Кокосове борошно - купити Борошно у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Manteca, 225 г, Борошно кокосове
Артикул: 82552
Manteca, 520 г, Борошно кокосове
Артикул: 82553
Банка спецій, 600 г, Кокосове борошно, ПЕТ
Артикул: 91855
новинка!
Екород, 200 г, Борошно кокосове, органічне
Артикул: 59604

Кокосове борошно у Чернигові


Кокосове борошно являє собою порошок, який отримують шляхом перемелювання очищеної м'якоті кокосового горіха. Традиційно використовують її в кондитерській промисловості і кулінарії для приготування різноманітних страв. Для жителів України кокосове борошно - продукт досить екзотичний, оскільки він з'явився у вільному продажі відносно недавно. Однак популярність борошна з кокоса стрімко зростає, оскільки все більше людей долучається до здорового способу життя і включає в раціон корисні продукти. Незважаючи на досить високу калорійність, кокосове борошно вважається дієтичним продуктом. Тому це справжня знахідка для тих, хто прагне схуднути, але при цьому хоче скласти збалансований раціон, що включає складні вуглеводи.

Особливості кокосового борошна, на які варто звернути увагу

Велика кількість харчових волокон в складі кокосового борошна сприятливо відбивається на роботі травної системи. Продукт вживають, щоб очистити кишечник від шлаків і токсинів, поліпшити перистальтику і вирішити такі проблеми, як стійкі запори або нерегулярні випорожнення. Ще одна важлива перевага - вміст у борошні повільних вуглеводів, за рахунок чого глікемічний індекс кокосового борошна становить 45 одиниць, тоді як у пшеничного цей показник дорівнює 70. Страви дають відчуття ситості, але при цьому не ведуть до набору ваги. Тому кокосове борошно на кето дієті і багатьох інших системах низькокалорійного харчування допускається до вживання. Млинці, оладки, печиво з кокосового борошна не приносять шкоди діабетикам в порівнянні з аналогічними блюдами з пшеничного борошна. Крім того, в борошні немає клейковини, тому її можна вживати в їжу при непереносимості глютену. Чим відрізняється кокосове борошно від звичайного крім складу? У нього підвищена гігроскопічність, завдяки якій продукт добре вбирає вологу і витрачається в менших обсягах.

Всупереч поширеній думці, у готового борошна практично не зберігається характерний смак кокосового горіха. Пояснюється це тим, що в процесі виробництва з горіхів віджимають масло, а саме в ньому міститься той самий горіховий запах. У борошна залишається незначний аромат, який практично не відчувається в готових стравах. Тому помилково вважати, що якщо в страви додати горіхове борошно, вони набудуть солодкуватий присмак. Ви можете готувати з кокосовим борошном рецепти будь-якого типу. Воно відмінно підійде для приготування:

  • Солодких десертних і звичайних супів.
  • Панірувальних сумішей для обсмажування риби, м'яса, птиці, овочів.
  • Різних соусів і гуляшів.
  • Хлібобулочних виробів і десертів.

Борошно з кокоса знадобиться в кондитерській справі. Креми і топінги на його основі виходять більш стійкі, краще тримають обсяг і форму.

Склад кокосової борошна і її користь

Кокос відноситься до числа неймовірно корисних горіхів. У його м'якоті міститься цілий спектр різноманітних мінералів і вітамінів, а також корисні жирні кислоти, клітковина і протеїн. Борошно з кокоса здатне надавати позитивну дію на організм людини, зміцнюючи імунітет і поліпшуючи загальний стан здоров'я. Ось ще деякі корисні властивості борошна кокосового:

  • Прискорює обмінні процеси, уповільнюючи засвоєння швидких вуглеводів.
  • Знижує рівень поганого холестерину в крові, тим самим зміцнюючи серцево-судинну систему.
  • Допомагає нормалізувати тиск.
  • Володіє антиоксидантними властивостями, тому запобігає віковим змінам, пригніченню діяльності важливих систем органів і виникненню онкологічних захворювань.
  • Допомагає жінкам знизити негативну симптоматику менструального синдрому, нормалізує цикл і роботу щитовидної залози.
  • Сприяє кращому засвоєнню цілого спектра корисних речовин, включаючи кальцій, магній, фосфор.
  • Зміцнює кісткові тканини і зубну емаль.
  • Ефективно бореться із запальними процесами, що протікають в сечостатевій системі.
  • Створює сприятливе середовище для діяльності корисних бактерій в кишечнику.
  • Запобігає захворювання передміхурової залози.

Кулінарія - це головна сфера, де використовується кокосове борошно. Завдяки органолептичним властивостям та складу воно вважається кращою альтернативою звичайній пшеничній муці. За рахунок великої кількості клітковини і низького вмісту вуглеводів (а значить і калорій) борошно з кокоса - невід'ємна складова здорового способу життя та процесу створення стрункого, підтягнутого тіла. Однак екзотичний продукт навряд чи можна назвати доступним за вартістю. Але вигідно купити кокосове борошно можна, якщо знати де краща ціна. АкваМаркет пропонує замовити борошно з кокоса в Україні з доставкою в будь-яку точку країни. 100% оригінальний продукт, бездоганна якість, гарантована виробником. При замовленні оптом діють знижки. Магазин в Києві працює цілодобово, щоб наші клієнти вчасно отримували оформлені замовлення.