Сухий корм - купити Корм для собак у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (32)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Royal Canin, Hypoallergenic, 2 кг, Корм сухий, для дорослих собак, при харчовій алергії
Royal Canin, Hypoallergenic, 2 кг, Корм сухий, для дорослих собак, при харчовій алергії
71500
Вжити до 23.03.2024
Артикул: 81803
Royal Canin, Puppy Mini, 2 кг, Корм сухий, для цуценят дрібних порід, до 10 місяців
Royal Canin, Puppy Mini, 2 кг, Корм сухий, для цуценят дрібних порід, до 10 місяців
55200
Вжити до 05.04.2024
Артикул: 81711
Brit Care Endurance, 150 г, Ласощі для собак, Ягня з бананом
Артикул: 87926
Club 4 Paws, 2 кг, Сухий корм для цуценят, зі смаком курки
Артикул: 29845

Сухий корм у Чернигові


Ветеринари та власники собак давно оцінили переваги сухого корму. Маючи високу поживну цінність і чудовий смак, хрусткі подушечки і колечка забезпечують вихованцеві збалансований раціон харчування. Сухий корм для собак містить повний комплекс нутрієнтів, необхідних для щоденного вживання. Отже, кожна порція - це повний комплекс вітамінів, мінералів, амінокислот і інших корисних речовин, завдяки яким Ваш вихованець буде залишатися бадьорим, здоровим і активним. Сучасні сухі корми для собак Chappi, Pedigree, Клуб 4 лапи також надають профілактичну дію, перешкоджаючи розвитку захворювань або порушень в роботі основних систем життєдіяльності. Тож не дивно, що подібні суміші користуються такою великою популярністю.

Сухий корм для собак. Види, особливості

Продукт являє собою суху суміш, до складу якої входять м'ясні чи рибні інгредієнти, додатковий білок, овочі, злаки, вітамінно-мінеральні добавки. Компоненти повністю зневоднюються, завдяки чому виходить легка і хрустка консистенція. Бренди випускають сухий корм для цуценят і дорослих особин різних порід, компонують склад нутрієнтів з урахуванням потреб тієї чи іншої особини. Якісні корми вже готові до вживання. Chappi, Reno, Pedigree випускають суміші на всі випадки життя. Збалансоване харчування для здорових вихованців або тварин, яким діагностували будь-які захворювання. На кожному етапі життя собаці можна підібрати повноцінне, смачне, корисне харчування, з яким не виникне ніяких проблем.

Причини, по яких варто придбати сухий корм для собак

Крім гарного смаку і збалансованого складу сухі суміші мають ряд інших переваг, які визначають їх затребуваність на ринку. Ось плюси сухого корму:

  • Оптимальна харчова цінність. Кожен корм містить потрібну кількість білків, жирів і вуглеводів без явного дисбалансу. Таким чином, вихованець буде отримувати необхідну кількість поживних речовин без ризику набрати зайву вагу або навпаки, отримати менше кілокалорій.
  • Немає необхідності готувати. Сухий корм для собак вже готовий до вживання. Досить насипати суміш в миску і доповнити порцією свіжої питної води. Корм не потрібно розігрівати, готувати, подрібнювати. Мінімум зусиль, максимум користі для вихованця.
  • Широкий асортимент. У лінійці кожного виробника є сухий корм для цуценят, для дорослих і літніх собак, для тварин з різними особливостями організму або діагностованими захворюваннями. Це істотно полегшує догляд за домашніми улюбленцями.
  • Абсолютна безпека. Корм для собак не містить токсинів, шкідливих речовин, хвороботворних бактерій, паразитів.
  • Тривалий термін зберігання без холодильника. Це особливо важливо, якщо Ви відсутні вдома протягом дня. Навіть якщо корм пробув в мисці кілька годин, він не втратить смакові якості або поживні властивості.

Сухий корм для собак: дозування

Розмір порції підбирають з урахуванням віку і ваги тварини. Так, для вихованців вагою до 15 кг достатньо 150-300 г корму на добу. Особинам вагою 15-35 кг дають до 400 г корму в день, а великим вихованцям (35 кг і вище) знадобиться близько 600 г корму на добу.

Як вибрати корм для собак

Є кілька критеріїв, за якими підбирають сухий корм. Перше - це категорія самої суміші. Корми бувають звичайні щоденні і лікувальні. Останні необхідні тваринам з певним захворюванням, наприклад, з артритом, харчовою алергією. Критерій номер два - вік тварини. На різних етапах життя собаки вимагають певного типу годівлі, тому суміші для цуценят не підходять дорослим особинам і навпаки. Третій критерій - розмір собаки. В даному випадку акцент роблять на дрібних або великих особинах, оскільки суміші відрізняються за розміром гранул. Маленькими собачкам (йорк, чихуа-хуа) незручно і небезпечно їсти корм для лабрадорів або сенбернарів. Останній критерій - клас корму. Їх три: економ, преміум і супер-преміум. Відрізняються суміші як ціною, так і компонентним складом.

АкваМаркет пропонує кращий сухий корм для собак від популярних брендів: Клуб 4 лапи, Педігрі, Чаппі. Величезний вибір сумішей преміум-класу і економ-сегмента, гарантована якість, доступні ціни. Якщо Ви хочете максимально вигідно купити корм для собак, великі упаковки допоможуть додатково заощадити без шкоди якості харчування вихованця. Суміші мають тривалий термін зберігання, тому Ви можете запастися харчуванням про запас. Нагадуємо, що наша служба доставки працює швидко і злагоджено. Прямо зараз Ви можете купити корм для собак з доставкою Київ, Харків, Львів, Одесу. Покупка обійдеться набагато дешевше, ніж в офлайн-магазинах, а Ваш вихованець неодмінно залишиться задоволений смаком і якістю харчування.