Повідки та нашийники - купити Аксесуари для тварин у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Повідки та нашийники у Чернигові


Повідці і нашийники - обов'язкова амуніція не тільки для собак, а й для кішок. Вони носять не тільки декоративний характер, а й дозволяють контролювати пересування тварини. Тому вибір якісної амуніції важливий для власника і для вихованця. На придбанні амуніції не варто економити, адже хороший нашийник для собак і кішок - візитна картка вихованця. Вироби використовуються в різних цілях, тому і в продажу їх є безліч.

Аксесуари для тварин бувають абсолютно різні, кожен з різновидів має свої особливості. Перш, ніж купити поводок для собаки або замовити нашийник для кота, варто уважно вивчити всі доступні варіанти і розібратися в їх ключових характеристиках.

Які бувають нашийники

Вироби класифікують в залежності від функціонального призначення. Тому кожен власник тварини може купити кілька нашийників, змінюючи їх залежно від ситуації. Отже, ось найпопулярніші варіанти:

  • Класичні м'які нашийники. Діляться на три підкатегорії: вартові, прогулянкові і нашийники для захисно-караульної служби. Вони відрізняються по конструкції і розміщенню колечка для пристібання повідця.
  • Строгий ошийник (строгач, парфос) використовується для дресирування. Головна особливість виробів - наявність шипів, які обмежують рухи тварини під час натягу повідця.
  • Нашийник-зашморг. Ще один різновид екіпіровки для дресирування.
  • Гламурні нашийники. Носять суто декоративний характер, привертають увагу і прикрашають вихованця. Але і тут важливо розуміти, як підібрати нашийник правильно, щоб модний аксесуар не приносив вихованцеві дискомфорт.
  • Нашийник, що світиться. Зручний для прогулянок у темний час доби. Завдяки такому аксесуару Ви не загубите з уваги свого улюбленого вихованця навіть у повній темряві.
  • Нашийник від бліх та кліщів. Інсектицидні, відлякуючі і ультразвукові нашийники, які захищають тварину під час прогулянок на відкритому повітрі. Максимальний захист від потенційної загрози зараження блохами або укусу кліщами.

Види повідків

Цей аксесуар вважається найважливішим у собачій амуніції, оскільки без повідця на прогулянці просто не обійтися. Які варіанти можна знайти в продажу:

  • Повідець прогулянковий. Як правило, виготовлється з нейлону, шкіри або брезенту. Повідець прогулянковий універсальний і використовується як для вигулу вихованця, так і для його дресирування. Примітно, що в продажу також можна знайти прогулянковий поводок для кота.
  • Спарка. Особлива конструкція повідця дозволяє вигулювати відразу двох вихованців. Це зручно для власників кількох собак або кішок. Також спарки допомагають впоратися з тваринами на виставках.
  • Ринговка. Використовується під час показу собак на виставці.
  • Ланцюжок. Красивий і стильний аксесуар, який мало в чому можна назвати практичним Ланцюжки важкі і незручні для собаки, вони заважають під час прогулянки, сковуючи руху і видаючи зайвий шум. Тому собачка на повідку з ланцюжком рідко зустрічається на вулиці. Металеві ланцюги використовують в якості аксесуару для фото, але не для прогулянок.
  • Водилки. Особливий вид короткого повідка, який стане в нагоді для прогулянок в людних місцях.
  • Повідець-рулетка. Зручний і практичний аксесуар, який дуже популярний у собаківників. Рулетка легко регулюється по довжині, тому собаку можна легко відпускати на велику відстань і притягувати її назад без дискомфорту для самого вихованця.

Як вибрати повідець і нашийник

Плануючи купити поводок для собаки чи кішки, потрібно звернути увагу на конструкцію шлеек, які відповідають призначенню виробу. Поводок для кішок має шлею V-образну, H-образну, X-образну («вісімка»), жилет. Для собак частіше використовують Y-подібну конструкцію. Жилет і вісімка також застосовуються для виготовлення повідків для кроликів і морських свинок.

Довжина повідця визначає, наскільки далеко вихованець зможе відійти від господаря. Підбирають її індивідуально з урахуванням розміру, породи і темпераменту тварини. Не забудьте також врахувати цілі використання повідця. Ширину повідця підбирають під вагу вихованця. Для великих порід потрібні широкі вироби, а ось маленьким тваринам досить повідця середньої ширини.

Якщо говорити про матеріал, то тут доступна маса варіантів. Вироби роблять з брезенту, нейлону, натуральної та штучної шкіри, металу. Зверніть увагу, що ціна на поводок і нашийник буде прямо залежати від матеріалу, з якого він виготовлений.

Обов'язково зверніть увагу на стан і якість фурнітури. Заклепки, карабіни і інші деталі повинні бути виконані з якісних матеріалів і бажано ущільнені додатковою машинною строчкою.

Купити нашийники і повідки в Києві

На сторінках сайту АкваМаркет Ви знайдете великий вибір брендового амуніції для домашніх вихованців. В наявності довгі і короткі брезентові, нейлонові повідці, нашийники, рулетки, шлейки, нашийники від бліх і кліщів, купити які можна з доставкою по Києву та Україні. У нас діють тільки вигідні пропозиції і найкращі ціни. Якісні аксесуари для тварин можна замовити онлайн, не виходячи з дому. Також в магазині Ви знайдете кращі корми, вітаміни та прикорм для собак, кішок та інших домашніх тварин. АкваМаркет - це можливість купити поводок і нашийник навіть коли всі магазини закриті на карантин.