Миски - купити Аксесуари для тварин у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Миски у Чернигові


У будинку, де є кішка або собака, обов'язково повинен бути спеціальний посуд для тварин. Це особливі ємності, з яких вихованцеві зручно їсти корм і пити воду. Сучасні виробники подбали про те, щоб власники домашніх тварин могли купити миску для кота або собаки, виконану в будь-якій зручній конфігурації. Вироби відрізняються за формою, кольором, розміром, комплектацією, ціною та іншими параметрами. Кому-то сподобається компактна одинарна миска для кота, а комусь більше сподобається набір з двох-трьох ємностей, в які одночасно можна розміщувати різні продукти. Вибір товарів стає дедалі більше, але це викликає у покупців все більше складнощів. Миски для собак такі різні, як вибрати посуд і не прогадати? Давайте докладніше розберемося в цьому питанні, щоб Вам було легше зорієнтуватися в асортименті нашого інтернет-магазину.

Види мисок для тварин

Головний критерій, за яким класифікують аксесуари - це матеріал, з якого вони виготовлені. Тут є відразу кілька цікавих варіантів:

  • Пластикові миски для котів і собак. Найдешевший і простий варіант, який поєднує в собі такі переваги, як доступна ціна, гігієнічність, довговічність, міцність і надійність. Пластикові миски роблять різних кольорів, вони випускаються в різних формах і розмірах. Можна підібрати навіть незвичайну тарілочку в формі мордочки вихованця. Єдиний недолік пластика - складність у відході. Миску потрібно ретельно мити, інакше на ній утворюється неприємний наліт. Пластикова миска для собак обов'язково повинна бути проведена з харчового пластику, щоб не виділяти токсичних речовин при контакті з кормом.
  • Керамічні та порцелянові миски. Стійкі, важкі, екологічні і красиві. Такий посуд може використовуватися навіть для гарячого корму. Великі тварини з трудом зрушать з місця таку ємність, тому її складніше привернути або перекинути. Керамічний посуд коштує істотно дорожче пластикового.
  • Миски з нержавійки. Метал - ще один практичний варіант, який розрахований на тривалу експлуатацію. Металеві одинарні та подвійні миски легкі, не б'ються, їх легко мити. Мінус виробів - гучний шум, здатний налякати як самого вихованця, так і його господарів.

Ще один варіант - це складні силіконові миски для тварин. Але їх купують для подорожей або виставок, оскільки матеріал не підходить для регулярного використання і швидко втрачає свої властивості.

Яка форма миски краще підійде

Класичний варіант - це ємності круглої і овальної форми. Такі вироби універсальні і підходять для тварин будь-якої породи. Якщо ж у вихованця довгі вуса і при контакті з посудом він відчуває дискомфорт, можна купити миску прямокутної або овальної форми. Експерти не радять купувати посуд складної форми, оскільки тварині буде складно їсти з такої миски, а господареві важко буде вимивати всі важкодоступні ділянки. Крім того, такі моделі посуду, як правило, на порядок дорожче стандартних. Популярністю користуються варіанти з розширенням в нижній частині. Такі миски більш стійкі, тварина комфортно може їсти корм, а миска не ​​буде ковзати по поверхні підлоги.

Як вибрати посуд для домашньої тварини

Кожен вихованець, будь то кішка або собака - це повна індивідуальність. У тварини є не тільки особливості, зумовлені породою, але і свій характер. Однак є кілька універсальних правил, дотримуючись яких Ви знайдете хороший посуд, який підходить для вихованця. Наприклад, миски для тварин з плоскою мордочкою обов'язково повинні бути плоскими, з низькими бортами. В іншому випадку тварина не зможе дістатися мордочкою до їжі, розташованої на дні посуду. Великим особинам підійде посуд на ніжках. Миска для собак на підставці не тільки практична, а й зручна, оскільки тварина не буде нахилятися за їжею і напружувати хребет.

В ідеалі, варто купити не одну, а відразу три ємності. В першу слід насипати сухий корм, в другу рідкий, а третю використовувати для чистої питної води. Подвійні миски хоч і виглядають красиво, але на практиці виявляються незручними. Тварини випадково змішують вміст двох посудин, в результаті чого доводиться викидати більше їжі і частіше мити ємності.

Якщо Ви не впевнені у виборі, зверніться за консультацією до менеджерів магазину АкваМаркет. Ми охоче допоможемо підібрати миску для кішки і собаки в рамках Ваших вподобань і фінансових можливостей. У каталозі можна замовити і купити з доставкою будь-які товари для домашніх тварин, включаючи корм і харчові добавки. Відправлення з Києва здійснюється в будь-яку точку країни.