імбиру, з контейнером
Fackelmann, 22х21 см, Терка для імбиру, з контейнером Fackelmann, 22х21 см, Терка для імбиру, з контейнером
31800
Артикул: 79028
Leifheit, Proline, Ніж-тертка для сиру, кухонний
Leifheit, Proline, Ніж-тертка для сиру, кухонний
30800
Артикул: 68658
Fackelmann, Тертка безпечна, у формі станка
Артикул: 40205
Fackelmann, Шинковка для часнику, 28 см Fackelmann, Шинковка для часнику, 28 см Fackelmann, Шинковка для часнику, 28 см
Артикул: 79151
Fissman, Терка чотиристороння, квадрат, 24 см
Артикул: 31666
Fissman, Тертка, 19x10,5 см, нержавіюча сталь
Артикул: 31658
Leifheit, Creative, 23,5 см, Тертка чотирьохгранна
Артикул: 68661
One chef, Прес для лимона з нержавіючої сталі
Артикул: 88769

Терки у Чернигові


Незважаючи на появу всіляких блендерів, подрібнювачів і комбайнів, звичайні терки кухонні не втрачають своєї актуальності. Ці пристосування знайшли застосування на домашніх і професійних кухнях. Пояснюється це досить просто:

  • Простота експлуатації. Немає необхідності щоразу розбирати і збирати складну конструкцію (наприклад, як блендер або електрична шинковка).
  • Легкий догляд. Щоб помити предмет знадобиться мінімум часу. Багато сучасних моделей підходять для миття в посудомийці.
  • Висока швидкість роботи. Терка дозволяє швидко подрібнити продукти, а все шматочки будуть практично ідентичними за розміром. Це набагато зручніше і швидше, ніж нарізати продукти за допомогою ножа.
  • Займають мало місця.

Найпростіша терка для овочів являє собою металевий лист зі спеціальними отворами-ножами. Раніше всі моделі були ідентичні, але сьогодні є маса різновидів, призначених для тих чи інших цілей. Є квадратні, шестигранні, клиновидні терки з насічками різної форми. Завдяки такій особливості один предмет використовується в якості терки, шинковки, подрібнювача і підходить для обробки практично будь-яких продуктів. Якщо говорити про матеріал, то частіше зустрічаються аксесуари з пластика і металу.

Наявність терки на кухні істотно заощаджує час і сили кухаря. В інтернет-магазині АкваМаркет Ви знайдете величезний асортимент кухонного посуду. В наявності прості і шестигранні терки, шинковки будь-яких розмірів, які можна купити з доставкою по Києву та Україні. Моделі для нарізки овочів соломкою або дрібними смужками, шматочками або слайсами. Загляньте в онлайн-каталог і переконайтеся, що у нас знайдеться практично будь-яка терка для кухні. Менеджери охоче підкажуть, як вибрати кухонне приладдя з урахуванням Ваших потреб і фінансових можливостей. А для всіх оптових замовників ми підготували спеціальні ціни на товари.

Популярні види терок

Щоб спростити кулінарні процеси терки випускають в різних варіаціях. Це не тільки універсальні вироби, а й спеціалізовані моделі, розраховані на фігурну нарізку овочів і фруктів. Давайте розберемося в популярних різновидах:

  • Універсальна. Терка для овочів і фруктів, яка випускається з насічками різних розмірів. Найпростіший і доступний варіант, який стане в нагоді на кожній кухні.
  • Терка для корейської моркви. На дерев'яній або пластиковій пластині розташовується два ряди прямокутних насічок, які розрізають моркву довгими однаковими смугами. Також таку тертку використовують, щоб красиво подрібнювати інші щільні овочі - буряк, картоплю. Подібний варіант нарізки виглядає красиво і ефектно.
  • Терка для часнику і імбиру. Має незвичайну конструкцію. На листі розташовується додаткова насадка-ємність, в яку можна покласти шматочок продукту. Просуваючи його вздовж насічок, Ви отримуєте подрібнений часник і імбир. Великою перевагою такої терки є те, що руки після натирання не пахнуть ароматним продуктом, тому що він знаходиться безпосередньо всередині секції.
  • Терка для сиру Пармезан. Являє собою довгу опуклу поверхню з невеликими насічками круглої або хрестоподібної форми. Завдяки такій конструкції терка для сиру перешкоджає склеюванню натертого пармезану. Продукт залишається легким, повітряним і розсипчастим.
  • Терка шинкування для свіжої капусти. Тут використовуються рівні прямі леза, розташовані в один або два ряди. Спеціальна терка використовується для капусти, а також для нарізки слайсами інших продуктів: моркви, буряка, картоплі у вигляді домашніх чіпсів.
  • Терка для цедри. Ще одне корисне пристосування, за допомогою якого можна легко зняти цедру з фруктів, не зачіпаючи білу гірку шкірку.

Останнім часом набирає популярність терка з контейнером, яка вважається ручною версією електричного подрібнювача. Насадки терки дозволяють працювати з різними продуктами. А зручність девайса полягає в спеціальній чаші, розташованої під пластиною з насічками. В результаті продукт подрібнюється прямо в ємність, не розкидається по кухні і столу.

Якщо Вам потрібна якісна терка для овочів і фруктів, замовте її онлайн в даному розділі магазина АкваМаркет. Ми пропонуємо надійні і функціональні кухонні девайси, за допомогою яких можна подрібнювати будь-які продукти. Терки універсальні і спеціалізовані, об'ємні і компактні, з контейнером або нековзною ручкою. У нас завжди діють доступні ціни на товари, щоб клієнти могли купити терку дешево, не економлячи при цьому на якості комплектуючих.