Сто пудов, 400 г, крохмаль кукурудзяний, м/у
Сто пудов, крохмаль, Кукурудзяний має форму порошку жовтуватого кольору. Його використовують як загусник для кремів, соусів, супів, кисілів та додають в тісто. Випічка з додаванням кукурудзяного крохмалю виходить більш м'якою і повітряною.
Кукурудзяний крохмаль має корисні властивості. Він забезпечує клітини енергією і є джерелом вуглеводів. У ньому міститься кальцій, фосфор, натрій, калій, магній, вітамін РР. Кукурудзяний крохмаль торгової марки 100 пудов поставляється в пакеті з щільного паперу, в якому добре зберігаються його якості.
Особливості:
- надає випічці рівномірну пористу структуру;
- використовується як натуральний загусник.
- є джерелом вуглеводів.
ХАРАКТЕРИСТИКИ СТО ПУДОВ, 400 Г, КРОХМАЛЬ КУКУРУДЗЯНИЙ, М/У | |
---|---|
Упаковка | М`яка упаковка |
Вид | Крахмал |
Кількість | 1 |
Вага, г | 400 |
Тип | Кукурудзяний |
Бренд | Сто пудов |
Країна виробник | |
Призначення | Харчовий продукт |
Класифікація | Харчові добавки |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки