Akura, 330 мл, Оцет спиртовий бальзамічний, 6%, скло
Akura (Акура) оцет 6%, Спиртовий бальзамічний виготовляють на основі білих сортів винограду з підвищеним вмістом цукру. Оцет проходить процес ферментації і випарювання. У результаті цієї процедури виходить густа, кисло-солодка, темна рідина, насичена пряним ароматом.
Оцет спиртовий бальзамічний володіє антисептичною дією, знижує кількість холестерину, також використовується для схуднення в різних дієтах.
Akura, оцет 6%, Спиртовий бальзамічний можливо використовувати в якості добавки до салатів, як компонент різного типу дресінгів, у складі маринадів і соусів, для приготування десертів, в тому числі фруктовий. Випускається в зручній скляній пляшці 330 мл, яка тривалий час зберігає продукт свіжим.
Особливості оцету Акура:
- натуральний продукт;
- підходить для приготування багатьох страв;
- має насичений пряний смак.
Спосіб застосування:
Додавати за рецептом для приготування соусів, маринадів або заправки для салатів.
ХАРАКТЕРИСТИКИ AKURA, 330 МЛ, ОЦЕТ СПИРТОВИЙ БАЛЬЗАМІЧНИЙ, 6%, СКЛО | |
---|---|
Упаковка | Скло |
Вид | Оцет бальзамічний |
Кількість | 1 |
Тип | Оцет |
Бренд | Akura |
Об'єм, мл | 330 |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Товари для суші |
Класифікація | Харчові добавки |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки