Сардина - купити Рибні консерви у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Diamir, 125 г, Сардини в оливковій олії, ж/б
Артикул: 89173
Kaija, 240 г, Сардина атлантична в олії, з ключем
Артикул: 22933
Аквамарин, 230 г, Сардина натуральна, в олії Аквамарин, 230 г, Сардина натуральна, в олії Аквамарин, 230 г, Сардина натуральна, в олії Аквамарин, 230 г, Сардина натуральна, в олії
Артикул: 18253

Сардина у Чернигові


Консервована сардина є вельми популярним продуктом харчування. Серед інших різновидів рибної консерви сардини займаєють особливе місце, оскільки мають високу поживну цінність і унікальний хімічний склад. Перевагою консервованої риби є її тривалий термін зберігання різними способами. Виробники сьогодні випускають на ринок сардини в томаті, у власному соку, сардини з добавкою свіжих овочів. Завдяки такій різноманітності консерви отримали широке застосування в кулінарії. Їх не тільки їдять як самостійну закуску, а й використовують для приготування різноманітних страв.

Консервована риба добре зберігається навіть без холодильника. Тому її можна брати в тривалі подорожі, походи. Стане в нагоді баночка сардин і на дачі, коли Ви рідко навідуєтесь туди не в сезонний час. Сучасні технології допомогли виробникам зберегти бездоганний смак і максимум корисних властивостей консервованої риби. Тому у покупців є можливість поласувати дійсно смачною, поживною морською сардиною прямо з банки.

Склад і корисні властивості сардини

Рибні консерви містять багатий перелік мінеральних компонентів, в числі яких магній, цинк, калій, фосфор, йод. Сардина консерва - це джерело легкозасвоюваного білка, а також ненасичених жирних кислот Омега-3 і Омега-6, вітамінів B2, B12 і D. Важлива особливість сардини - вміст корисного для серця коензиму Q10, який діє як природний антиоксидант і зміцнює стінки судин. Ще одна перевага цієї морської риби - вміст пуринів, необхідних для відновлення тканин. Калорійність сардин в маслі становить 221 ккал на 100 грам продукту. Перерахуємо деякі корисні властивості консерви:

  • Запобігає передчасному старінню шкіри.
  • Покращує кровообіг.
  • Зміцнює імунітет.
  • Надійний захист від вікової макулярної дегенерації.
  • Живить шкіру і запобігає появі перших зморшок.
  • Прискорює ріст волосся і покращує їх якість.
  • Профілактика діабету та онкологічних захворювань.
  • Нормалізує обмінні процеси, тим самим стимулюючи процес спалювання жирів.

Рецепти страв з консервованою сардиною

По суті рибні консерви є напівфабрикатом, який можна використовувати для приготування різноманітних страв. Готують з сардиною суп, закуски, запіканки, роли, всілякі пироги. Завдяки тому, що риба не потребує попередньої термічної обробки, час приготування значно скорочується. Саме тому у кожної господині в запасі обов'язково є баночка сардини Аквамарин або Brivais Vilnis. Ось кілька популярних рецептів:

  • Класичний салат Мімоза з сардиною. Широко відоме блюдо, яке подають навіть на святковий стіл. При цьому інгредієнти салату досить прості і доступні: банка сардин, варені яйця, цибуля, твердий сир, майонез. Всі продукти викладають шарами, а верхівку прикрашають свіжою зеленню.
  • Котлети з сардини. Рибні консерви змішують з попередньо відвареним рисом в співвідношенні 1:1, додають спеції, подрібнену ріпчасту цибулю і сире яйце. Смажать котлети на олії до утворення золотистої скоринки. Щоб знизити калорійність страви котлети можна запекти в духовці.
  • Суп з сардин. У киплячу підсолену воду спочатку кидають кубики картоплі, а потім моркву і цибулю. Заправити бульйон лавровим листом, чорним перцем і кмином. Коли картопля повністю звариться, в каструлю додають консервовані сардини і тримають суп на вогні 5-8 хвилин.

Це лише мала дещиця того, що приготувати з консервованої сардини хорошої якості. У нашому магазині Ви можете замовити продукти для кулінарних експериментів або збалансованого раціону харчування. Справжні сардини в маслі, томаті або власному соку, виготовлені відповідно високим стандартам якості і безпеки. Рибні консерви Ризьке золото, Baltijas, Kaija з доставкою по Києву та Україні. Звертайтеся, АкваМаркет працює цілодобово і без вихідних навіть в умовах жорсткого карантину.