Лосось - купити Рибні консерви у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Kaija, 170 г, Філе лосося в томатному кремі, з ключем
Артикул: 22931
Аквамарин, 230 г, Лосось шматочками
Артикул: 54057

Лосось у Чернигові


Консервований лосось в олії або власному соку сьогодні перетворився в щось більше, ніж звичайні рибні консерви. Лосось шматочками став незамінним інгредієнтом в руках кожного кухаря, будь то шеф великого ресторану або кулінар-аматор, який готує на своїй домашній кухні. Сам по собі лосось досить жирний, але його висока калорійність компенсується корисними властивостями. М'ясо риби забарвлене в червоно-рожевий колір, володіє ніжною текстурою і соковитим смаком. Зараз в природі налічується понад 23 види лососевих, тому калорійність консерви буде прямо залежати від виду вихідної сировини.

Незважаючи на калорійність консерви лосося використовують у багатьох дієтичних раціонах. Це унікальний продукт з багатим хімічним складом і чудовим смаком. Виробники випускають лосось в томаті, в маслі, у власному соку і з овочами.

Консервований лосось. Користь для організму

Філе лососевих риб є джерелом легкозасвоюваного білка і жирів, корисних для організму людини. Регулярне вживання консервованої риби сприяє поліпшенню самопочуття. Це профілактика розсіяного склерозу, ревматоїдного артриту і цукрового діабету 1 типу. Невелика порція філе лосося забезпечує організм добовою нормою вітаміну B12, ніацину і селену, магнію і вітаміну В6. Крім того, консерви з лосося корисні для сітківки очей і центральної нервової системи.

Завдяки вмісту триптофану - натуральної седативної речовини, консервований лосось бореться з проявами нервового перевтоми і безсоння. Жирні кислоти і молекули білка роблять позитивний вплив на стан суглоби і хрящі. Антиоксиданти ефективно борються з хворобами серця, запобігають утворенню тромбів.

Лосось консервований в кулінарії

Завдяки сучасним технологіям виробництва консервована риба зберігає не тільки вітаміни і мінерали, а й вихідну текстуру. Тож не дивно, що продукт отримав широке застосування в кулінарії. Лосось можна використовувати для приготування абсолютно різних страв, включаючи супи та випічку. Ось лише кілька ідей для натхнення:

  • Суп з лососем. Він може бути як вершковим, так і томатним, а то і зовсім без заправки. Концентрований бульйон відмінно доповнить картопля, паста з твердих сортів пшениці і свіжа зелень.
  • Кіш з лососем. Ситний і неймовірно красивий пиріг з вершковою заливкою. Готують киш з пісочного тіста, на яке викладають шматочки консервованої риби, брокколі, пасеровану цибулю і зелений горошок. Пиріг наповнюють білим соусом на основі яєць, вершків і спецій. Верхівку можна покрити улюбленим тертим сиром.
  • Салат з лососем. Просте і корисне блюдо для тих, хто стежить за фігурою і намагається перейти на здорове харчування. Мікс салату викладіть на тарілку, додайте до нього нарізане варене яйце, фіолетовий лук, скибочки авокадо і шматочки лосося. Пікантну ноту салату додасть цитрусова заправка або шматочки філе апельсина, мандарина, грейепфрута.

А ще консервований лосось підійде для приготування паштетів, пасти, закусок, сендвічів, рулетів, пирогів і навіть котлет. Подрібнене філе лосося легко перетворити на вишукану начинку для тарталеток, млинців або овочевих ролів. А консервований лосось з овочами і зовсім здатний стати повноцінним доповненням до улюбленого гарніру. Примітно, що рибу не потрібно буде готувати. Досить відкрити баночку і висипати вміст на тарілку поряд з гарніром.

Купити натуральний лосось консервований за доступною ціною пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. Ми відібрали тільки найкращі рибні консерви, склад і смак яких задовольнить навіть найвибагливішого гурмана. Лосось шматочками, в томаті або маслі, у власному соку або з додаванням ароматних трав і свіжих овочів. Тільки топові бренди і свіжі терміни виробництва. Замовити лосось консервований оптом і в роздріб можна онлайн і по телефону, вказаному на сайті. Доставка діє по всій Україні.