Тунець - купити Рибні консерви у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (18)

Ще
Ще
- грн
Сортування: За замовчуванням
Rio Mare, Tonno al Naturale, 80 г, Тунець у власному соку, Філе Rio Mare, Tonno al Naturale, 80 г, Тунець у власному соку, Філе
Артикул: 17719
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Rio Mare, Tonno di oliva, 80 г, Тунець в оливковій олії Rio Mare, Tonno di oliva, 80 г, Тунець в оливковій олії
Артикул: 8640
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Diamir, 3 шт. х 60 г, Тунець у соняшниковій олії, ж/б
Артикул: 89171
Fish Line, 160 г, Тунець у власному соку
Артикул: 22794
Kier, 170 г, Тунець у власному соку
Артикул: 79311
Kier, 170 г, Тунець цілий, в рослинної олії
Артикул: 79312
Rio, 170 г, Тунець у власному соку
Артикул: 71799
TONNO CAPRI, 3 шт. х 80 г, Тунець в оливковій олії, ж/б TONNO CAPRI, 3 шт. х 80 г, Тунець в оливковій олії, ж/б
Артикул: 88140
Аквамарин, 185 г, Філе тунця, в олії Аквамарин, 185 г, Філе тунця, в олії Аквамарин, 185 г, Філе тунця, в олії Аквамарин, 185 г, Філе тунця, в олії
Артикул: 18255
Аквамарин, 185г, Тунець філе у власному соку Аквамарин, 185г, Тунець філе у власному соку
Артикул: 10218
Rio Mare, Tonno al Naturale, Упаковка 4 шт. х 80 г, Ріо Маре, Тунець у власному соку Rio Mare, Tonno al Naturale, Упаковка 4 шт. х 80 г, Ріо Маре, Тунець у власному соку
Артикул: 17719
alt
Поштучно
alt
Упаковкою
Mare Aperto, Naturale, 3 шт. х 80 г, Тунець Маре Аперто, у власному соку
Артикул: 84836

Тунець у Чернигові


Останнім часом тунець консервований став затребуваним продуктом. І це не дивно. Все більше людей вважає за краще харчуватися корисними продуктами, а консервований тунець є вельми якісною заготівлею. Порція риби покриває добову потребу дорослої людини в білку. Також в ньому містяться незамінні жирні кислоти, а ще практично повний комплекс вітамінів. У кулінарії консерви застосовують аналогічно свіжому філе тунця: з них готують супи, салати, закуски, пироги та інші страви.

Тунець консервований: калорійність і користь

У всьому світі тунець - одна з найбільш споживаних видів риб. Це універсальний інгредієнт для приготування різних страв. Завдяки високому вмісту жирних кислот Омега-3 і Омега-6 тунець зміцнює серцево-судинну систему і сприятливо діє на активність головного мозку. Поряд з цим тунець вважається джерелом легкозасвоюваного білка, на частку якого припадає близько 30% консерви. Серед мікро- і макроелементів присутній натрій, магній, калій, цинк. Вітаміни представлені не меншому розмаїтті: A, B1, B2, D, E і інші. Не забувайте про незамінні амінокислоти, які потрібні для нормального функціонування нервової системи і побудови нових м'язових волокон. Завдяки такому унікальному складу користь тунця для організму людини величезна. Як діє продукт:

  • Нормалізує рівень цукру в крові.
  • Покращує стан нервової системи, підвищуючи стійкість до стресів людини.
  • Перешкоджає розвитку онкологічних захворювань.
  • Підтримує роботу опорно-рухової системи.
  • Зміцнює імунітет.
  • Піклується про здоров'я і красу шкіри.
  • Усуває запальні процеси, що виникають в організмі.

Що приготувати. Популярні страви з тунцем

Головна перевага, якою володіє тунець в банках Аквамарин, Rio Mare, Maremi - повна готовність до вживання. Досить розкрити баночку і додати продукт до інших інгредієнтів. Тому найчастіше з тунця готують легкі закуски і салати. Нерідко його додають в начинку для пирогів або кішів. Головне, визначитися, який смак Ви хочете отримати, оскільки самі консерви відрізняються за вмістом. Можна купити такі види:

  • Тунець у власному соку. Максимально дієтичний продукт, який впишеться навіть в низькокалорійний раціон. Консервований тунець у власному соку Athena, Mare Aperto володіє нейтральним смаком, оскільки не містить додаткових добавок. Підійде для приготування котлет, пасти, піци, фаршированих овочів і сендвічів.
  • Тунець в олії. Такий же корисний, як і свіжа риба. Смак продукту гармонійно відтіняють кращі сорти масла. Так, виробники Ondina, Rio Mare пропонує тунець в оливковій олії з пікантною гірчинкою і характерним ароматом зелених оливок. А якщо Вам до душі тунець в олії, зверніть увагу на продукцію Calvo.
  • Тунець салатний. Подрібнені шматочки філе не потребують попереднього подрібнення. Бренд Nostromo вже подбав про комфорт покупців і пропонує ідеальний тунець для салату.
  • Тунець з овочами. Шматочки риби вже подрібнені, заправлені і доповнені овочами. В якості добавки використовується солодкий перець, кукурудза, горошок, оливки. Найпростіший рецепт легкого та корисного салату - взяти тунець Kaija овочами, додати в нього варене яйце, улюблену зелень, помідори черрі і змішати. Блюдо навіть не потребує додаткової заправки, адже консерви вже доведені до збалансованого смаку.

Не бійтеся експериментувати. Пробуйте нові поєднання, сміливо використовуйте різноманітні продукти. А магазин АкваМаркет допоможе Вам знайти свій ідеальний рецепт. У нашому онлайн-каталозі Ви можете купити з доставкою тунець консервований від кращих світових виробників. Продукти для легких закусок або дієтичних салатів, риба в рослинному, оливковому або томатному соусі, з овочами або без. Замовляйте корисні продукти онлайн прямо зараз!

Як правильно вибрати консерви з тунця

Не варто орієнтуватися на вартість. Краще звертайте увагу на локацію виробничих потужностей. Краще, якщо заготовка консервів здійснюється в безпосередній близькості місця його проживання. Це в рази підвищує якість консервованої риби. Віддавайте перевагу продукції перевірених брендів, оскільки вони дорожать репутацією і дотримуються високі стандарти якості та безпеки виробництва рибних консервів. У нашому магазині Ви знайдете виключно смачні, поживні, корисні консерви з тунця від кращих виробників.