Pasta Reggia Capellini № 21, 500 г, Макарони Паста Реггіа Капелліні
При виготовленні макаронів Pasta Reggia Capellini № 21 застосовуються виключно борошно твердих сортів і вода. Ніяких барвників і консервантів виробник не використовує. За кольором продукт схоже на колосок пшениці, насичений сонячним світлом. Макарони Капелліні являють собою тоненькі спагетті, які можна застосовувати для приготування класичної пасти з вершковим соусом або болоньезе, а також як складовий компонент для італійських салатів і супів.
Компанія Pasta Reggia бере свій початок в 1949 році. Сьогодні завод входить в список десяти найбільших виробництв макаронних виробів Італії. Інноваційні технології виробництва і повністю автоматизований процес дозволяють створювати конкуренцію в ціновій політиці з продукцією найвищої якості.
ХАРАКТЕРИСТИКИ PASTA REGGIA CAPELLINI № 21, 500 Г, МАКАРОНИ ПАСТА РЕГГІА КАПЕЛЛІНІ | |
---|---|
Упаковка | М`яка упаковка |
Вид | Капелліні |
Кількість | 1 |
Вага, г | 500 |
Тип | Макарони |
Бренд | Pasta Reggia |
Термін зберігання | 36 мес |
Країна виробник | Італія |
Для | Для усіх |
Сорт | Тверді сорта (durum) |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Харчовий продукт |
Особливості | Без консервантів |
Класифікація | Продукти харчування |
Форма макаронів | Тонкі спагетті |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки