Кукурудзяні палички - купити Снеки у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (9)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Cheetos, 50 г, Палички кукурудзяні зі смаком кетчупу
Артикул: 85081
Cheetos, 55 г, Палички кукурудзяні зі смаком сиру
Артикул: 85084
Crispy Cris, 55 г, Кульки кукурудзяні зі смаком бекону
Артикул: 88003
Crispy Cris, 55 г, Кульки кукурудзяні зі смаком сиру
Артикул: 88004
Мак-даК, 175 г, кукурудзяні палички, Молочні Мак-даК, 175 г, кукурудзяні палички, Молочні
Артикул: 14028
Мак-даК, 75 г, кукурудзяні палички, Молочні Мак-даК, 75 г, кукурудзяні палички, Молочні
Артикул: 14029
Cheetos, 90 г, Палички кукурудзяні зі смаком сиру
Артикул: 85085

Кукурудзяні палички у Чернигові


Кукурудзяні палички - незвичайне ласощі, які подобаються всім без винятку. Повітряні, хрусткі, солодкі палички до смаку дорослим і дітям. Продаються вони в герметичній упаковці, тому зберігають максимум смаку, аромату і легкості. Вперше продукт з'явився в Америці, де брати власники оздоровчого санаторію вирішили приготувати для гостей щось особливе. В основі паличок тоді було маїсове борошно, з якого приготували тісто, пропустили через спеціальні ролики, а потім обсмажили на соняшниковій олії. Сьогодні технологія виробництва десерту істотно відрізняється від перших спроб приготувати палички кукурудзяні. Змінився і компонентний склад. Зараз готують десерт з таких інгредієнтів:

  • Цукрова пудра дрібного помелу.
  • Кукурудзяна крупа.
  • Дезодорована соняшникова олія.
  • Кухонна сіль.

Калорійність кукурудзяних паличок становить 518 ккал на 100 грамів, що досить відчутно. Продукт багатий на легкі вуглеводи, тому вживати кукурудзяні палички при дієті не рекомендується. Однак якщо вибрати різновид без цукру і їсти ласощі в обмежених кількостях, фігура не постраждає.

Як роблять кукурудзяні палички

Виробництво корисних снеків здійснюється на сучасному обладнанні і складається з таких етапів:

  • Кукурудзяну крупу поміщають в обладнання для замісу тіста. Під впливом температури 150 градусів і високого тиску інгредієнти перетворюються в однорідну масу.
  • Тісто проходить через матрицю з різними за розміром і формою отворами, в результаті чого виходять палички потрібного вигляду.
  • Оскільки тісто поки що залишається сирим, його потрібно висушити. Палички переміщують в барабан, де проводиться глазурування і висушування. На цьому етапі при необхідності додають різні смакові добавки.
  • Останній етап - додавання соняшникової олії в відсік барабана, а потім обвалювання в цукровій пудрі.

Фінальний штрих - упаковка готового продукту в герметичні пакети, які не пропускають вологу і зберігають повітряну структуру кукурудзяних паличок. Завдяки сучасній технології виробництва в готовому продукті зберігається максимальна користь вихідної сировини. Кукурудза, як відомо, містить масу корисних для організму речовин. Так, вітамін К покращує роботу серцево-судинної системи, вітаміни групи В сприятливо впливають на нервову систему. Білки триптофан і лізин покращують сон, загальний психоемоційний стан. Солі калію, заліза, фосфору діють як антиоксидант, очищаючи організм від шлаків і токсинів. Кукурудзяний крохмаль відомий своєю корисною дією на роботу шлунково-кишкового тракту. Він має властивість очищати слизові від шкідливих речовин, перешкоджаючи всмоктуванню шлаків. Тому кукурудзяні палички не тільки смачний, але і корисний перекус.

Що приготувати з кукурудзяних паличок

Багато господинь використовують повітряні солодкі палички як інгредієнт для приготування всіляких десертів. Це можуть бути рулети, тістечка, цукерки ручної роботи, солодкі ковбаски, печиво. Але найпопулярнішим рецептом є торт з кукурудзяних паличок без випічки. Рецепт десерту неймовірно простий. Знадобиться всього три інгредієнти: вершкове масло, кукурудзяні палички і варене згущене молоко. З масла і згущеного молока потрібно приготувати крем, яким змащуються палички. Готовий торт залишають на кілька годин для просочення, а потім прикрашають цукровою пудрою. Страву подають з несолодкими гарячими напоями.

Види кукурудзяних паличок

Сьогодні виробники пропонують різні варіанти ласощів, кожен з яких знайшов своїх відданих шанувальників. Можна купити кукурудзяні палички зі смаком згущеного молока, шоколаду, вершків. Окремо продаються десерти без глютену, дитячі кукурудзяні палички органічні, розраховані для раціону дітей у віці від трьох років. Також у продажу є низькокалорійні кукурудзяні палички без цукру, які вписуються навіть у дієтичний раціон. Варті уваги незвичайні смакові поєднання: лимон, кориця, ваніль, сир, бекон. Тому кожен зможе знайти кукурудзяні палички собі до смаку. А наш магазин охоче допоможе спробувати продукцію від кращих виробників. В даному розділі АкваМаркет Ви можете купити кукурудзяні снеки Екород, Кукузаврікі, Мак-Дак. Смачні органічні кукурудзяні палички солодкі і солоні, зі спеціями або сиром. Абсолютно всі снеки пройшли ретельний контроль якості і відповідають високим стандартам. Вони зроблені без барвників, пальмового масла і не містять глутамату. АкваМаркет - це тільки корисні кукурудзяні снеки за ціною виробника.