Тушонка - купити М'ясні консерви у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (4)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Пан Іван, 500 г, М'ясо курки у власному соку
Артикул: 78798
Пан Іван, 500 г, Яловичина тушкована
Артикул: 78803
Пан Іван, 525 г, Яловичина тушкована
Артикул: 78804

Тушонка у Чернигові


Про тушонку ми згадуємо лише тоді, коли має бути тривала подорож. Однак якщо оцінити смак і якість сучасного продукту, то можна здивуватися. Адже тушонку зараз роблять дуже смачну. Якісні м'ясні консерви виробляють з натурального м'яса з додаванням жиру, спецій, приправ, бульйону, круп, сої. Залежно від комбінації інгредієнтів виходить високоживильний білковий продукт, який миттєво вгамує голод і подарує заряд бадьорості та енергії на тривалий час. Головний плюс тушонки - це тривалі терміни зберігання незалежно від зовнішніх умов. Жерстяна банка м'ясної тушонки може зберігатися в сумці або рюкзаку, поки Ви подорожуєте, а також в шафі або коморі, поки Ви вдома. Продукт невибагливий до умов зберігання, тому витримує як холод, так і спеку. При цьому вміст банки не втрачає смакові або поживні якості.

У складі тушонки є тваринний протеїн, незамінні жири, мікроелементи, вітаміни. Калорійність тушонки залежить від складу. Ось декілька прикладів:

  • Калорійність тушонки з яловичини 214 ккал.
  • Калорійність тушонки свинячої 280 ккал.
  • Калорійність тушонки з курки 172 ккал.

Як бачите, вид м'яса багато в чому визначає енергетичну цінність консервації. Крім того, має значення спосіб приготування. Якщо мова йде про домашні продукті, то м'ясо готують в мультиварці, в духовці, в автоклаві. Так чи інакше, різноманіття продуктів дозволить Вам знайти і підібрати той варіант, який найбільш прийнятний як за смаком, так і за енергетичною цінністю. А інтернет-магазин АкваМаркет допоможе Вам купити тушонку з натурального м'яса за доступною ціною. У нашому каталозі є будь-які варіанти, в тому числі дієтичні або низькокалорійні.

Які види тушонки є в продажу

Фактично, класифікують продукцію за видом м'яса, яке використано для виробництва тушонки. Відповідно, Ви можете купити тушонку з курки, свинини, яловичини, індички, гусака. Деякі виробники випускають комбіновані консерви, де поєднується два види м'яса. Наприклад, тушонка з качки з куркою або тушонка з свинини з додаванням яловичини.

Оскільки попит на продукцію постійно зростає, а виробничі технології розвиваються, у продажу також з'явилися і інші різновиди консервів. Так, субпродуктна тушонка є консервою з субпродуктів: печінки, язика, нирок або різноманітних комбінацій цих продуктів. Не менший інтерес викликає тушонка м'ясо-рослинна. У ній змішують м'ясні і рослинні інгредієнти, отримуючи повноцінне блюдо для обіду або вечері. Ви можете купити яловичу тушонку з гречкою, курячу з квасолею і т.д.

Які у тушонки переваги

Всупереч поширеній думці, м'ясні консерви - це не тільки поживно і калорійно, але ще корисно і смачно. Використовуючи добірну сировину, сучасні методи виробництва, натуральні спеції та консерванти, топові бренди випускають на ринок якісний і поживний продукт. М'ясні консерви - це, в першу чергу, якісне і смачне м'ясо, а вже потім добавки у вигляді бульйону, спецій або приправ. Ось ще кілька плюсів, якими володіють м'ясні консерви:

  • Висока якість і відповідність ГОСТу. Ще в Радянському Союзі для тушонки був створений спеціальний загальний стандарт. Виробники з СНД продовжують дотримуватися цих норм, що гарантує бездоганну якість готового продукту.
  • Тривалий термін зберігання. Залежно від особливостей тієї чи іншої консерви вона може зберігатися (навіть без холодильника) до трьох років.
  • Готове до вживання блюдо. При бажанні, тушонку можна навіть не розігрівати, адже всередині кожної банки Ви виявите смачний і повністю готовий до вживання продукт. Однак є маса способів, як поєднувати тушонку з продуктами і готувати з неї цікаві страви. Наприклад, найпростіший варіант - це знамениті макарони з тушонкою, які врятують Вас в ситуації, якщо немає часу готувати складнокомпонентну вечерю. Ще простіше подати відварну або смажену картоплю з тушонкою. Гречка, рис, картопля, макарони - це лише невеликий список продуктів, з чим подавати тушонку можна на обідній стіл. Проявіть фантазію і експериментуйте!
  • Безпека. Оскільки виробничий процес сьогодні повністю автоматизований, якість і безпека м'ясної консервації підняті на абсолютно новий рівень. Повністю стерильні продукти, які не містять мікробів. Перед випуском в продаж все консерви проходять строгий мікробіологічний контроль.
  • Велика розмаїтість консерви. Ви можете замовити тушонку зі свинини або курки, в якій міститься чисте м'ясо. Або вибрати суміш з м'яса з рисом, гречкою, овочами. Варіантів маса, не бійтеся пробувати.

У нашому магазині є великий вибір м'ясної консервації, яку можна замовити онлайн з доставкою по Києву та Україні. Пропонуємо продукцію перевірених брендів, які відомі українським споживачам. Зазирнувши на сайт, Ви можете купити тушонку Онисс, Етнічні М'ясники, Hamе, Алан. Ціни завжди доступні, а при оптових замовленнях діє знижка. Замовте кілька різновидів, щоб оцінити смак і якість продукції, а ще визначити, з якого м'яса найсмачніша тушонка.