Стакани і графіни - купити Посуд, сервіровка у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Olens, Діамант, 1200 мл, Графін прозорий, скло Olens, Діамант, 1200 мл, Графін прозорий, скло
Olens, Діамант, 1200 мл, Графін прозорий, скло Olens, Діамант, 1200 мл, Графін прозорий, скло
48000
Артикул: 80195
Olens, Вінтаж, 300 мл, Стакан для напоїв, синій, скло
Артикул: 80189
Olens, Грейсток, 300 мл, Стакан низький, сірий, скло
Артикул: 80192
Olens, Скотч, 850 мл, Штоф для віскі, прозорий, скло Olens, Скотч, 850 мл, Штоф для віскі, прозорий, скло
Артикул: 80194
Eclat, Longchamp, 6 шт. х 280 мл, Еклат, Набір склянок високих, кришталь
Артикул: 74783

Стакани і графіни у Чернигові


Графин і склянки - це посуд, в якій можна красиво подавати як безалкогольні, так і алкогольні напої. Ми звикли використовувати графин для компоту або води. Але в ньому однаково ефектно можна подавати не тільки соки або воду, а й алкогольні лимонади, інші коктейлі. У будь-якому випадку, мати вдома графин для води і кілька склянок до нього - це розумне рішення. А для ресторанів, готелів або офісів купити графин з кришкою і стакани набагато доцільніше. Посуд використовується як для сервірування банкетів, так і для щоденного вживання улюблених напоїв. Погодьтеся, пити воду або сік набагато приємніше, якщо вони сервіровані в гарний посуд.

Сьогодні виробники пропонують різні види склянок і графинів, що відрізняються формою, обсягом, матеріалом і дизайном. Інтернет-магазин АкваМаркет істотно спростить пошук ідеальної посуду. У нашому онлайн-каталозі Ви знайдете якісний і красивий графин, а також підберете до нього склянки оптимального обсягу в мілілітрах. Вам не доведеться витрачати час на походи по магазинах, оскільки всі параметри і ціну можна дізнатися безпосередньо з каталогу. Ми працюємо цілодобово, а відправка замовлень по Києву і Україні здійснюється без вихідних навіть в умовах суворо карантину.

Графини, глечики і їх особливості

Посуд для напоїв вражає різноманітністю дизайну. Виробники пропонують рішення для будь-якого інтер'єру, включаючи самі незвичайні і ексклюзивні види виробів. Графини представлені не тільки в різній стилістиці, а й в різних матеріалах. Якщо спочатку графини були керамічні або глиняні, то зараз є вироби зі скла, кришталю, металу і навіть дерева. Залежно від особливостей матеріалу ті чи інші варіанти посуду використовуються в повсякденному житті, а інші отримали інше застосування. Ефектний посуд традиційно прикрашає банкети та святкові столи, без нього неможливо уявити красиву урочисту сервіровку.

Класичний графин - це ємність з круглою основою і витягнутою шийкою. Посуд зручний для зберігання соків, води, лимонадів та вина. Однак зараз можна купити глечик, призначений для конкретного напою. Розглянемо найбільш поширені види посуду:

  • Графін. У ньому подають соки або чисту питну воду.
  • Декантер. Його легко впізнати по широкій основі і дуже вузький високій шийці. У декантері подають вино.
  • Карафа. Ще один варіант графина для вина. Зазвичай обсяг посуду варіюється в межах 500-1000 л. Карафа обов'язково проводиться зі скла.
  • Глечик. Посудина з зручною ручкою, яка зовні нагадує чайник. Відрізняються глечики за формою, обсягом і місткістю. Використовуються для подачі безалкогольних напоїв, молока, кисломолочних напоїв.

Великою популярністю у покупців користуються готові набори графин і склянки, виконані в єдиному стилі. Головна ємність ідеально поєднується зі склянками. Різноманіття форм і дизайнерського оформлення дозволяє підібрати набір склянок і графин для будь-якого інтер'єру.

Стакан і його особливості

З давніх-давен на кухні у господинь під рукою завжди знаходився звичайний гранований стакан. Це універсальний посуд використовувалася не тільки за прямим призначенням, а саме - для розпивання напоїв. Завдяки своїй місткості стакан гранований був так званим універсальним мірилом для різних сипучих продуктів. Знаючи обсяг посуду, виготовленого за загальноприйнятим стандартом, можна було легко зорієнтуватися, скільки борошна в склянці або скільки цукру в склянці. Одна ємність замість судини для напоїв, а також для зважування сипучих продуктів.

Але зараз склянки - це щось більше. Це посуд, який широко використовується в барах та інших закладах громадського харчування. Крім того, набір склянок не зайвим мати в домашніх умовах, якщо Ви любите приймати гостей або віддаєте перевагу красивій сервіровці столу для членів сім'ї щодня. Склянки сьогодні продаються абсолютно різні. Вибір залежить від Ваших вподобань, фінансових можливостей, смаку і бюджету. У будь-якому випадку, Ви завжди можете купити фірмові склянки Люмінарк з доставкою в нашому магазині і заплатити за них набагато менше, ніж якби купівля відбувалася в звичайному магазині Києва.

Які склянки користуються популярністю

Асортимент барного посуду нагадує безкрає море, де легко потонути, якщо збитися з курсу. Зорієнтуватися в такому різноманітті досить легко, треба розібратися в правилах етикету і знати назви склянок і види напоїв, для яких вони призначені.

Однак нехай цим займаються ресторатори. У домашніх умовах або в офісі навряд чи знадобиться великий вибір посуду. Достатньо знайти кілька універсальних рішень. Одне з них - склянки для віскі, які називаються Олд-фешн. Як правило, це невелика скляна ємність з трохи розширеними краями. Обсяг склянок для віскі становить приблизно 180 мл, але допускаються відхилення. У такому посуді можна подавати не тільки віскі, а й ром. А ще - різноманітні коктейлі, соки і навіть воду. Головне - підібрати посуд з нейтральним оформленням.

Стаканчики для кави сьогодні дуже різноманітні. Для торгівлі на винос більш зручна пластиковий або картонний посуд, розрахований на одноразове використання. Кольорові і однотонні стаканчики відмінно підходять для брендингу. Компанії наносять на посуд логотип, тим самим підвищуючи впізнаваність брендінгу. А ось в закладі каву подають в стаканчиках зі скла. Останнім часом особливо популярні склянки з подвійним дном, в яких напої виглядають неймовірно привабливо. Підбираючи посуд для кавових напоїв, обов'язково враховуйте, скільки мл в склянці. Деякі коктейлі на базі кави подаються в посуді 350 мл і більше. А для класичної кави з льодом або тоніком досить склянки 200 мл. Кавові напої різного типу добре виглядають в стаканах Коллінз або Хайболл. Запам'ятайте це універсальне рішення.

Які б стакани Ви не шукали, потрібні види посуду завжди знайдуться на сайті АкваМаркет. Склянки і графини для дома, офіса або підприємства сегмента HoReCa. Не забувайте про знижки, які діють для оптових покупців!