Akura, 200 мл, Оцет рисовий, ПЕТ
Akura (Акура) оцет, Рисовий є обов'язковим інгредієнт до суші та ролів. Рисовий оцет - це продукт переробки рисового вина. Він є основним елементом для приготування соусу авасезу, для отримання рису застосовуваного при приготуванні суші, ролів, сашимі та інших страв. Змочений в ньому рис стає більш клейким і легко приймає потрібну форму. А маринована в рисовому оцті риба або інші морепродукти набувають ніжний аромат і м'якість. Висока смакова цінність рисового оцту робить його дуже важливою приправою для будь-яких видів салатів, пельменів і страв за Вашим вибором.
Akura, оцет, Рисовий - це високоякісний продукт, який використовують для приготування суші або інших страв у домашніх умовах, а також в кафе і ресторанах. Випускається оцет Акура у ПЕТ пляшці 200 мл, яка добре зберігає продукт свіжим довгий час.
Особливості оцту Акура:
- натуральний продукт;
- підходить для приготування багатьох страв;
- має м'який смак.
Спосіб застосування:
Додавати за рецептом для приготування суші, соусів, маринадів або заправки для салатів.
ХАРАКТЕРИСТИКИ AKURA, 200 МЛ, ОЦЕТ РИСОВИЙ, ПЕТ | |
---|---|
Упаковка | Скло |
Вид | Рисовий оцет |
Кількість | 1 |
Тип | Оцет |
Бренд | Akura |
Об'єм, мл | 200 |
Тип продажу | Поштучно |
Призначення | Товари для суші |
Класифікація | Харчові добавки |
Доставка | Cьогодні |
Залиште відгук про даний товар
Поділіться враженнями від покупки