Дозатор для мила - купити Аксесуари для ванної у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (12)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Bisk, Дозатор для рідкого мила, 500 мл, білий
Артикул: 75057
Bisk, Дозатор для рідкого мила, 500 мл, чорний
Артикул: 75058
Vialli, Дозатор для мила і шампуня, 1000 мл
Артикул: 39463
Vialli, Дозатор для мила і шампуня, 90 * 90 * 160 мм, 500 мл Vialli, Дозатор для мила і шампуня, 90 * 90 * 160 мм, 500 мл
Артикул: 39462
Zambak, 1 шт., Замбак, Дозатор для рідкого мила, настінний, 10х15 см Zambak, 1 шт., Замбак, Дозатор для рідкого мила, настінний, 10х15 см
Артикул: 92885
новинка!

Дозатор для мила у Чернигові


Гігієна рук важлива не тільки вдома, але і в громадських місцях. І якщо в першому випадку організувати комфортне миття рук набагато простіше, в закладах і офісах доводиться купувати додаткові аксесуари. У їх числі дозатор для мила. Від звичайної мильниці його відрізняє не тільки зовнішній вигляд, але і принцип роботи. Пристрій видає певну кількість рідкого мила після натискання на кнопку або інший механізм. Диспенсери відрізняються за різними критеріями, тому щоб підібрати ідеальний варіант слід розібратися у всіх тонкощах і характеристиках.

Механізм роботи

Зручність використання диспенсера для рідкого мила багато в чому залежить від типу механізму, яким він оснащений. Сьогодні на ринку популярні такі варіанти:

  • Механічний дозатор. Найдешевший і найпоширеніший аксесуар, який можна зустріти навіть в деяких квартирах. Принцип роботи диспенсера досить простий. Система видає мило або піну після того, як користувач натискає на кнопку. У певних умовах це ідеальний варіант - недорогий, практичний, функціональний. Однак для приміщень з високою прохідністю краще підібрати більш гігієнічну модель.
  • Ліктьовий дозатор. Як випливає з назви, механізм передбачає натискання на важіль ліктем. Відсутність контакту рук з корпусом дозатора підвищує гігієнічність приладу. Проста конструкція забезпечує надійність системи, а самі прилади коштують недорого.
  • Сенсорний дозатор. Автоматичний безконтактний диспенсер - максимально безпечний і функціональний варіант для місць з високою прохідністю людей. Крім того, безконтактний дозатор для мила відповідає найвищим санітарно-гігієнічним нормам, тому встановлюється в місцях з особливими вимогами до чистоти. У період пандемії коронавируса багато закладів і офісів перейшли саме на цей тип диспенсерів для мила, оскільки користувачі можуть бути впевнені в максимально чистих і комфортних умовах миття рук.

Види дозаторів по типу кріплення

Ще один критерій, за яким відрізняються пристрої - це спосіб установки. Він грає важливу роль при організації простору. Тому варто обов'язково брати до уваги цей параметр перед тим, як купити диспенсер для мила. Які варіанти доступні:

  • Дозатор для мила настінний. Органічно вписується в просторі ванні кімнати і невеликі санвузли. Кріпиться безпосередньо на стіну. Є диспенсери, корпус яких закривається на ключ, щоб перешкоджати несанкціонованому доступу всередину.
  • Настільний дозатор. Підійде і для ванної, і для кухні. Компактний і зручний в експлуатації, повністю портативний. Його можна пересувати і легко встановлювати на новому місці.
  • Вбудований дозатор. Встановлюється всередині раковини або стільниці. Особливості монтажу значно підвищують вартість виробу, проте вбудовані моделі незамінні в умовах обмеженого вільного простору.

Для виробництва диспенсерів частіше використовують пластик і нержавіючу сталь. Пластикові моделі дешевші, радують розмаїттям кольорів і дизайну. Металеві варіанти вважаються найбільш довговічними і міцними, тому можуть використовуватися в громадських місцях. Дозатор для мила з антивандальним корпусом не так просто зламати або зруйнувати.

Дозатор для мила і його переваги

Диспенсери вважаються найкращим способом забезпечити гігієну рук в громадських місцях. Завдяки своїй конструкції вони зручні в експлуатації, як для користувачів, так і в обслуговуванні для власників. Більшість моделей оснащується оглядовим віконцем, щоб контролювати наповненість ємності і в міру необхідності поповнювати вміст. Ось ще кілька важливих переваг, якими володіє диспенсер для мила:

  • Простий догляд та експлуатація.
  • Різноманітність дизайну.
  • Швидка окупність.
  • Економічна витрата побутової хімії.
  • Відповідність санітарно-гігієнічним нормам.
  • Довговічність.

Різноманітність обсягів і форматів дозволяє підібрати і купити дозатор для мила для будь-яких умов експлуатації. Це може бути компактний настільний прилад в невеликий офіс або масивний настінний диспенсер для приміщення з високою прохідністю. Так чи інакше, подібні вироби знайшли широке застосування практично повсюдно. А наш магазин пропонує вигідно купити з доставкою диспенсери для мила від кращих виробників. В наявності настінні, настільні, вбудовані пристрої, виготовлені з високоміцних матеріалів. Всі товари відмінної якості і прослужать Вам довгі роки. Кожна позиція в онлайн-каталозі має докладний опис, фото, а також актуальну вартість. Тому Ви без зусиль підберете оптимальний варіант самостійно. Але при необхідності наші менеджери прийдуть на допомогу і підкажуть, як вибрати дозатор для рідкого мила під конкретні умови і особливості експлуатації. Для оптових покупців ми підготували спеціальний прайс. Виберіть кращу пропозицію на АкваМаркет!