Ополоники та шумівки - купити Інвентар для кухні у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (12)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Fackelmann, ECO, Шумівка, 33 см, біопластик
Fackelmann, ECO, Шумівка, 33 см, біопластик
34100
Артикул: 78908
Tramontina Movin, Шумовка, 40 см
Tramontina Movin, Шумовка, 40 см
20100
Артикул: 74838
Fackelmann Belloni, Шумовка, сталь/пластик, 35 см
Артикул: 78790
Fackelmann, Nirosta, 32 см, Ополоник, сталь
Артикул: 79088
Leifheit, Sterling, Ложка-шумовка кухонна, 31 см
Артикул: 61091
Leifheit, Sterling, Ополоник кухонний, 30 см
Артикул: 61090
Tramontina, Ability, 33 см, Шумівка, нейлон Tramontina, Ability, 33 см, Шумівка, нейлон
Артикул: 74828
Tramontina, Ability, Ополоник для млинців, нейлон Tramontina, Ability, Ополоник для млинців, нейлон
Артикул: 74827
Tramontina, Utilita, Ополоник для млинців, нейлон, чорний
Артикул: 74832

Ополоники та шумівки у Чернигові


Половники і шумівки - найбільш популярні і затребувані види кухонного приладдя. Ці інструменти знайдуться на кожній кухні. Кожен раз, коли потрібно розлити по тарілках ароматний борщ, розмішати компот або виловити з бульйону домашні пельмені, ми використовуємо звичайний ополоник або ополоник з дірками (та сама шумівка). До речі, у терміна досить цікава етимологія. Багато хто вважає, що це слово - сленг. Але насправді це не так. Давайте розберемося з терміном «шумівка»: походження слова польське. Це похідна від szumować - «знімати піну» (від szum - «піна»). Звідси і випливає основне цільове призначення інструменту - знімати піну з бульйону, компоту або інших гарячих страв.

Просте кухонне приладдя отримале широке застосування, оскільки воно здатно виконувати безліч функцій. Різноманітне пластикове, силіконове і металеве кухонне приладдя від відомих виробників Ви можете купити з доставкою на сайті АкваМаркет. Наш магазин в Києві пропонує всі актуальні і затребувані види аксесуарів для приготування і сервіровки їжі. Якісне кухонне приладдя продається як в наборах, так і поштучно. Гарний, оригінальний брендовий інвентар для кухні стане ідеальним подарунком для себе і близьких. Зверніть увагу, що для оптових замовників в нашому магазині діють спеціальні ціни. Замовляйте товари онлайн, не виходячи з дому, а ми швидко доставимо посилку в будь-яку точку країни. Ми пропонуємо тільки довговічний кухонний інвентар від відомих брендів: Leifheit, Tramontina, Tefal, Practic. Не впевнені у виборі? Менеджери цілодобово на зв'язку, щоб допомогти Вам зорієнтуватися в асортименті і підібрати якісні приналежності для кухні.

Особливості вибору

Половники і шумівки з нержавіючої сталі відрізняються тривалим терміном служби і невибагливістю у догляді. Матеріал витримує високі температури, не вбирає запахи або жир, легко миється. Тому металева шумівка і черпак - обов'язковий атрибут професійної кухні. Шеф-кухарі особливо люблять довговічне і зносостійке кухонне приладдя.

Нейлонові, силіконові, пластикові шумівки і черпаки легші. Вони не видають шуму, якщо активно помішувати вміст каструлі. Однак нейлон, силікон витримує нагрівання до 200 градусів, після чого починає плавитися. Тому краще не залишати інвентар всередині киплячої рідини.

Дерев'яний ополоник - це повністю екологічний кухонний аксесуар, який взагалі не вступає в реакцію з гарячою їжею. Однак дерево швидко псується від вологи, легко вбирає запахи і жир. Тому дерев'яне кухонне приладдя швидко втрачає зовнішній вигляд і експлуатаційні властивості.

Особливою популярністю останнім часом користуються аксесуари з комбінованих матеріалів. Наприклад, металевий ополоник з дерев'яною або силіконової ручкою. Подібні вироби поєднують в собі переваги різних матеріалів, максимально зручні в експлуатації і догляді.

Вибираючи аксесуари, звертайте увагу на розміри і форму виробів. Оцініть якість матеріалів, ергономіку аксесуара. Інструменти з округленими краями більш зручні в роботі, оскільки ними можна готувати практично в будь-якому посуді, незалежно від типу покриття. Ручка ополоника або шумівки повинна добре лягати в долоню, не нагріватися і не вислизати. Якщо на краю ручки є спеціальне кріплення, аксесуар можна підвісити на підставку або окрему вішалку.

Багато виробників випускають подібні приналежності в наборах, куди входить відразу кілька корисних кухонних інструментів: поварская ложка, ополоник, шумівка, лопатка. Розміщуються вироби на стаціонарній або мобільній підставці. Оскільки вони знаходяться на столі, то мають оригінальний дизайн і гарне оформлення. Хороший набір кухонного приладдя здатний стати родзинкою інтер'єру, яскравим акцентом або стильним доповненням до створеної обстановки.

У нашому каталозі Ви можете купити ополоник або шумовку з нейлону, нержавіючої сталі, силікону в самих різних виконаннях. Матеріал, форму, розмір вибирайте на свій розсуд. Завдяки доступним цінам можна не обмежувати себе і замовити відразу кілька кухонних аксесуарів. При цьому Ви будете повністю впевнені в бездоганній якості інвентарю, адже на АкваМаркет продається тільки найкраща продукція відомих брендів. Коли під рукою є хороша шумівка або ополоник, готувати на кухні - одне задоволення.