Термос - купити Термоси і пляшки для води у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Thermos, Thermах Work, 1,2 л, Термос з нержавіючої сталі Thermos, Thermах Work, 1,2 л, Термос з нержавіючої сталі
Thermos, Thermах Work, 1,2 л, Термос з нержавіючої сталі Thermos, Thermах Work, 1,2 л, Термос з нержавіючої сталі
2220
Артикул: 10353

Термос у Чернигові


Термос - це спеціальний посуд, призначений для збереження температури вмісту протягом декількох годин. Особлива конструкція дозволяє посуді мінімізувати віддачу тепла в навколишній простір, за рахунок чого напій довго залишається гарячим. Також посуд використовують, щоб зберігати прохолодні напої в жарку погоду, перешкоджаючи нагріванню рідини від високої температури повітря. Термоса набули широкого поширення в побуті. Це зручний посуд, щоб брати чай або каву на природу, в поїздку і навіть на роботу. Завдяки високій теплосберігаючій здатності пляшка кілька годин тримає заданий температурний режим. В результаті, навіть якщо Ви перебуваєте на сильному морозі, можна насолодитися чашечкою ароматного, гарячого чаю в будь-якій ситуації. Інтернет-магазин АкваМаркет відібрав для Вас найкращі термоси від провідних виробників. Загляньте в каталог, асортимент і ціни Вас приємно здивують.

Види термосів за призначенням

Оскільки головна функція виробів - зберігати задану температуру вмісту, термоси використовуються не тільки для напоїв. За фактом, це універсальний посуд, який можна виготовити в будь-якоій конфігурації. Саме тому сьогодні можна знайти будь-які варіанти аксесуарів. Ось найбільш затребувані:

  • Термос для напоїв. Вузький, високий, оснащується шийкою. Компактний аксесуар, який зручно переносити в сумці або рюкзаку. Хороший термос для чаю зберігає напій гарячим або холодним протягом тривалого періоду часу. Скільки термос тримає температуру залежить від його конфігурації, герметичності кришки і матеріалу виготовлення. Деякі моделі здатні підтримувати напій гарячим протягом 10-18 годин.
  • Термос для їжі. Його легко відрізнити по широкій шийці, через яку всередину ємності можна закладати будь-які продукти. Такі моделі часто оснащуються об'ємною чашкою-кришкою, яка замінює посуд. Деякі виробники додатково комплектують термос столовими приборами. Окремо варто згадати вироби з декількома контейнерами, розраховані на зберігання різних продуктів. Наприклад, в один відсік можна покласти гарнір і м'ясо, в іншій - суп або борщ. Ще одна сфера застосування таких виробів - дитяче харчування. Ємність зберігає пюре або кашу теплою, тому дитину можна погодувати в будь-яких умовах: в поїздці, на прогулянці, в подорожі. Дитячий термос має менший обсяг і більш яскраве оформлення.
  • Термокружки. Спрощений варіант термоса, розрахований на індивідуальне використання. Термокружка вміщує до 500 мл рідини і оснащується спеціальним клапаном, через який можна пити. Однак такі особливості конструкції впливають на теплозберігаючі можливості аксесуара. Час збереження температури істотно знижується. Але це зручний варіант для авто, а також для офісу. Термокружки можна брати на прогулянки і купувати в них улюблені напої з собою, щоб не використовувати одноразові стаканчики.

Види термосів за матеріалом корпусу

Найчастіше в магазинах запропоновані металеві та пластикові аксесуари. Перші відрізняються граничною зносостійкістю. Металевий корпус не боїться корозії, падінь і ударів. Він виглядає презентабельно і стильно, а ще довше всього зберігає тепло. До мінусів можна віднести високу вартість. Термос або термокружка з металу обійдуться на порядок дорожче пластикового аналога. Крім того, у металевих моделей більш висока вага, що не завжди зручно при транспортуванні.

Термос із пластику легкий, компактний, зручний. Це універсальний термопосуд, доступний кожному покупцеві. Купити термос пластиковий можна в будь-якому спеціалізованому магазині. І нехай час збереження температури у нього незначний, це компенсується зручністю і практичністю моделі.

Як вибрати термос

Оскільки переваги термосів оцінили багато споживачів, виробники стали випускати різні варіанти виробів. Асортимент великий і різноманітний, в ньому є ємності для різних продуктів і цілей. Що стосується вартості, то вона буде залежати від основних характеристик товару. Якщо потрібно купити термос туристичний, який розрахований на максимально тривале збереження тепла, то краще вибирати ємності від відповідних виробників. Такий посуд розробляється з урахуванням екстремальних умов експлуатації, тому підходить для будь-яких умов. Але такий термос буде дорожче звичайного. У побуті навряд чи стане в нагоді подібна модель. Для прогулянок або поїздок на природу можна підібрати спрощений варіант за привабливішою ціною.

Звертайте увагу на обсяг. Для однієї людини досить ємності 0,7-1 л, а ось для сімейних поїздок і подорожей підійде посуд 1,3 літра і більше. Також термоси продаються з різними видами пробок:

  • Пробка, шо викручується. Максимально надійний і герметичний варіант пробки для термоса.
  • Помпова працює без зайвих відкриттів і потрапляння повітря. Як правило, використовується в громіздких моделях.
  • Клапан дозволяє наливати напій з мінімальними зусиллями. Не потрібно відкручувати кришку, досить натиснути на кнопку і розлити чай по чашках.
  • Язичок. Нагадує механізм засува. Найчастіше використовується в термокружках, щоб напій було зручно пити на ходу.

Термос сьогодні став незамінним аксесуаром для активних людей, які люблять подорожувати і дбають про екологію. Прекрасна альтернатива одноразовому посуду і зручна ємність для храренія напоїв або їжі. Купити з доставкою термос або термокружку недорого Ви можете в нашому магазині. Вибирайте модель, оформляйте замовлення, а ми швидко доставимо товар в будь-яку точку країни!