Плівка для ламінування - купити Діловодство у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (5)

- грн
Сортування: За замовчуванням

Плівка для ламінування у Чернигові


Ламінація - це зручний і недорогий спосіб захистити різноманітні поліграфічні вироби від зовнішніх пошкоджень. Для цих цілей використовується спеціальне пристосування - ламінатор, а також особливий вид витратного матеріалу - плівка для ламінування. Ця нехитра процедура являє собою своєрідну «упаковку» для документа, плаката, календаря в спеціальну плівку, стійку до утворення подряпин. Таким чином, термін експлуатації і зберігання поліграфії збільшується в кілька разів. А ще вироби стають більш представницькими і естетичними на вигляд, що істотно підвищує їх привабливість в очах покупця.

На практиці давно доведено, чи можна ламінувати документи. Переваги ламінування оцінили споживачі, тому процедура набула широкого поширення в різних областях діяльності людини. Ламінують абсолютно різні вироби: документи, обкладинки книг, журналів і брошур, календарі, водійські права, всілякі свідоцтва, меню кафе і ресторанів, пакувальні матеріали та буклети. За допомогою ламінування папір надійно захищається від вологи, бруду, ультрафіолетового випромінювання і механічних пошкоджень. Насиченість і контрастність друку зберігається протягом максимально можливого терміну.

Види плівки для ламінування

Зовнішній вигляд обробленої паперу безпосередньо залежить від того, яка використана плівка для ламінування. Залежно від фактури є:

  • Глянцева плівка. Володіє ідеально рівною, гладкою, блискучою поверхнею, яка підкреслює лінії і насиченість кольору. Глянцева плівка для ламінування отримала застосування у сфері друку фотографій. Її часто застосовують для обкладинок книг або буклетів, календарів, документів та інших виробів, на яких присутні зображення. А ось для тексту її використовують рідко, оскільки на глянцевій поверхні складно зчитуються дрібні написи і елементи.
  • Матова плівка. Вона практично не дає відблисків, не дряпається і не затирається. Ідеально підходить матова плівка для ламінування документів, які постійно перебувають в роботі. Головною перевагою покриття є можливість робити позначки олівцем або кульковою ручкою, після чого стерти їх звичайною гумкою. Однак матова плівка трохи приглушує насиченість і контрастність зображення.
  • Текстурна плівка. Покриття, яке імітує різні матеріали, включаючи пісок, полотно, тканину і т.д. На ринку також можна купити плівку для ламінування з ефектом кристалічних або морозних візерунків. Подібні покриття ідеально приховують подряпини, які з часом можуть з'являтися на глянцевому та матовому покритті.

Продукцію також ділять залежно від способу ламінування на гарячу і холодну. Обидві плівки мають однакову щільність, проте гаряча плівка обійдеться Вам дешевше. Холодна плівка використовується в ламінаторах без нагрівальних елементів, вона більш поширена і затребувана на ринку. Без неї практично неможливо уявити виготовлення рекламної поліграфічної продукції.

Якщо говорити про розміри, то і тут доступні різні варіанти. В цілому, плівку підбирають в залежності від типу ламінатора, які діляться на рулонні і пакетні. Матеріали випускають відповідних форматів. Розмір плівки підбирають з урахуванням можливостей устаткування. Для промислових цілей частіше купують рулонну плівку, а ось для невеликого обсягу робіт ідеально підійде пакетна плівка для ламінування а4.

Для виготовлення витратних матеріалів використовують поліпропілен і полівінілхлорид. Плівка з поліпропіллена м'якша і еластичніша, може бути глянсовою і матовою, підходить для одно- і двосторонньої ламінації. Плівка з полівінілхлориду відрізняється високою стійкістю до дії ультрафіолетових променів, тому зберігає насиченість і яскравість зображення. У числі її переваг також можна назвати прекрасну пластичність. Плівка здатна прийняти колишню форму навіть після тривалого зберігання заламінованого документа в рулоні. Текстурні плівки випускають саме з полівінілхлориду.

Купити плівку для ламінування Buromax, Axent Ви можете в даному розділі сайту АкваМаркет. Допоможемо підібрати плівку потрібної конфігурації і розміру, проконсультуємо щодо характеристик кожного виду товару. Зв'язатися з менеджерами можна цілодобово по одному з телефонів, зазначених на сайті, або замовивши коллбек. Плівка для ламінування оптом і в роздріб з доставкою по Києву та Україні. Всі плівки, запропоновані в нашому каталозі, забезпечують бездоганний зовнішній вигляд поліграфічної продукції будь-якого типу. Маючи під рукою якісні витратні матеріали, Ви будете повністю впевнені в результаті!