Панірування, приправи і спеції з доставкою 24/7, купити паніровці, ціни і продаж в Україні у Чернигові - АкваМаркет
0

Панірувальні сухарі у Чернигові


Панірувальні сухарі - це особливий продукт в кулінарії. Його використовують щоб сформувати хрустку, красиву засмажену скоринку на продукті, який обсмажується на сковороді або у фритюрі. Такий спосіб приготування розкриває особливі ноти смаку і аромату. Саме слово походить від французького «paner» - посипати хлібною крихтою.

Навіщо потрібні панірувальні сухарі

У харчовій промисловості та сфері громадського харчування даний продукт користується величезним попитом. Хтось може подумати, що панірування - це лише спосіб зробити страву привабливою зовні. Погодьтеся, котлети в паніровці викликають непідробний апетит завдяки своїй рум'яній і хрусткій скоринці. Однак насправді використовують продукт в інших цілях. Справа в тому, що під час приготування м'яса, риби, креветок або напівфабрикатів з них виварюється сік. Готові страви миттєво стають сухими. Сухарі панірувальні дозволяють зберегти м'яку текстуру і соковитість продуктів, які обволікаються своєрідною оболонкою. Готова страва залишається м'якою, соковитою і виходить неймовірно смачною. Крім того, панірування дозволяє формувати естетичний вигляд виробів, які після приготування не деформуються.

Як роблять панірувальні сухарі

Багато господинь роблять паніровку своїми руками, використовуючи улюблений сорт хліба. Традиційно це білий хліб або батон, краще - вчорашній. Булку слід натерти на крупній тертці, щоб вона перетворилася в крихту. Такий рецепт набагато простіше в реалізації. Немає необхідності попередньо нарізати хліб, висушувати, а потім дробити його качалкою. Так готувати панірувальні сухарі легше. Структура і розмір крихт виходять ідеальними для подальшого використання.

Діємо далі. Розрівняйте натертий хліб на деці, попередньо застеливши його пергаментом. Висушіть крихти в духовці, періодично перемішуючи. Важливо постійно стежити за продуктом, щоб він не згорів. Коли хліб буде готовий, вийміть деко, остудіть паніровку і пересипте в банку. У домашніх умовах можна готувати панірувальні сухарі з чорного хліба, використовуючи той же рецепт.

Як зберігати панірувальні сухарі

Використовуйте будь-яку герметичну тару, яку можна щільно закрити. Хліб, подрібнений до дрібної фракції, швидко набирає вологу з повітря. Відповідно, панірування швидко пропаде або відволожиться.

Види панірувальних сухарів

Асортимент продукції не надто широкий, але і тут можна знайти незвичайні варіанти. Властивості і смак будуть залежати від складу панірування. Якщо ми говоримо саме про сухарики, то роблять їх з білого або чорного хліба. До складу можна також додати насіння льону або кунжуту, спеції, прянощі, приправи, сіль. Деякі виробники випускають сухарі панірувальні з додаванням цільнозернового борошна - кукурудзяного, житнього та пшеничного. Такі мультизернові суміші не тільки смачні, але і корисні, оскільки містять поживні речовини, клітковину, мікро- і макроелементи. Як можна зрозуміти, калорійність панірувальних сухарів безпосередньо залежить від складу.

Ще один спосіб класифікації продукту - фракція помелу. Досвідчені кухарі рекомендують звертати увагу на цей критерій, так як кожен вид продукту має свої особливості застосування. Ви можете купити сухарики:

  • Дрібні. З їх допомогою готують напівфабрикати і сир в паніровці. Відмінний варіант для фритюру. Утворюється щільна кірочка, через яку з вихідного продукту не виділяється сік.
  • Середні. Найпопулярніші панірувальні сухарі для наггетсів, напівфабрикатів і всіляких закусок.
  • Великі. Переважно використовуються для обсмажування котлет по-київськи.

Окремо варто згадати панірувальні сухарі Панко, які часто використовуються в стравах японської кухні. Це великі крихти хліба, які використовуються для обсмажування креветок, мідій, грибів, кальмарів та інших продуктів. Відмітна риса Панко - колоритне, фактурне оформлення готового блюда. Скоринка виглядає вишукано, об'ємно, але в той же час зберігає натуральний смак продуктів.

Чим замінити панірувальні сухарі

Не завжди є можливість використовувати хлібні крихти для приготування улюблених страв. Що робити, якщо в магазині немає улюблених сухариків, а готувати їжу потрібно прямо зараз? Використовуйте альтернативу:

  • Борошно грубого помелу (пшеничне, житнє, гречане). Важливо брати саме велику фракцію, тому що борошно дрібного помелу не підійде.
  • Вівсяні, кукурудзяні пластівці, попередньо подрібнені в кавомолці.
  • Манна крупа - ще один варіант, гідний уваги.
  • Кукурудзяний крохмаль. Ідеально підійде для креветок, овочів і фруктів.

Однак будь-який з цих варіантів все одно не дає того смаку і текстури, які забезпечують панірувальні сухарі. Тому рекомендуємо заздалегідь купити з доставкою паніровку від перевірених виробників на сайті АкваМаркет. В наявності якісні суміші, які можна замовити онлайн з доставкою по Києву та Україні. Сухарі і темпурні суміші з оригінальними смаками, пряними спеціями, додаванням злакових культур. Замовляючи у нас, Ви можете бути впевнені в бездоганній якості та свіжості продуктів.

filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (7)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Leimer, 400 г, Сухарі панірувальні
Артикул: 62168
Еко, 100 г, Паніровка для курки Еко, 100 г, Паніровка для курки
Артикул: 17710
Еко, 100 г, Паніровка, Універсальна Еко, 100 г, Паніровка, Універсальна
Артикул: 17709
Комора, 170 г, Сухари панировочные Комора, 170 г, Сухари панировочные
Артикул: 17673
Приправка, 100 г, Паніровка, Хрустка скоринка Приправка, 100 г, Паніровка, Хрустка скоринка
Артикул: 17775
Герчак, 200 г, Сухарі панірувальні
Артикул: 64958