Кілька - купити Рибні консерви у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (6)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Brivais Vilnis, 160 г, Кілька в олії, з ключем
Артикул: 88932
Brivais Vilnis, 160 г, Кілька в томатному соусі, з ключем
Артикул: 89167
Brivais Vilnis, 240 г, Кілька ризька, в томатному соусі
Артикул: 22702
Kaija, 240 г, Кілька обсмажена, у томатному соусі
Артикул: 57399

Кілька у Чернигові


Історично склалося так, що кілька і тюлька в Україні вважається синонімом бідності. Ще за часів СРСР консерви з кільки випускали через тотальний дефіцит. Завдяки дешевизні рибні консерви практично миттєво знайшли величезну кількість шанувальників. І навіть зараз, за ​​часів товарного достатку, кілька в томаті або в маслі залишається незмінно популярною у споживачів. Цікавий факт: дешева в Україні рибна консерва в багатьох європейських країнах вважається делікатесом, що відбивається на її вартості.

Кілька: що це за риба

Насправді кілька - це не назва окремого різновиду риби, а збірне ім'я для цілого роду риб сімейства оселедцевих. На черевці риби обов'язково є невеликі шипуваті лусочки, завдяки яким вона легко пірнає в глибину водойми. Оскільки саме лусочки роблять тушку риби схожою на борт корабля, звідси і з'явилася назва. Фактично кілька - це європейський шпрот. Вона водиться як в солоній, так і в прісній воді. Найкраще відома кілька балтійська і кілька чорноморська. Виловом риби займаються такі країни, як Украіна, Латвія, Росія, Болгарія, Данія, Норвегія.

Кілька. Користь і склад

Як і будь-яка інша риба, кілька багата поліненасиченими жирними кислотами Омега-3. Вони незамінні для нормального функціонування серцево-судинної системи. Також риба - джерело легкозасвоюваного білка, який за складом амінокислот лише трохи поступається білку з м'яса. Тому людям, які в силу тих чи інших причин відмовилися від вживання тваринного протеїну, можна купувати кільку пряного посолу в якості альтернативного продукту. Також консервована риба містить вітаміни А, Е, D, В1, В6, В12, РР, йод, магній, селен, кальцій і фосфор.

Склад кільки в томаті: риба, томатна паста, мускатний горіх, борошно, кардамон, цибулю, цукор, коріандр. Калорійність консерви становить 130 кКал на 100 грамів, де 55% припадає на білки. Однак різниця в калорійності продукту від різних виробників дуже велика: від 110 до 247 калорій на 100 грамів. Тому якщо Ви хочете купити кільку в томаті і для Вас важлива калорійність, уважно вивчайте етикетку. Корисні властивості рибної консерви:

  • Підвищує еластичність судин і зміцнює серце.
  • Володіє противоатеросклеротичними властивостями.
  • Зміцнює кісткові тканини, що особливо важливо для людей похилого віку.
  • Білок з риби легко засвоюється, не перевантажує шлунковий тракт.
  • Продукт знижує рівень поганого холестерину в крові.
  • Профілактика анемії завдяки високій концентрації заліза.
  • Сприятливий вплив на репродуктивну систему і роботу статевих залоз.

Як приготувати і з чим подавати

Кілька в кулінарії вважається одним з найдоступніших продуктів, при цьому її склад і смак подобаються багатьом споживачам. Тож не дивно, що з'явилися різноманітні рецепти з консервованої риби. Кулінари навчилися готувати з кількою борщ, супи, закуски і інші блюда. Риба в томаті або в маслі відмінно зберігається без холодильника. Її можна брати з собою в туристичні походи або подорожі. Баночка свіжої кільки відмінно доповнить запечену або відварну картоплю. А ще з дрібної риби можна приготувати всілякі паштетні намазки для бутербродів або канапе. Кілька в маслі підійде для незвичайного заливного або макаронів по-флотськи. Головне - підібрати гарні консерви, вироблені зі свіжої сировини з урахуванням нинішніх стандартів якості та безпеки.

Як вибрати консерви кілька

В першу чергу варто уважно вивчити упаковку. Банка повинна бути без здуття або деформацій. Вм'ятини, сліди іржі та інші дефекти говорять про порушення умов зберігання консерви. Що стосується самого оформлення, то у перевірених брендів воно акуратне. Рівні етикетки, які щільно приклеєні, коректна орієнтація малюнка і тексту і т.д. Обов'язково перевірте термін зберігання і дату виробництва.

У хорошій консерві соус заповнює банку не більше ніж на одну чверть. Він однорідний і не розшаровується. Філе риби незбиране, невелике. Якщо соус надто яскравий, швидше за все в ньому присутні барвники.

На жаль, оцінити якість продукту в жерстяній банці до покупки важко. Але якщо вибирати консерви перевірених виробників, то можна не сумніватися в їх якості. Саме таку кільку в томаті і олії пропонує інтернет-магазин АкваМаркет. Відмінні рибні консерви Brivais Vilnis, Аквамарин, Kaija з можливістю доставки в будь-яку точку країни. Зверніть увагу, що при замовленні оптом діють приємні знижки. Перед відправкою весь товар проходить ретельну перевірку, тому наші покупці отримують тільки добірні консерви з кільки зі свіжими датами виготовлення.