Ганчірки для підлоги - купити Серветки для прибирання у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (6)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Бонус, 50х60 см, Серветка для підлоги Бонус, 50х60 см, Серветка для підлоги
Артикул: 8269
Мелочи Жизни, 50х70 см, Ганчірка для підлоги
Артикул: 39060
Фрекен Бок, Степ, 50х70 см, Серветка для підлоги
Артикул: 47855

Ганчірки для підлоги у Чернигові


Комусь може здатися, що вибрати аксесуари для прибирання будинку простіше простого. Однак якщо уважно вивчити особливості всіх продуктів, то можна знайти ідеальне рішення для кожної ситуації. Шляхом зваженого вибору, Ви підберете якісні аксесуари, які в значній мірі полегшать робочі процеси. Наприклад, якщо мова йде про сучасні ганчірки для підлоги, то вони більш функціональні і практичні, ніж звичайне ганчір'я. Безумовно, ми звикли мити підлогу звичайними ганчірками, отриманими зі старих футболок, светрів або простирадл. Однак якісна ганчірка для підлоги Фрекен Бок, купити яку Ви можете в даному розділі магазина АкваМаркет, має масу переваг:

  • Має м'яку фактуру, яка не пошкоджує покриття підлоги.
  • Володіє високим ступенем гігроскопічності, тому швидко вбирає воду, не залишаючи розлучень.
  • Віджимається легко і без зусиль.
  • Не залишає ворсу.
  • Міцна і довговічна. Деякі різновиди матеріалів можна дезінфікувати, виправши в пральній машині на температурі вище 90 градусів. Такі змінні ганчірки прослужать довгий час.

Виробляють сучасні ганчірки з різних матеріалів. Розібратися в їх властивостях - це найкращий спосіб, як вибрати ганчірку для швабри, яка Вам точно підійде. Розглянемо найбільш затребувані варіанти.

Асортимент ганчірок

Не секрет, що від якості миття підлоги багато в чому залежить чистота в приміщенні. Рівень прибирання створює комфортний мікроклімат, який, так чи інакше, впливає на наше самопочуття. Тому недостатньо вибрати гарну швабру, потрібна ще і відмінна ганчірка для підлоги. Її характеристики визначає матеріал, з якого вона виготовлена. На полицях нашого магазину Ви знайдете такі варіанти:

  • Бавовняні ганчірки. Миють ретельно і ефективно, швидко вбирають вологу, приємні на дотик. Ганчірки з бавовни стійкі до регулярного прання, проте дають невелику усадку. Матеріал не обсипається, навіть якщо є необроблені краї. Згодом ганчірка втрачає форму, а при митті утворюються невеликі розводи.
  • Ганчірки з віскози. Ідеальний вибір для будь-якого покриття, але особливо популярні такі ганчірки для миття ламінату і дерев'яних підлог. Віскоза не обсипається, зберігає форму і колір після численних прань, має підвищену гігроскопічність і міцність, легко і без розводів видаляє навіть стійкі забруднення. Єдиний нюанс - прати її в гарячій воді вкрай не рекомендується.
  • Ганчірки для підлоги з синтетичних матеріалів. Як правило, їх роблять з акрилу, мікрофібри, поліаміду. Синтетичні тканини трохи дорожче бавовни, мають універсальні характеристики і однаково хороші для прибирання будь-яких видів підлогових покриттів. Легко переживають прання в гарячій воді, не втрачаючи форми і властивостей. Тому синтетичні ганчірки затребувані більше, ніж натуральні, оскільки мають більш тривалий термін служби і поліпшені експлуатаційні характеристики.

Купити ганчірки для підлоги в Києві

Серветки для прибирання підлоги використовуються не тільки в побутових умовах. Ганчірки застосовують співробітники клінінгових служб для прибирання кафе, ресторанів, готелів, лікарняних палат і інших приміщень. Отже, у багатьох покупців є потреба в комплексній закупівлі аксесуарів для прибирання підлоги. Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити ганчірки для підлоги за хорошою ціною, оптом чи вроздріб. Для цього достатньо оформити замовлення онлайн і вказати зручний спосіб оплати і адресу доставки. В наявності будь-які види ганчірок з бавовни, мікроволокна, віскози та інших матеріалів. Величезний асортимент забарвлень на вибір, однотонні і візерункові ганчірки для прибирання підлоги. Великий вибір госптоварів, які доступні для замовлення оптом цілодобово. Ганчірки для підлоги та інші аксесуари для прибирання Новакс, Дрібниці Життя, Бонус, Фрекен Бок з можливістю доставки по Києву та Україні. Загляньте в наш каталог і переконайтеся, що ціна ганчірок доступна як оптовим, так і роздрібним покупцям. Не економте на комфорті, забудьте про дрантя. Використовуючи сучасні ганчірки для підлоги, можна виконати якісне прибирання з мінімальними витратами часу і сил. Ви неодмінно залишитеся задоволені результатом!