Шило і нитки - купити Офісна канцелярія у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (6)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Buromax, 720 м, 800 г, Шпагат джутовий, товщина 1100 текс
Артикул: 72281
Buromax, Шило банківське, з дерев'яною ручкою, 12,5 см
Артикул: 55634

Шило і нитки у Чернигові


Незважаючи на тотальну комп'ютеризацію, у багатьох галузях паперові документи залишаються такими ж актуальними і затребуваними. Більш того, для деяких організацій паперове діловодство є обов'язковою умовою здійснення діяльності. У цій області є необхідність зшивати багатосторінкові документи, заверяючи печаткою, підписами і пломбами. Незважаючи на гадану простоту цей процес досить складний і трудомісткий. Крім того, зшивати документи потрібно відповідно певним стандартам. Подібні вимоги діють при передачі документів до архіву, здачі звітності в податкову службу або засвідчення копій документів для фінансових установ. Для роботи використовуються спеціальні інструменти - шпагати і банківське шило.

Нитка прошивочна і її особливості

Оскільки підшивають документи різного типу, в якості матеріалу для зв'язки сторінок в єдину конструкцію використовуються різні прошивальні матеріали. Перший - це нитка. Вона тонка, акуратна і розрахована на з'єднання невеликих стопок документів. Залежно від матеріалу є нитка прошивочна з лавсану, капрону, натуральної бавовни. Якщо потрібно прошити більш об'ємні стопки документів, знадобиться шпагат. Це більш міцна і товста прошивочна нитка, яка складається з чотирьох скручених тонких ниточок. За типом матеріалу є такі види шпагатів:

  • Джутовий шпагат. Матеріал стійкий до теплового і ультрафіолетового випромінювання, витримує значні механічні дії і динамічне навантаження. Крім того, джут не накопичує статичну електрику, тому цей шпагат знайшов застосування в екстремально складних промислових умовах, де є шанс того, що документи можуть бути зіпсовані.
  • Шпагат бавовняний. Відрізняється високою міцністю на розрив шнура. Повністю натуральний, екологічний і безпечний. Матеріал легко миється, може використовуватися повторно. Бавовняний шпагат не боїться морозів, не втрачає властивості під дією прямих ультрафіолетових променів. Його зручно зав'язувати і зміцнювати.
  • Шпагат поліпропіленовий. Головний плюс синтетичних ниток - доступна ціна. Крім того, вони випускаються у великому різноманітті відтінків. Пропіленовий шпагат не схильний до гниття. Зберігати матеріал можна в будь-яких умовах, аж до сильного морозу. Крім того, пропіленові нитки досить легкі.

Прошивочні нитки в широкому асортименті є в нашому інтернет-магазині. Всі матеріали відповідають ГОСТ і підходять для діловодства. Якісні, надійні, практичні прошивальні нитки, якими зручно працювати. Ви можете купити шпагат оптом і в роздріб, замовивши товар по найкращій в Києві ціні.

Канцелярське шило і його особливості

Другий за популярністю інструмент, без якого не можна прошити документи, це шило. Це досить товста голка з ручкою, яка призначена для проколювання документів. Залежно від товщини робочої частини інструмент застосовується як для звичайного паперу, так і для більш щільних матеріалів, таких як картон. Шило банківське має спеціальний гачок, яким через отвір в документах протягується нитка або шпагат. Завдяки ергономічній формі виріб добре лежить в долоні, не вислизає і забезпечує максимально точне проколювання стопки аркушів. Виготовлено шило з міцного металу, який не піддається корозії. Ручки роблять дерев'яні, силіконові, металеві.

Інтернет-магазин АкваМаркет реалізує тільки якісне приладдя для діловодства, яке можна купити з доставкою по Україні. Надійні нитки і шпагати для прошивки, канцелярське шило, пломбувальний дріт та інші витратні матеріали завжди в наявності в нашому онлайн-каталозі. Якщо Ви не знаєте, як вибрати матеріали для прошивки, менеджери охоче допоможуть зорієнтуватися в асортименті. Консультації онлайн і по телефону, цілодобовий коллбек центр, можливість отримати кваліфіковану допомогу і максимально швидко оформити замовлення на необхідні товари.