Совок - купити Аксесуари для прибирання у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (15)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Ergopack, Совок і щітка для прибирання, пластик, 90 см Ergopack, Совок і щітка для прибирання, пластик, 90 см
Артикул: 39082
Leifheit, Classic, Набір для прибирання, щітка і совок
Артикул: 61110
Vileda Dustpan Broom, Щітка з совком, з довгою ручкою, 85 см
Артикул: 64989
Атма, Совок для прибирання Кліп, зелений, пластик, 24,5х33,5х7,5 см
Артикул: 39684

Совок у Чернигові


Совок - звичний атрибут в господарстві. З його допомогою можна швидко зібрати сміття і перенести його в призначене місце, а саме - пакет або відро для сміття. Незважаючи на гадану простоту, процес вибору совка досить складний. Від розміру, якості та конфігурації багато в чому залежить комфорт експлуатації. Тим більше що у продажу є абсолютно різні моделі.

Популярні види совків

Серед усього достатку є свої незмінні лідери. Залежно від конфігурації совок отримує ті чи інші призначені для користувача властивості. Які види аксесуарів популярні у покупців:

  • Совок для сміття з короткою ручкою. Класичний варіант для швидкого прибирання. Такі вироби компактні, легкі, зручні в експлуатації, але не підходять для масштабного чи регулярного прибирання, оскільки не розраховані на велику кількість сміття.
  • Совок з довгою ручкою. Відрізняється від попередньої моделі довжиною підстави. Збирати сміття таким совком можна не нахиляючись. Однак виріб займе більше місця, оскільки володіє більш значними габаритами. Примітно, що ручки бувають прямі і похилі.
  • Совок з гумкою. На виробі є спеціальна силіконова або гумова кромка, яка забезпечує краще прилягання до поверхні. Завдяки такій особливості зібрати сміття легше, оскільки немає зазору між робочою поверхнею і підлогою.
  • Відкідний совок для сміття. Оригінальна конструкція, компактна і зручна. Сам совок прикріплений до ручки рухомо. При скиданні сміття механізм спрацьовує автоматично.
  • Совок зі щіткою. Являє собою комплект для прибирання приміщення. До совку кріпиться спеціальна щітка з жорсткою щетиною, призначена для підмітання. Обидва елементи з'єднуються в єдину конструкцію. Тому у Вас не виникне питань з зберіганням, оскільки обидва предмети будуть знаходитися в одному місці. Це також і додаткова економія часу під час прибирання.

Менеджери магазину АкваМаркет із задоволенням проконсультують з питання вибору товарів. Наш онлайн-каталог - це величезний асортимент позицій, що відрізняються за розмірами, вартістю та матеріалами. На АкваМаркет можна вигідно замовити онлайн совки, зроблені з різних матеріалів, з різною довжиною ручки, в будь-яких формах, конфігураціях і кольорах. В наявності тільки кращі совки для прибирання за доступними цінами. Ми пропонуємо такі популярні рішення:

  • Совок для прибирання пластиковий. Легкі, невеликі аксесуари, які допомагають прибирати в будинку або офісі. Пластик має прекрасні характеристики, легко відмивається від забруднень. Совки із пластику представлені у великій різноманітності відтінків. Однак вироби не розраховані на велику вагу, а при значній механічного навантаження легко ламаються.
  • Металевий совок. Більш міцний і важкий, може використовуватися для утилізації важкого сміття. Однак матеріал сприйнятливий до впливу зовнішніх факторів, може іржавіти при неправильному зберіганні.
  • Совок з кришкою. Своєрідна пастка для сміття. Виріб поєднує в собі властивості відра і совка, тому дозволяє проводити збір сміття і його переміщення без додаткових зусиль. При цьому сміття не розсипається під час транспортування.

Ми допоможемо Вам підібрати віник і совок для прибирання, а також швидко відправимо товар до Києва або в будь-яку точку країни. Маючи під рукою якісний совок і віник, Ви значно підвищите ефективність прибирання, перетворивши його в швидкий і легкий процес.