Вологий корм - купити Корм для собак у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (33)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Brit Beef, 400 г, Вологий корм для собак, з лососем, ж/б
Артикул: 87954
Brit, 400 г, Вологий корм для собак, з кроликом, ж/б
Артикул: 87959
Brit, 400 г, Вологий корм для собак, з куркою, ж/б
Артикул: 87956
Brit, 400 г, Вологий корм для собак, з ягням, ж/б
Артикул: 87960
Brit Mono Protein, 400 г, Вологий корм для собак, з кроликом, ж/б
Артикул: 87953
Club 4 Paws, 100 г, Вологий корм для дорослих собак малих порід, з ягням в соусі
Артикул: 84404

Вологий корм у Чернигові


Всі готові корми для собак можна розділити на дві великі категорії в залежності від їх органолептичних характеристик на вологий та сухий. Перший це консерви або пакетований корм, з якого не видаляють воду як у випадку з сухими сумішами. Вологий корм для собак м'який та поживний. Ветеринари радять цей тип харчування тваринам, які мають проблеми з яснами чи зубами. Це стосується не тільки цуценят, а й літніх особин, яким через вік вже складно справлятися з твердою їжею. Але якщо у собаки немає проблем зі здоров'ям, який корм краще: вологий чи сухий? Постараємося розібратися у питанні.

Вологі корми для собак та їх особливості

Консерви для тварин виробляють за тим самим принципом, що сухі гранули. Різниця полягає лише тому, що з готового продукту не витягають вологу. Навпаки, до собачих консервів додатково додають воду, жири та інші добавки, які надають вмісту необхідної консистенції та смакових якостей. Як результат, консерви найчастіше калорійніші, тому вони підходять для тварин, які відчувають потребу в додатковій енергії. А ось пасивні собаки від такого харчування можуть зіткнутися з проблемами у вигляді зайвої ваги. Однак цього можна уникнути, якщо підібрати для тварини оптимальний об'єм порції.

Насправді консерви мають масу переваг, які роблять їх затребуваними у покупців. Ось ці переваги:

  • Вологий корм підходить практично всім собакам без винятку. Він збалансований за складом нутрієнтів та води, тому раціон харчування домашнього улюбленця буде корисним та поживним.
  • Немає ризику проблем, пов'язаних із роботою сечостатевої системи. Як відомо, сухий корм часто провокує у котів та собак певні захворювання. У цьому разі ризик розвитку патологій зводиться до нуля.
  • Корм ​​вже готовий до вживання та його не потрібно додатково обробляти. Мокрий корм для собак Reno, Pedigree містить не лише м'ясо, а й овочі, вітаміни, жири. Тому порцію готового корму не потрібно доповнювати іншими продуктами.
  • Консерви подобаються навіть вибагливим собакам. Завдяки своїй консистенції корм 4 Лапи пахне апетитніше, тоді як сухі корми не можуть похвалитися таким привабливим ароматом.
  • Оптимальний вибір для цуценят та літніх собак. Якщо тварині складно справлятися з твердими продуктами, консерви Opti meal м'які і підійдуть для особи похилого віку для повноцінного харчування. Не менш корисний Оптиміл для щенят, тому що маленькі собаки важко розгризають великі гранули і можуть травмувати ясна, зуби.

Який корм краще: вологий чи сухий

Це питання цілком логічно виникає у заводчиків, а ветеринари досі не дійшли єдиної думки. Адже обидва типи харчування мають свої плюси. Як вибрати щось одне? Фахівці рекомендують орієнтуватися на вихованця. Якщо тварина не має проблем зі здоров'ям, то можна давати і сухий корм. Також можна поєднувати обидва типи корма, чергуючи сухий і вологий по днях тижня або часу їди. А ось комбінувати гранули та консерви не варто, оскільки в даному випадку буде порушено баланс нутрієнтів та перевищено оптимальну калорійність порції. Не забувайте давати вихованцю більше рідини, якщо в раціоні є сухий корм. Консерви насичені вологою, а ось гранули обов'язково потрібно запивати достатньою кількістю рідини.

Купити консерви для собак у Києві

На сторінках інтернет-магазину АкваМаркет Ви знайдете широкий асортимент найкращих собачих консервів від таких виробників як Krion Plus, Reno, Opti meal, Pedigree та ін. Великий вибір товарів на будь-який смак та бюджет. Будьте певні, що корм з нашого магазину неодмінно сподобається вихованцю, адже на АкваМаркет продаються натуральні консерви за ціною виробника. Замовити онлайн корм для собак можна безпосередньо на сайті або за телефоном. Якісні консерви для цуценят та літніх собак, беззернові суміші, наявність та швидка доставка з Києва до будь-якої точки країни.