Хрін - купити Соуси у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (1)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Верес, 190 г, хрін, Український, скло
Артикул: 12543

Хрін у Чернигові


Хрін - це рослина сімейства капустяних, що знаходиться в тісній спорідненості з ріпою, брокколі, гірчицею. Люблять хрін за його пікантний смак і пекучу гостроту. Найбільше застосування хрін отримав в кулінарії, де з нього готують настойки, сухі приправи і чудовий соус. Тертий хрін подають до рибного або м'ясного заливного, це незмінна приправа до сосисок, буженини і шинки. Вже давно доведено, що корінь хрону позитивно впливає на здоров'я людини, сприяє зміцненню нервової системи і поліпшенню роботи травного тракту. Люди, що худнуть використовують приправу як додатковий засіб для стимуляції обмінних процесів. Завдяки прискоренню метаболізму, зайва вага йде швидше, що дозволяє в короткі терміни добитися значних результатів. І при цьому калорійність хрону складає всього 59 кКал на 100 грамів продукту

Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує купити високоякісний хрін в банках і дой-паках, виготовлений провідними виробниками соусів і приправ. Хрін столовий Вінницький, Верес, Kuhne, Haas з можливістю доставки по всій Україні. Зверніть увагу, що при оптовому замовленні діють знижки. Спеціальні ціни для підприємств сегменту HoReCa, величезний асортимент і своєчасна відправка після оформлення замовлення.

Користь хрону

Лікувальні властивості кореня хрону здавна відомі слов'янським народам, завдяки чому продукт широко застосовується як в гастрономії, так і в народній медицині. Висока концентрація активних речовин різного типу обумовлює широкий спектр дії продукту. Тому навіть якщо Ви регулярно їсте звичайний вінницький хрін з баночки, неодмінно відзначите позитивні зміни в самопочутті. Хрін має бактерицидну, знеболюючу, протизапальну, кровоочисну дію. Продукт виробляє загальнозміцнюючий ефект, посилює опірність організму дії вірусних і бактеріальних інфекцій. Допомагає хрін від кашлю та застудних захворювань. Рекомендується купити хрін для дієтичного раціону при боротьбі з зайвою вагою. Можна використовувати в якості зігріваючого засобу при ревматизмі, невралгії, переохолодженнях.

Однак соус варто вживати обережно, оскільки його гострота може спровокувати болі в шлунку. Також не забувайте про те, що продукт підвищує артеріальний тиск, тому може погіршити самопочуття. Контролюйте тиск і хрін не принесе організму ніякої шкоди. В середньому на добу рекомендовано вживати хрін не більше ніж 10 грам, розподіляючи цю дозу в кілька прийомів їжі. Тоді з соусу Ви отримаєте тільки користь, а ще насолодитеся приємним смаком улюбленої приправи.

Який хрін купити

На полицях нашого онлайн-каталогу Ви знайдете різні види соусу, як чистого, так і зі смаковими добавками. Герметична упаковка повністю зберігає властивості і аромат продукту, тому Ви можете насолодитися смаком справжнього, пікантного соусу, доповнивши їм улюблені страви. Отже, які види хрону користуються у покупців найбільшим попитом:

  • Хрін вершковий. Кремоподібний соус помірної гостроти, який ідеально доповнить м'ясо, птицю, рибу, холодець. У соусі міститься велика кількість вітаміну С. Завдяки ніжному смаку і вершковій текстурі цей хрін - приправа номер 1 для салатів. Крім того, на основі вершкового соусу можна готувати і інші, наприклад, хріновуху або аджику з хріном.
  • Хрін з буряком. Традиційний російський соус, який поєднує в собі пікантну гостроту і смакові ноти маринованої капусти. Хрін з буряком також сподобається тим, хто не їсть гостре. Буряк згладжує гостроту, а сам соус забарвлюється в приємний рожевий колір. Буряковий хрін Верес подають до запеченого картоплі, м'яса і риби.
  • Хрін столовий. Той самий соус, якому властива пекуча гострота. Пікантний смак добре доповнює абсолютно будь-які страви. Хрін білий столовий подають до м'ясних, рибних страв, птиці, різноманітних холодних і гарячих закусок. Українці люблять їсти гострий хрін з борщем, салом, бужениною і холодцем.

Також в нашому магазині є аджика з хріном, гірчиця з хроном, соус з горіхами або васабі. Класичні і незвичайні соуси за ціною виробника. Щоб оформити замовлення треба вибрати вподобані позиції і відправити їх в корзину. Менеджери цілодобово на зв'язку і охоче допоможуть вибрати хрін з урахуванням Ваших смакових вподобань. Не варто шукати рецепт хрону і робити соус самостійно, оскільки приготування має свої тонкощі і складності. Набагато простіше замовити хрін столовий або буряковий недорого в красивій скляній баночці, щоб подавати до столу разом з улюбленими кулінарними шедеврами.