Автоматична кавоварка - купити Кавомашини та кавоварки у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (2)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Arzum Okka Grandio, Кавоварка для кави по-турецьки, чорна, 24x16x18 см Arzum Okka Grandio, Кавоварка для кави по-турецьки, чорна, 24x16x18 см
Артикул: 79449

Автоматична кавоварка у Чернигові


Туреччина - не тільки всесвітньо відомий курорт, але і батьківщина незвичайних рецептів, які розлетілися по всій земній кулі. У числі візитних карток тутешньої кухні є і свій напій - кава по-турецьки. Його безмежно люблять жителі Азії, Європи і навіть Америки. У мільйонах кав'ярень подають знамениту східну каву, м'яку, делікатну і з тонким ароматом спецій. Для тих, хто щиро любить каву по-турецьки, з'явилися спеціальні компактні кавоварки, за допомогою яких готувати легендарний напій можна в домашніх умовах. Знадобиться для цього мінімум інгредієнтів і всього трохи зусиль. АкваМаркет розкриє всі секрети, щоб Ваша кава неодмінно вийшла смачною.

Кава по-турецьки. Рецепт ідеального напою

Яку каву вибрати, щоб готувати вдома каву по-східному. Для цього напою використовуйте зерна, подрібнені практично в пил. Безумовно, краще вибирати порошок відмінної якості, оскільки смак і аромат напою в разі дрібного помелу зерна буде яскравим. Всім, хто любить турецьку каву, рекомендуємо придбати не тільки якісні зерна, а й потужну кавомолку. Подрібнюючи сировину самостійно безпосередньо перед тим, як готувати каву по-турецьки, Ви забезпечите собі максимальну насолоду готовим напоєм.

Ще один важливий елемент - це спеції для кави по-турецьки. До подрібнених кавових зерен можна додати такі компоненти, як ваніль, гвоздика, кардамон і кориця. Всі ці прянощі Ви також можете замовити в нашому магазині, так само як і відмінну каву для приготування ідеального напою. Ну а за процес приготування буде відповідати функціональний і продуктивний Arzum Okka - автомат для приготування кави по-турецьки. Цей стильний помічник стане в нагоді в кожному будинку, де люблять турецьку каву і хочуть готувати її легко, швидко і відповідно класичній рецептурі. Кавоварка володіє сучасним дизайном, вона зручна, практична і неймовірно красива. При цьому процес приготування кавового напою повністю автоматизований. Поки Арзум Окка працює, Ви можете займатися іншими справами. Машина зварить чудову турецьку каву, а потім подасть сигнал про готовність напою. В результаті приготування чашки для кави по-турецьки буде коштувати Вам мінімуму зусиль. А результат точно перевершить всі очікування.

Кавоварка для кави по-турецьки і її особливості

Arzum Okka - це особлива кавоварка, яку випустила на ринок турецька компанія Arzum. Можливо Ви будете здивовані, але пристрій можна купити з 2014 року. Виробник невпинно вдосконалює функціонал і покращує роботу моделі. В результаті сьогодні Arzum Okka представляє собою зручний і функціональний девайс, який чітко дотримується технології приготування кави по-турецьки. При цьому кавоварка працює без піску і виглядає як звичайна кавоварка.

У процесі приготування повністю дотримується температурний режим і оптимальний час заварювання кавових зерен, що гарантує бездоганний результат. Кава по-турецьки, зварена в Arzum Okka, виходить смачною, м'якою і оксамитовою. У кавоварки є два режими роботи. Перший більш швидкий і займає не більше хвилини. А другий режим заварювання кави триває близько 4 хвилин і повністю повторює ефект приготування кави на розпеченому піску. У кавомашини є кілька ключових переваг, про які варто знати до придбання:

  • Економічне енергоспоживання.
  • Функція самоочищення, яка значно спрощує догляд за пристроєм.
  • Повністю автоматизований процес приготування кавового напою.
  • Можливість вибрати розмір чашки для кави по-турецьки.
  • Стильний та ергономічний корпус.

Лінійка кавоварок Arzum Okka - це можливість пити справжню східну каву щодня.

Як працює кавоварка для кави по-турецьки

У процесу приготування напою є кілька характерних рис, які істотно виділяються на тлі стандартних способів заварювання кавових зерен. У чому особливість кави по-турецьки? Є два правила, дотримуючись яких можна приготувати напій відповідно класичній рецептурі. Важливо, щоб ємність з рідиною нагрівалася рівномірно, чому спочатку турку розміщували не на відкритому вогні, а на гарячому піску. Другий обов'язковий нюанс - кава не повинна закипати. Коли на поверхні з'являється характерна пінка, турку обов'язково знімають з вогню. Ні крапельна, ні капсульна кавоварка не контролює подібний процес. А ось інноваційні технології дозволили зробити ідеальну кавоварку для приготування такого напою. Процес приготування максимально простий. Потрібно залити воду в резервуар, підставити кухоль, в який попередньо насипається суміш кавових зерен і спецій. Потім включайте машину і дочекайтеся звукового сигналу. От і все. Можна насолоджуватися улюбленою кавою.

Купити з доставкою кавоварку для кави по-турецьки Ви можете на сайті АкваМаркет. Побутова техніка з гарантією і можливістю доставки в будь-яку точку країни. Працюємо навіть в умовах суворого локдауна!