Шейкери, джиггери - купити Барний інвентар у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (13)

- грн
Сортування: За замовчуванням
One Chef, 50 мл, Джиггер односторонній, з мідним покриттям
One Chef, 50 мл, Джиггер односторонній, з мідним покриттям
15700
Артикул: 79509
HotBar, 20/40 мл, Джиггер металевий
Артикул: 62396
HotBar, 30/60 мл, Джиггер металевий
Артикул: 62397
HotBar, 480 мл, Шейкер Бостон з обтяжувачем
Артикул: 89397
HotBar, 50 мл, Джиггер металевий HotBar, 50 мл, Джиггер металевий
Артикул: 13352
One Chef, Джиггер 15/30 мл, 1 × 1 1/2 ун, нержавіюча сталь
Артикул: 79573
One Chef, Джиггер 30/45 мл, 1 × 1 1/2 ун, нержавіюча сталь
Артикул: 79572
One Chef, Джиггер, 20/40 мл, з мідним покриттям
Артикул: 79580
One Chef, Джиггер, 30/60 мл
Артикул: 88750
One chef, 480 мл, Шейкер з утяжувачем, мідне покриття
Артикул: 88766
One chef, 750 мл, Шейкер Boston з нержавіючої сталі
Артикул: 88768
One chef, 840 мл, Шейкер з утяжувачем, мідне покриття
Артикул: 88765

Шейкери, джиггери у Чернигові


Джиггер і шейкер - це пристосування, без яких неможливо уявити роботу бармена. Обидва аксесуара відносяться до категорії обов'язкового обладнання для бару, як домашнього, так і професійного. Перш, ніж купити барний інвентар, варто розібратися в його властивості та особливості.

Для чого потрібен шейкер

Сучасні шейкери виробляють з різноманітних матеріалів: скло, сталь, пластик і навіть срібло. Кожен варіант може мати певні особливості, які визначать як сферу застосування пристосування, так і його властивості. Але незалежно від різновиду, головна функція шейкера - змішувати коктейлі. Важливою перевагою пристосування є можливість змішати інгредієнти різної консистенції, які насилу з'єднуються в звичайній склянці. А якщо додати всередину ємності лід, можна додатково охолодити напій. За призначенням випускають такі варіанти:

  • Шейкер барний.
  • Шейкер для коктейлів побутовий.
  • Шейкер для протеїну (спортивний).
  • Шейкер для смузі (електричний).

Кожен з вищевказаних варіантів відрізняється формою, обсягом склянки і деякими особливостями конструкції. Не всі шейкери взаємозамінні. Найчастіше ту чи іншу модель купують з певними цілями. Погодьтеся, Ви навряд чи будете використовувати спортивний шейкер, щоб приготувати алкогольний коктейль за улюбленим рецептом.

Як вибрати шейкер

Щоб визначитися з відповідним інвентарем потрібно в першу чергу зрозуміти, для чого потрібен шейкер. Для приготування алкогольних напоїв з льодом краще вибирати металеві пристосування з високоміцної сталі. Що стосується пластика, то він підходить виключно для приготування протеїнових коктейлів. Однак саме пластик використовують як основний матеріал склянки при виготовленні шейкерів для смузі.

При виборі керуйтеся порадами досвідчених фахівців. Для професійної кухні потрібно вибирати барний інвентар з підвищеним запасом міцності, а ось вдома достатньо пластикового аксесуара. Купити шейкер для спортивного харчування потрібно з урахуванням сумішей, які будете вживати. Для протеїнових коктейлів достатньо купити шейкер 500 мл, а ось для гейнерів знадобиться посуд побільше - 600-750 мл. Також добре, якщо пристосування буде володіти такими характеристиками:

  • Мірна шкала на стінці.
  • Міцна кришка, що закручується з різьбленням щоб уникнути протікання рідини.
  • Поїльник з кришкою (для спортивних моделей).
  • Спеціальна кулька для розбивання грудочок (для барних моделей).

Джиггер і його особливості

Ще один незамінний помічник професійного бармена або початківця, якому важлива точність. Джиггер - це невелика мірна склянка, виготовлена у формі пісочного годинника. Він використовується для чіткого вимірювання компонентів. Деякі бармени застосовують джіггер без прив'язки до конкретного обсягу. Адже завдяки цій ємності інгредієнти можна відміряти по «частинах». Є різні види джиггерів за розміром і конструкційними особливостями. Так, є одинарні та подвійні ємності. Одинарний джиггер нагадує звичайний стакан, а подвійний якраз виконується в формі пісочного годинника, тому зовні виглядає як ємність, що складається з двох окремих частин. Також класифікують барний інвентар по стилю:

  • Класичний джиггер. Звичайний подвійний металевий стакан, виконаний в простому дизайні. Вартує недорого, але відрізняється високою надійністю. Недоліком є ​​той факт, що рідина легко розхлюпується, а також такий посуд виглядає просто.
  • Японський. Виглядає більш витончено в порівнянні зі звичайним класичним пристосуванням. Він вужчий й вищий, виглядає елегантно, відрізняється надійністю. Рідину з такого джиггера розплескати досить складно. За такий аксесуар доведеться заплатити трохи більше.
  • Пластиковий. Міцний і зносостійкий, проте виглядає дешево. У числі переваг можна відзначити те, що через стакан добре проглядається вміст.
  • Кубічний. Незвичайна сучасна варіація, виконана в формі куба з увігнутими гранями.

Як вибрати джиггер для бару

У домашньому барі професійна мірна склянка - не предмет першої необхідності. Однак для закладів, а також поціновувачів естетики приготування коктейлів подібний аксесуар буде неймовірно корисний. Завдяки джиггеру процес приготування напоїв можна перетворити в видовищну виставу, що неодмінно сподобається відвідувачам бару.

Якщо говорити про критерії вибору, то тут важливо звертати увагу на обсяг, форму ємності, а також матеріал, з якого вона виготовлена. Для домашнього бару можна купити джиггер пластиковий. Він недорогий і практичний. Однак ємність не витримає інтенсивної експлуатації, тому в закладах воліють купувати якісний професійний інвентар з високоміцного металу.

Великий асортимент джиггерів і шейкерів від відомих виробників Ви знайдете на сайті АкваМаркет. Якісний інвентар для барів, ресторанів, пабів і домашнього використання. Гнучка система знижок для оптових покупців, незалежно від регіону місцезнаходження. Оперативна доставка на склад транспортної компанії або безпосередньо до дверей. Замовляючи товари онлайн, Ви економите свій час і сили. Наші консультанти в Києві працюють цілодобово, щоб Ви могли купити з доставкою барний інвентар в будь-який зручний для себе час.