Миски - купити Ємності для прибирання у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (9)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Curver, Essentials, 10л, Миска кругла, пластикова, зелена
Артикул: 74097
Curver, Essentials, 16л, Миска кругла, пластикова, синя
Артикул: 74098
Proff, 5 шт, Набір мисок, круглі, пластик, асорті
Артикул: 76079

Миски у Чернигові


Пластикові миски та тази - це незамінні помічники при виконанні різних робіт та процесів. Стануть в нагоді вироби як для прибирання, так і для прання, приготування їжі, для оздоблювальних або будівельних робіт. Оскільки розміри та обсяг ємностей можуть бути різними, застосування їх практично безмежне. Тази з ручками та без ручок, круглі, овальні, квадратні та прямокутні завжди знадобляться у господарстві. Наприклад, різнопланові пластикові миски для кухні спрощують процес підготовки, приготування та зберігання продуктів. У тазиках та мисках можна зберігати фрукти, овочі, м'ясо, рибу та інші продукти. Невеликий таз підійде для того, щоб вручну запрати речі або помити лапи собаці. Оскільки пластик стійкий до механічних впливів, що не реагує на ПАР та порошки, використовувати ємності можна для будь-яких цілей.

Доступні за ціною моделі всіх кольорів, конфігурацій та розмірів Ви знайдете в інтернет-магазині АкваМаркет. Тут можна купити таз пластиковий та замовити його доставку по Києву та Україні. Ми розуміємо, що ємності затребувані не лише у побуті, а й на підприємствах, наприклад, у торгівлі чи громадському харчуванні. Тому для оптових замовників діє система знижок, що дозволяє придбати з доставкою господарські товари за доступною ціною. Продукція, запропонована в нашому магазині, прослужить Вам довгий час, зберігши естетичний вигляд та експлуатаційні характеристики.

Переваги пластикових ємностей

Господарські товари цієї категорії мають ряд переваг, які визначають їхню популярність. На відміну від тазів та мисок із металу, пластикові вироби більш доступні за ціною. Різниця у вартості часом сягає 40-70%. При цьому експлуатаційні характеристики виробів не поступаються параметрами ємностей, виготовлених із металу. Більше того, на відміну від алюмінію, пластик не боїться вологи, не іржавіє, залишається міцним та зберігає цілісність. Єдине - його не можна нагрівати, оскільки він розплавиться. В іншому недорогий пластиковий таз легко замінить виріб з алюмінію або нержавіючої сталі. Ось ще кілька переваг господарських товарів:

  • Великий вибір. Різноманітність конфігурацій виробів, запропонованих на ринку, вражає уяву. Якщо Вам потрібна пластикова миска велика або компактний будівельний таз, Ви легко знайдете його в асортименті нашого каталогу. Ємності підбирають за формою, кольором, розміром і навіть візерунком. На деяких виробах наноситься фактурний малюнок, наприклад геометричні фігури або зображення фруктів, овочів. Є миски з кольоровим покриттям чи картинками. Вибір безмежний.
  • Легка вага. У багатьох ситуаціях вага виробів важлива, оскільки їх треба транспортувати. Пластиковий посуд легкий, його зручно перевозити та зберігати. За необхідності тази та миски можна брати на природу, у похід чи інші місця, адже посуд легкий і не б'ється.
  • Будь-який обсяг. Поряд із різноманіттям виконання тази та миски випускаються у різному обсязі. Найбільш потрібні ємності 1-5 літрів, але за бажанням Ви можете придбати миску з ручками об'ємом 7 або 9 літрів.
  • Тривалий термін експлуатації. При акуратному використанні пластикова тара прослужить багато років, зберігаючи привабливий зовнішній вигляд та цілісність конструкції.
  • Інертність щодо розміщеної продукції. Для виробництва ємностей використовується якісний пластик, який не вступає у реакцію із вмістом. Тому у тазів та мисок абсолютно необмежена сфера застосування. Винятком є ​​хіба агресивні хімічні реагенти, здатні розплавити матеріал.

Замовити пластикові миски та тази онлайн

Найпростіший спосіб купити господарські товари – замовити їх через Інтернет, скориставшись послугами нашого магазину. Всі миски та тази, запропоновані в каталозі, виготовлені перевіреними виробниками. Ви можете бути впевнені в якості та безпеки продукції. Ємності стійкі до температурних впливів, підходять для розігріву страв у мікрохвильовій печі, миски можна ставити в морозилку. Крім цього, АкваМаркет гарантує найкращі ціни на миски Curver та інші господарські товари. Доставка по Києву та Україні здійснюється в найкоротші терміни.