Слабосолена риба - купити Готова риба у Чернігіві, доставка води у Чернигові - АкваМаркет
Каталог
Вода 19 л Вода 19 л
Вода і напої Вода і напої
Мінеральна вода Мінеральна вода
Кава Кава
Чай Чай
Соки, солодкі води, енергетики Соки, солодкі води, енергетики
Рослинне молоко Рослинне молоко
Молоко Молоко
Дім та офіс Дім та офіс
Канцтовари Канцтовари
Паперові вироби Паперові вироби
Одноразовий посуд Одноразовий посуд
Господарські товари, прибирання Господарські товари, прибирання
Кухонне приладдя Кухонне приладдя
Посуд, сервіровка Посуд, сервіровка
Аптечка Аптечка
Побутова хімія Побутова хімія
Засоби для прибирання Засоби для прибирання
Освіжувачі повітря Освіжувачі повітря
Для миття посуду Для миття посуду
Засоби для прання Засоби для прання
Гігієна Гігієна
Догляд за тілом Догляд за тілом
Продукти Продукти
Молочне, яйця Молочне, яйця
Бакалія, сіль, цукор Бакалія, сіль, цукор
Консервація, варення, мед Консервація, варення, мед
Соуси Соуси
Олія, оцет Олія, оцет
Приправи та спеції Приправи та спеції
Солодощі, снеки Солодощі, снеки
Для дітей Для дітей
Техніка та обладнання Техніка та
Обладнання
Автотовари Автотовари
filter-icoФільтр
sort-icoСортування

Підбір за параметрами (0)

- грн
Сортування: За замовчуванням
Відповідних товарів не знайдено.

Слабосолена риба у Чернигові


Слабосолона риба – найсмачніший делікатес, який варто регулярно купувати не лише на святковий стіл. Регулярне вживання риби зміцнює імунітет та сприяє збереженню молодості організму. І якщо раніше купити слабосолену червону рибу міг не кожен, сьогодні велика кількість продуктів у супермаркетах дозволяє всім без винятку покупцям знайти свій товар. Інтернет-магазин АкваМаркет пропонує замовити найсмачніші делікатеси з різних куточків світу. Ароматний слабосолоний оселедець Матіас, ніжний лосось або пікантна форель, до якої додані пряні трави. Великий вибір натуральних делікатесів, приготовлених за класичними рецептурами.

Види слабосоленої риби

Попри поширену думку, подібний спосіб засолювання застосовується не тільки для червоної риби. Багатий склад товарної групи дозволяє всім покупцям знайти свій ідеальний продукт з погляду ціни, користі та смакових якостей. Окрім того, популярні бренди, що випускають таку рибу, постійно розширюють асортимент продукції. Тому зараз можна купити рибу слабосолона червону, а також оселедець, форель, сьомгу, кету, горбушу та ін. Кожен варіант риби володітиме унікальними смаковими якостями і вітамінно-мінеральним складом. Відрізнятиметься також і калорійність.

Оскільки слабосолона риба – це поширена холодна закуска, продають її у різних форматах. Є цілі тушки, філе оселедця чи лосося, шматочки, слайси, які зручно накладати безпосередньо на бутерброд. У будь-якому випадку покупці не мають браку продукції. І якщо слабосолона червона риба Flagman виявиться комусь не по кишені, її можна замінити більш доступними та не менш смачними сортами. Наприклад, оселедець Матіас Санта Бремор – це цінне джерело поліненасичених жирних кислот, легкозасвоюваного білка та інших корисних нутрієнтів.

Користь слабосоленої риби

Захоплюючись чудовим смаком і текстурою продукту, багато хто забуває про те, що риба слабосолона - це криниця корисних речовин, необхідних для нормальної роботи організму. Будь-яка риба містить жирні кислоти Омега-3, які дбають про здоров'я серцево-судинної системи. Також це джерело вітамінів, амінокислот, білків, інших мікроелементів.

Систематично вживаючи слабосолену рибу, Ви подаруєте своєму організму заряд бадьорості та енергії. Адже риба – не лише профілактика низки захворювань головного мозку (інсульт, Альцгеймер), а й можливість зберегти гостроту розуму та пам'яті незалежно від віку. Антиоксиданти, що містяться в продукті, запобігають небажаному впливу вільних радикалів і омолоджують організм на клітинному рівні. Вітаміни групи В зміцнюють нервову систему, підтримують у тонусі людей, зайнятих інтелектуальною діяльністю. Крім цього продукт благотворно позначається на кровотворній функції, печінці, травленні та імунітеті.

Як зробити слабосолону червону рибу

Є безліч рецептів, як приготувати слабосолоний лосось або форель в домашніх умовах. Однак усі ці способи можна умовно об'єднати у три основні методи засолювання риби:

  • Сухий. Передбачає витримку філе або тушки у суміші солі та спецій.
  • Мокрий. У разі для засолювання роблять маринад, у якому вимочують філе.
  • Змішаний. Поєднує перший і другий спосіб засолювання червоної риби.

Доречно застосування різноманітних прянощів та спецій, які додадуть м'якоті особливого смаку. Приготування в домашніх умовах дозволяє самостійно контролювати процеси та визначати оптимальний рівень засолення.

Однак не завжди є час готувати червону рибу самостійно. Крім того, щоб продукт вийшов смачним, потрібно знайти свіжу тушку. Набагато простіше купити вже готовий делікатес, замовивши його в нашому інтернет-магазині. АкваМаркет реалізує добірну слабосолону рибу від кращих виробників. Лосось, форель, сьомга, оселедець Norven, Flagman, Санта Бремор порадує дивовижним смаком та відмінною якістю.